• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rpndka batyorum....

yasadiklarin kolay deil..dogum yapmissin..
hamilelik basli basina insani etkiliyor zaten..uzerine logusalik..
birde tasinma falan olaylariniz olmus..
yiprandigin belli..zaman ver esinede kendinede..
biraz alttan al bakalim degisecekmi..
yok degismezse zaten daha once sana soyledigi (seni sevmiyorum) ve senin sunger cektik dedigin konuda esin sunger cekmemis olabilir...

belki de,bilemiyorum ama gerçekten yıprandım

bence o adam kendinden başka kimseyi düşünmüyor. Tatlı dil matlı dil bahane... Hadi karını düşünmüyon evladınıdamı düşünmüyon.Ben yeni doğum yapıcam hiç bilmediğim bi ülkeye gidicem.Aç susuz orda gidip yemek hazırla temizlik yap.O pis eve evladını hemde yeni doğmuş bi bebeği nasıl sokuyor ben anlamadım yani...Bi iki bişi yapsa eline yapışmazdı.

aynen öyle katılıyorum

bence biraz canım cicim hoşgörü bayanlarda fazla olmalı ki erkeklerde daha anlayışlı düşünceli ve bağlı olabilsin.. uzun süre küs kalmamalı çiftler buna alıştırılmamalı evlilklerde...
siz biraz inat biraz o inat çabuk gözden çıkarıyorsunuz birbirinizi...

önceleri ben hiç tutmuyodum hep ben barışıyodum,daha bi defa onun bana geldiğini hatırlamıyorum

bence biraz canım cicim hoşgörü bayanlarda fazla olmalı ki erkeklerde daha anlayışlı düşünceli ve bağlı olabilsin.. uzun süre küs kalmamalı çiftler buna alıştırılmamalı evlilklerde...
siz biraz inat biraz o inat çabuk gözden çıkarıyorsunuz birbirinizi...

anlattıkların çok aşırı olmamakla birlikte huzursuz edici şeyler tabi..ama ortada şiddet ileri derecede hakaret ve aldatma olayı yok bir de üstüne bunlar olsa zaten çekilmez olurdu ama şu anda eşinin karakteriyle alakalı bir durum var ki anlaşılan insanlara karşı saygısı olmayan hep ben diyen bir tip..onu değiştiremezsin ..

merak ettiğim yurtdışına geldikten sonra mı değişti? yoksa önceden de böyle şeyler yaparmıydı?çünkü yurtdışına gelenler ve burda yaşayanlar ipin ayarını kaçırıyorlar da o sebeple sordum..ondan kaynaklı olabilir mi diye? ayrıca çoğu erkek hamilelik ve lohusalık döneminin ne kadar hassasolduğunu bilmez ve ona göre davranmaz maalesef yapanlar var ama onların da karıları şanslı azınlığı oluşturuyor bence..

yok.yurtdışına gelmedende böyleydi,onunla alakası yok.

esi ve kucucuk bebegini pislik icindeki eve getiriyor....esi ve bebegi izine gidiyor ve bes kurus harclik vermiyor!!!! ya hadi esinden esirgiyor parayi, bebegin ihtiyaclarinidami dusunmez bu adam? bu adamdan bi cacik olmaz arkadasim kusura bakma...

valla ya birlikte düzelteceğiz yada tak sepeti koluna herkes kendi yoluna

yenı dogum yapdıgın donemde cok olaylar yasamıssın sanırım..
dogum sonrası donemınde logusalik..
cok zor donemlerde esınlende sorunlar yasaman herseyı tetıklemıs..
en duygussal dusuncelerını yasadıgın donemde esının her hareketı sana yanlıs gelmıs olabılırde..bunuda unutma ne olur..15 aylık bı oglun var bence daha yenı logusalıg uzerınden atmıssındır..sakın kafayla bıdaha dusuncesen bıde tartısmalarınızın cogunlu maddı yonden sanırım..esınde haklı bı yandan ınsan esınden sıcak kanlılık neselı olmasını tatlı dıılı olmasınıda bekler ..ıkınızdede hata var..esın senı cok duzunmemıs haklısın ama bı erkek kadının dogum yapmasını yasadıklarını anlıyamaz kı..
senı kadın yapan anne yapanda budur zaten bu donemde bence sızın duygusal lık yonunuz agır basmıstır derım bu durumda..

bence tatlı dilin çözemeyeceği şey yok
şöyleki ilk zamanlar anlamayabilir yada işe yaramayabilir ama sonra toplarsınız meyvelerini
sonra siz onu ele alırsınız
ama ilk başlarda zorlanırsınız tabi canım cicim yapmaya çünkü belliki kırılıyosunuz ama alttan alın idare eddin sonunda siz kazancaksınız bana güvenin
tecrübeyle SABıTTıR!!!

bence ikinizdede hata var ,erkekler cok ilgi ve güleryüz bekliyorlar eslerinden ama tabi bakalım bizim psikolojimiz ne durumda o kadar mutlumuyuz ki gülelim .Bence eşine daha sıcak ve ilgili davranarak bekle derim bence düzelir

bence sizinde biraz eşinizden birşeyleri bekleme huyunuz ciddi anlamda rahatsızlık verici..
nedense biz bayanlar kocalarımız bizim çevremizde dönsün diye bekleriz,isteriz..ama böyle değil..
en azından her erkekde bu olmuyor..
bence eşinizi yargılamaktan çok kendinizle ilgili sorunlarınızı çözün siz.sonra eşinizle ilişkinizde düzeltmeye gidersiniz..
ki bence sizin suratınızdan ve kaprisinizden bıkmış bir koca var karşınızda..:delphin:

gerçekten doğru tesbitleriniz var,eşimin beni el üstünde tutan ilgili biri olmasını çok isterdim,bana değer vermesini.ama o daha ilk aylarda sevgisini göstermediğini söylediğimde çok ilgilenirsem daha fazlasını istersin diyodu kaldıki daha ilk aylardı yani....

kendimle ilgili olan sorunlara gelince,hergün Allaha yalvarıyorum,banada hatalarımı göster ve düzeltmeme yardımcı ol diye.tabi muhakkak benimde hatalarım varki anlaşamıyoruz.bu yaz türkiyede dra gittim evlilik terapisine ihtiyaç var dedi buradada hiç bildiğim biyer yokki,eşime araştıralım diyorum pek oralı değil.

suratı kaprisi daha yeni uyguluyorum ya başka ne yapabilirim,inanın çaresiz kalıp ne yapacağımı bilemiyorum.siz olsanız böyle bi eşe nasıl davranırsınız?buarada eşim konuşmayı hiç sevmez-sorunlar hakkında-,knuşmakla bişey hallolmuyo der,am kendisininde bi kere gelip benimle bi sorunumuz hakkında konuşmuşluğu yoktur,hep ben hep ben

ayrıca bi rde şunu eklemek istiyorum..kocan haklı ya da doğru yapıyor demiyorum mutlaka daha düşünceli daha saygılı ve hassas olması gerekiyo..ama sen şu anda içinde bulunduğun psikoloji itibariyle yapılanları daha da zor kabulleniyorsun..birincisi hayatına bir bebek girdi..bu başlı başına bir değişiklik ikincisi farklı bir ülkeye geldin bu da üstüne gelince sen de daha hassas oldun tabiki..aynılarını ben de yaşadım bu tip bir durumun içindeyken zorluklarla mücadele gücümüzü kaybediyoruz maalesef..

sana tavsiyem kocana odaklanma kendine dön..kendin için bişeyler yap kursa git arkadaş edin..kendine bak..onun yaptıklarını görmezden gelerek dene bir süre de..

bu arada hangi ülkedesin?

almanyadayım,zaten bende özellikle çalışmıyor olmaya bağlıyorum biçok sıkıntımı.şuanda burada çalışıyor olsam kafamı dağıtırım,eşimin vereceği 10-15 liranın yolunu gözlemem-inanın geçen sene bir çorap almadan kendime trye geri döndüm.burdaki paramla bi hayli alışveriş yaptım,yaptıkçada rahatladım

almanca kursuna yazıldım bu ay başlayacağım,sen benimle yarışıyosun evd otursan noluyo sanki rahatlık batıyo diyo

bide ing ders vermek için bi kaç yerle görüştüm,kızıyo,hem çocuk hem kurs hem iş beni uğraştırma diyo...

bir birliktelikte asla olmaması gereken birşeyi yapıyorsun, affetiğin konuları hatları tekrar gündeme getiriyor,asla unutmuyorsun. resmen hataların çeteresini tutmuşsun tatlım. evlılık kavga ıster, gürültü ister elbet ama barışmak, sarılmak, mutlu olmak, unutmak ta ister. eşinin yaptıgı hatalarda var ama bunları boşanmak yerine düzeltebılır, eşini yetiştirebılırsın. sabırlı davranıp olumlu olmalısın. guzel guzel konuş, sureklı hakkını arayan kavgacı tiplerden olma lütfen. evlılık, bir sen kazandın, ben kazandım oyunu degıldır. hata kımde olursa olsun, sonuçta kaybeden hep ikiniz olursunuz. işi hep tatlıya bağlamayı ögrenmelısınız bana göre.

ilk başlarda o kadar çabuk unutuyodumki,kavga anında ben sana ne kötülük yaptım deyince ortada kalıyodum

bu yazdıklrım yaşadıklarımın 100 de biri ve çok yaralayanlar belkide...güzel güzel konuşuyorum,konuşmakla bi yere varılmaz diyo,bende tüm ümit ve isteğimi kaybediyorum

gerçekten doğru tesbitleriniz var,eşimin beni el üstünde tutan ilgili biri olmasını çok isterdim,bana değer vermesini.ama o daha ilk aylarda sevgisini göstermediğini söylediğimde çok ilgilenirsem daha fazlasını istersin diyodu kaldıki daha ilk aylardı yani....

kendimle ilgili olan sorunlara gelince,hergün Allaha yalvarıyorum,banada hatalarımı göster ve düzeltmeme yardımcı ol diye.tabi muhakkak benimde hatalarım varki anlaşamıyoruz.bu yaz türkiyede dra gittim evlilik terapisine ihtiyaç var dedi buradada hiç bildiğim biyer yokki,eşime araştıralım diyorum pek oralı değil.

suratı kaprisi daha yeni uyguluyorum ya başka ne yapabilirim,inanın çaresiz kalıp ne yapacağımı bilemiyorum.siz olsanız böyle bi eşe nasıl davranırsınız?buarada eşim konuşmayı hiç sevmez-sorunlar hakkında-,knuşmakla bişey hallolmuyo der,am kendisininde bi kere gelip benimle bi sorunumuz hakkında konuşmuşluğu yoktur,hep ben hep ben

malesef dediğim gibi eğer seviyorsanız en azından sizden uzaklaşmış olmasını kendinize bağlayarak herşeye yeniden başlayacaksınız..
biraz canlanın önce..sıkıcı havanızı üzerinizden atın.
olabildiğince şen şakrak alttan alan bir yapıya bürünmeniz en çok da artık böyle olduğunuza inanmanız gerekiyor..
ilişkiler hep alttan alarak gidiyor arkadaşım sen yada eşin..bir tarafın huyuna gidilecek..
bilmiyorum benim mantığım bu kaldıki benim eşimde yol yordam bilen biri pek değildir.hala da değil ama ben çok takılmamayı öğrendim uzun süre önce bunlara..
bir örnek veriyim mesela bugün pazardı saat 6 ya kadar yattı kalktı,pc başında araba baktı(araç alıcazİ),kızımızla oynadı filan..bizim bir paylaşımımız olmadı böyle vıcık vıcık..
sonra kendi geldi hazırlanda çıkalım dolaşalım dedi..kızım hazırladım,hazırlandım çıktık..ki bütün gün çocuklada ilgilenen bendim gene..ben onun üzerine gitsem biliyorum bir pazarım varda bırakda istediğimi yapayım da bilmem ne tartışıcaz.gereksiz yere canımı niye sıkayım..
yani demek istediğim sadece bu işleri sen yapmıyorsun merak etme..her kadın aynı..
evlendikten sonra bir şeyler yerini salıveriyor..
sen olabildiğince pozitif güleryüzlü ol eşine karşı bence..bak gör nasıl sıfırlayacaksınız herşeyi..

bir birliktelikte asla olmaması gereken birşeyi yapıyorsun, affetiğin konuları hatları tekrar gündeme getiriyor,asla unutmuyorsun. resmen hataların çeteresini tutmuşsun tatlım. evlılık kavga ıster, gürültü ister elbet ama barışmak, sarılmak, mutlu olmak, unutmak ta ister. eşinin yaptıgı hatalarda var ama bunları boşanmak yerine düzeltebılır, eşini yetiştirebılırsın. sabırlı davranıp olumlu olmalısın. guzel guzel konuş, sureklı hakkını arayan kavgacı tiplerden olma lütfen. evlılık, bir sen kazandın, ben kazandım oyunu degıldır. hata kımde olursa olsun, sonuçta kaybeden hep ikiniz olursunuz. işi hep tatlıya bağlamayı ögrenmelısınız bana göre.

başlarda hiç tutamıyodum aklımda kötü şeyleri ,kavga anında sana ne kötülük yaptım dese ortada kalıyodum

bu yazdıklarım yaşadıklarımın 100 de biri belki ve çok yaralayanlar

gerçektende konuşmakla bir yere varılmaz..bencede konuşma..
erkekler dırdırı çok sevmiyorlar arkadaşım..konuşalım dendiğinde de rehin alıındıklarını düşünüyorlar..
yani siizn ilkişkiniz sadece deformasyona uğramış bence düzeltilebilecek boyutta..
ama dediğim gibi sıkıcı havanı at üzerinden önce..

malesef dediğim gibi eğer seviyorsanız en azından sizden uzaklaşmış olmasını kendinize bağlayarak herşeye yeniden başlayacaksınız..
biraz canlanın önce..sıkıcı havanızı üzerinizden atın.
olabildiğince şen şakrak alttan alan bir yapıya bürünmeniz en çok da artık böyle olduğunuza inanmanız gerekiyor..
ilişkiler hep alttan alarak gidiyor arkadaşım sen yada eşin..bir tarafın huyuna gidilecek..
bilmiyorum benim mantığım bu kaldıki benim eşimde yol yordam bilen biri pek değildir.hala da değil ama ben çok takılmamayı öğrendim uzun süre önce bunlara..
bir örnek veriyim mesela bugün pazardı saat 6 ya kadar yattı kalktı,pc başında araba baktı(araç alıcazİ),kızımızla oynadı filan..bizim bir paylaşımımız olmadı böyle vıcık vıcık..
sonra kendi geldi hazırlanda çıkalım dolaşalım dedi..kızım hazırladım,hazırlandım çıktık..ki bütün gün çocuklada ilgilenen bendim gene..ben onun üzerine gitsem biliyorum bir pazarım varda bırakda istediğimi yapayım da bilmem ne tartışıcaz.gereksiz yere canımı niye sıkayım..
yani demek istediğim sadece bu işleri sen yapmıyorsun merak etme..her kadın aynı..

inşallah düzeliriz,bilemiyorum.alttan almayı çok başaramıyorum,2-3 gün alsamda 4. gün patlıyorum.psikolojim bozuluyo...

bu konuyu açmamın en önemli nedeni farklı bakış açıları edinebilmekti,edinmeyede çalışıyorum,herzaman hatalarımı düzeltmeye hazırım,allah yardımcım olsun.teşekkür ederim

kızlar neden hep kadınlar alttan almak zorunda,sinir oluyorum yaaaa:olmaz:annelerimiz bizleri el bebek gül bebek yetiştirsin sonra evlenelim,kendini bilmez eşin olsun,neymiş idare edelim düzelir.tamam sabırlı olalım ama kadınlarda insan,nereye kadar sabır:umursamaz:tamam zaman zaman işe yarıyor ama erkeklerde artık fedakarlık yapıp,onlarda eşlerini idare etmeli,yeter artık hangi sayfayı açsam,sonuç eşine iyi davran yok alttan al gibi yorumlar.tamam bende buna inanıp tavsiye ettiğim oluyor ama gerçekten idare edilmeye değer bir erkek varsa.her adamı da kadınlar idare etmek zorunda değil. biri buna dur desinkötükedihüso

bebegin var daha bunu tam oturtamadan yurtdisina gitmissin.
calismayada alisiksin evdesin, yabanci memlekettsin,cocukta var kaldiramayabilirsin..
(benim zorlanmistim hemen kabullenemedim..kendi cevren,ailende olmuyor cok zor bilirim..)
yalnizsinda esinden destek bekliyorsun..o da bunlari hic dusunmeden bencilce davraniyor sana..
ama erkekler gercekten surat asik cekemiyorlar.birde sen alistirmissin hep barismissin..
esin bencil ve umursamaz biri oyle biriylede zor..
erkeklerle konusmak ise yaramaz kendini yipratirsin dogru demis...
olabildigince sakin ol..onun yapmadiklarini,soylediklerini gormezden gel ciddiye alma..
kendine yapmis olursunn..

Son düzenleme:
kızlar neden hep kadınlar alttan almak zorunda,sinir oluyorum yaaaa:olmaz:annelerimiz bizleri el bebek gül bebek yetiştirsin sonra evlenelim,kendini bilmez eşin olsun,neymiş idare edelim düzelir.tamam sabırlı olalım ama kadınlarda insan,nereye kadar sabır:umursamaz:tamam zaman zaman işe yarıyor ama erkeklerde artık fedakarlık yapıp,onlarda eşlerini idare etmeli,yeter artık hangi sayfayı açsam,sonuç eşine iyi davran yok alttan al gibi yorumlar.tamam bende buna inanıp tavsiye ettiğim oluyor ama gerçekten idare edilmeye değer bir erkek varsa.her adamı da kadınlar idare etmek zorunda değil. biri buna dur desinkötükedihüso

haklısın..
buna dur diyecek olanlarda gene erkek anneleri..:ecrin_bebek:
bu bilinçle çocuklarını yetiştiren anneler dur diyebilir ileriki nesillerde kızlarımız daha şanslı olacaklardır..
ama bizim kocalarımızdan geçti artık:gitme:
ben aslında evliliğimin ilk zamanları çok celallenirdim havalardaydım..ama baktımki olmuyor,kendimi ilişkimi yıpratıyorum olayların üzerine giderek ve alttan almayarak..
e seviyorumda eşimi..herşeye surat yapmayarak başladım önce..sonra daha kabullendim kadın olduğumu..ben kadınım,o erkek deyip ayrımımı yaptım beynimde..
meyvelerini yiyorum şimdide.surat yaptığımda suratımıda anlıyor artık..kavgamıda aynı şekilde değerli kılıyor..:kedi:
çünkü biliyorki böcek kızdı..herşeye kızmayan böcek kızdı..
işte bundan dolayı ben genelde hep bu yönde fikir beyan ediyorum..uygulanan ve tecrübeyle sabitlediğim hareketlerim aslında yazdıklarım..kaydirigubbakcemile4

Back