royal halı kullananlar memnun mu

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
halı almak istiyorum ama markasına karar veremedim. şuan ki halılarımdan memnun olmadığım için dikkatli seçmek istiyorum. royal halı kullananınız varsa memnun mu. silinince lekeler çıkıyor mu,tüyleri bitişiyor mu,parlak duruyor mu ,basık duruyo mu. merak ediyorum.

selam cnm, oturma odam için royal bakteri temiz halı aldım 25 günlük kullanım fikrimi belirtecek olursam diğerlerine nazaran tüyü cok az ama hiç yok deil..parlak ve şık duruyor :) seçimimden dolayı pişman olacağımı sanmıyorum..iyi alışverişler dilerim.

canım ben 4 yıl önce evlenirken almıştım royalden...hala pişmanım...ozaman dünya para vermiştim...ama değmezmiş..sadece salonuma merinos almıştım diğerleri royaldi..merinostan aldığım ilk günkü gibi...ki biz salonda oturuyoruz sürekli...ama royal halılarım keçeleşti...çok dikkatli kullanmama rağmen pazarda satılanlardan beter oldu...tüm kiri üzerinde tutuyo ve saç falan toplanıyo çıkmıyo ömrümü yedi yani...bu sene değiştirdim ben...yadigar diye bi marka var yaklaşık 10 aydır kullanıyorum shaggy üretiyolar...halıcım tavsiye etti shaggy alıcam deyince bunu alın dedi...valla çok memnunum...1 yaşında bi oğlum var ve tüm arkadaşlarım çocuklu...ve sürekli üzerinde bişeyler yenilip içiliyo dökülenin haddi hesabıı yok ve sadece ıslak mendille siliyorum...leke tutmuyo,antibakteriyel, yani biz memnunuz...ama royal alma derim ben

Bende kullandım hiççç ama hiçççç memnun kalmadım.saray halıdan da memnun kalmadım.lekeler hiçtemizlenmiyodu.zaten halıdan yana bi şansım olmadı.
Inşallah kendi evime taşınırken yenilicem hepsini.ama nasıl alıcam bilemiyorum.yani bıktım zaten
bu halı seçmekten.inşallah bu sefer kullanabileceğim halıları bulurum.öneriler varsa bekliyorum.

ben de şagi halı istiyorum.yadigar halı hiç duymamıştım. izmir'de bulabilirmiyim acaba?

ben de halı markası araştırıyorum, memnun kalan ve kalmayan arkadaşlar markayla birlikte hangi çeşidini kullandıklarını da yazabilirse bizim için çok iyi olacak sanırım. mesela royal'in bakteritemizinden memnun bir arkadaş, diğer arkadaşlar diğer modellerinden mi kullandı acaba?:44:

bende yatak odam da pier cardin var diğerleri de royal anti bakteriyal.Ben cok memnunum halılarımdan ve leke de tutmuyolar bişey dökülse hemen çıkıyo.

arkadaşlar her halı markasının değişik ürünleri var, önemli olan halının hangi iplikten üretildiğidir. ben bir hata yapıp renklerine aldandım Merinosun tamamen naylon yani poliproplen iplikten üretilmiş halısını aldım, aynı arkadaşın dediği gibi keçeleşti, iplikler saçlar, üzerinden süpürge çekmesine rağmen çıkmaz hale geldi.şimdi royal'in bakteri temiz halısından aldım bu sefer akrilik ve yün iplik karışımı olan koleksiyondan aldım. size de halı alırken kullanılan ipliğe bakmanızı öneririm. sevgiler

Slm arkadaslar bende royal halının modellerını begendım .oturma odamınkı angora halı aldım..mutfak ve yatak odası ıcın royal modellini begendım şimdi aklım karıstı ne yapsamkı ..begendıgım model serenad ve bolero rölyef olan..

benim aldığım da bolero rölyeftendi. kırmızı siyah gri renkli daire desenli. yahşi cazibedeki halıdan

yok canım benim aldığım model 1511 E
senin dediğine de baktım çok güzel bi halı çok parlak havalı duruyor.ama benim koltuklarım da kırmızı olduğu için odamı çok boğar diye düşündüm onu almadım.

ben 80x150 sını mutfak ıcın dusunuyorum sence olurmu?

aaa senın modelınde guzelmıss begendım..benım mutfagım beyaz kırmızı herseyım oyuzden onu sectım..kullanıslımı tavsıye edermısın ?

eğer muftağın veya mutfak perdende kırmızı veya siyah varsa çok hoş olur. halının gerçeği internette durduğundan daha parlak canlı. hem de üzerinde kıvrımlı desenleri var ya düşen kırıntılar hemen göze batmayabilir

mutfak perdem kırmızı .aklına gelıcek hersey kırmızı .3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun dedım :) Canlı canlı baktım cok hosuma gıttı ..ama ıste yorumlarıda okuyunca aklım karıstı.

benim model de olabilir ama benimkinde düz yerler diğerinden daha çok. en büyük dairesi krem renki mesela. mutfakta bişeler dökülme riski daha fazla. eğer dikkatli biriyim dökmem diyosan, çocuk vs de yoksa onu da alabilirsin

Bişey dıkkatımı cektı halılar öyle eskısı gıbı pahalı degıl her butceye gore var ...

ceyız diziyorum sekerım sımdılık :) dıkkatlıyım cok tıtızımdır kırletmem cok fazla..

Senın modelıde cok begendım ben yaaa 2 sının arasında kaldım bak şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…