Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 4 yıl önce evlenirken almıştım royalden...hala pişmanım...ozaman dünya para vermiştim...ama değmezmiş..sadece salonuma merinos almıştım diğerleri royaldi..merinostan aldığım ilk günkü gibi...ki biz salonda oturuyoruz sürekli...ama royal halılarım keçeleşti...çok dikkatli kullanmama rağmen pazarda satılanlardan beter oldu...tüm kiri üzerinde tutuyo ve saç falan toplanıyo çıkmıyo ömrümü yedi yani...bu sene değiştirdim ben...yadigar diye bi marka var yaklaşık 10 aydır kullanıyorum shaggy üretiyolar...halıcım tavsiye etti shaggy alıcam deyince bunu alın dedi...valla çok memnunum...1 yaşında bi oğlum var ve tüm arkadaşlarım çocuklu...ve sürekli üzerinde bişeyler yenilip içiliyo dökülenin haddi hesabıı yok ve sadece ıslak mendille siliyorum...leke tutmuyo,antibakteriyel, yani biz memnunuz...ama royal alma derim ben
benim aldığım da bolero rölyeftendi. Kırmızı siyah gri renkli daire desenli. Yahşi cazibedeki halıdan
yok canım benim aldığım model 1511 e
senin dediğine de baktım çok güzel bi halı çok parlak havalı duruyor.ama benim koltuklarım da kırmızı olduğu için odamı çok boğar diye düşündüm onu almadım.
yok canım benim aldığım model 1511 e
senin dediğine de baktım çok güzel bi halı çok parlak havalı duruyor.ama benim koltuklarım da kırmızı olduğu için odamı çok boğar diye düşündüm onu almadım.
eğer muftağın veya mutfak perdende kırmızı veya siyah varsa çok hoş olur. Halının gerçeği internette durduğundan daha parlak canlı. Hem de üzerinde kıvrımlı desenleri var ya düşen kırıntılar hemen göze batmayabilir![]()
benim model de olabilir ama benimkinde düz yerler diğerinden daha çok. En büyük dairesi krem renki mesela. Mutfakta bişeler dökülme riski daha fazla. Eğer dikkatli biriyim dökmem diyosan, çocuk vs de yoksa onu da alabilirsin