söylediklerim kimine yanlış gelecek belki bilmihyorum ama yinede yazacam evlilik karşılıklı anlayış vbe ortak bi hayat anlayışıyla olur bence ama eşin hiç düşünmemiş bunun ne demek seni eskisi kadar sevmiyorum demek sen bebek olacak yeni bi nefes gelecek demiş sineye çekmişsin ama o bebeği bile düşünmemiş senin üzülmenin yorulmanın bebeğe etkisini, düşünmememiş işini hayatını bırakıp sırf onun için bilmediğin bi yere gitmeyi göze almışsın alttan almışsın ama değmişmi daha fazla çabaya değermi çocuğun bu sağlıksız ortamda nasıl büyür ve sen bu keşmekeşin içinde nasıl yaşarsın para bile dert olmuş aranızda sen çalışmayacaksın orda en küçük ihtiyacın için ondan isteyeceğin para aranızda nasıl dert olacak yada bu iş nereye varacak bence ona karar ver bazen birine bağlı kalmak yalnız olmaktan daha zordur sen karar ver ama kendini de düşün ruhunudaa
düşüncesiz ve sorumsuzca hatta bencilce davranıyor..
yinede daha tatlı dilli ve ve sıcak yaklaşımlarda bulunmaya gayret gösterin,bir sürede sineye çekip daha ılımlı bir yaklaşım sergilemeye çabalayın bakalım..erkekler asık surat gördümü yapmayacakları varsa da yaparlar,hır çıkaracak yer ararlar...
Bence de daha tatlı dilli, güler yüzlü olun, tamam tatlım tamam bitanem modunda olun biraz. O zaman nasıl davranıcak bakalım. Böyle deneyin bir de. Ha olmazsa, anlaşamıyorsanız evli kalmanın da bir anlamı yok ki... Çocuk olsa bile.
sizinde hatalarınız olmakla beraber eşinizde suçun büyüğü.
ama bence siz biraz herşeyi büyütüyormuşsunuz gibi geldi hoş bi evin içinde olanları anlatılmakla analiz yapamayız ama onsuz daha mutlu olacaksanız ayrılın.madem bir mesleğinizde var..
söylediklerim kimine yanlış gelecek belki bilmihyorum ama yinede yazacam evlilik karşılıklı anlayış vbe ortak bi hayat anlayışıyla olur bence ama eşin hiç düşünmemiş bunun ne demek seni eskisi kadar sevmiyorum demek sen bebek olacak yeni bi nefes gelecek demiş sineye çekmişsin ama o bebeği bile düşünmemiş senin üzülmenin yorulmanın bebeğe etkisini, düşünmememiş işini hayatını bırakıp sırf onun için bilmediğin bi yere gitmeyi göze almışsın alttan almışsın ama değmişmi daha fazla çabaya değermi çocuğun bu sağlıksız ortamda nasıl büyür ve sen bu keşmekeşin içinde nasıl yaşarsın para bile dert olmuş aranızda sen çalışmayacaksın orda en küçük ihtiyacın için ondan isteyeceğin para aranızda nasıl dert olacak yada bu iş nereye varacak bence ona karar ver bazen birine bağlı kalmak yalnız olmaktan daha zordur sen karar ver ama kendini de düşün ruhunudaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?