Royal King yemek takımı kullanan arkadaşlar var mı?

_rz_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
309
1
Arkadaşlar Royal King kullanan arkadaşlar var mı? Bu marka Royal Fine China çok benzer modeller üretiyor, fiyatları da diğerine göre daha uygun. Kullanan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Beğendiklerimin resimlerini de eklemek isterdim ama 100 mesaj engeline takıldım :KK43:

Arkadaşlar bahsettiğim takımlar bunlar, sizce nasıllar?

Merhaba Rz ben bu yemek takımından aldım kendime henüz kullanmaya başlamadım. Ben kemik tozu takımları araştırdım; desenlerden en çok bunları beğendim hatta benimki ilk eklediğin bohemia modelinden. Royal bone chinalarda % 40 oranında kemik tozu bulunurken; bunlarda % 27 oranındaymış. Bana aldığım firma kırılan parçlarımı faturasını saklayarak parçlarını atmayıp onlara götürdüğüm takdirde ücretsiz temin etme garantisi de verdi. Sen ne kadara buldun bu takımı?

Bulunduğum ilde bir yerden buldum 1350 dedi, Firmaya mail attım sağolsunlar döndüler parekende fiyatımız 1000 tl dediler bana uygun geldi.Fiyatı diğerlerine göre daha düşük olunca içime kurt düştü, sizlere danışmak istedim. ıyi günlerde kullan sirkencubin bende 3ü arasında kararsız kaldım. Siz ne kadara aldınız?

Sirkencubin, Ankara'dan mı aldın?, birde bu peşin fiyatı mı? Ona göre pazarlık yaparım :)) Teşekkür ederim yardımın için.

Sirkencubin, Ankara'dan mı aldın?, birde bu peşin fiyatı mı? Ona göre pazarlık yaparım :)) Teşekkür ederim yardımın için.

Evet canım Ankaradan aldım. Baya köklü bir firmadan aldım; peşin yada taksitle fiyatı değişmiyordu; 8 e yada 6 ya böldüler canım. Bir de bir alışveriş merkezinde şubeleri açıldığı için marta kadar 250 lira üzeri alışverişlerde 50 liralık hediye çeki veriyorladı. Ben bir de bardak takımı alıp iki çıkış yaptırdım 100 liralık hediye çekim oldu. onu da nisan sonuna kadar kullanabilecekmişim.

ıyi günlerde, güzel günlerde kullan canım, yardımın için çoooook teşekkür ederim :))

X