Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Rota virüsü aşısı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
hastanede kadının biri zehirli ishalden çocuğumu kaybettim dediğinde hiç tereddütsüz 2 dozunu da yaptırdım isterde 1 virüs çeşidinden korusun ama yeterki korusun !!!

aşı sonrası ateşi ne yapıyorsun.
Ben aşıya ilaca karşı dğeilim hayatım
Karşı olan arkadaşa soru sordum kimyasal almasına karşıymış bitkisel çözüm ne ürettiğini merak ettim
Aşı sonrası hiç ateş yaşamadık ama ateşi olduğunda ilaç veriyorum elbbette

bu sıralar çocukların geneli rota virüsüne yakalanmış durumda benimse içim rahat :) allahım evlatlarımızı korusun

Ben aşıya ilaca karşı dğeilim hayatım
Karşı olan arkadaşa soru sordum kimyasal almasına karşıymış bitkisel çözüm ne ürettiğini merak ettim
Aşı sonrası hiç ateş yaşamadık ama ateşi olduğunda ilaç veriyorum elbbette
maşallah sizin de doğum yaklaşmış. ilk bebek mi heyecan var mı :)

çok doğru söyledin şimdi tebrik ederim seni allahım analı babalı hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin bizlere :)

Merhaba kızlar benim 4 aylık ikiz oğullarım var ve bir tanesi 19 günlükken idrsr yolu enfeksiyonu geçirdi ve 10 gün yoğun bakımda yattı 3 hafta önce gene 3 gün yattı ve her iki böbreğinde de taş çıktı gecen haftada her ikisi grip oldu drumuz bu süreçte rota olmaz dedi zaten antibiyotik aldılar dedi 4.ay aşılarımız 3 kasımda rota virüsü için geçmi kaldım yaptırmalımıyım size çok karışık durumdayım kafam durdu resmen...

Kızlar bugün yaptırdım çok sancisi var

Back
X