arkadaslar rota asisi tam olarak ne zaman yapiliyor saglik ocaginda ikinci ay asilariyla beraber dediler ama cok fazla asi var bir gunde hepsini olmasi riskli olmaz mi. ben ilk cocugumda rota yaptirmamistim farkli zamanlarda iki kez hastanede yattik maalesef
sagol cnm bız de bugun yaptırdık bakalımrota aşısını biz 3. ay ve 5. ayda ağızdan olduk.aslında 2 ve 4. aylarda yapılabilirmiş ancak bu aylarda çok aşı olduğu için hiç aşı olmayan 3 ve 5. aylarda yapılıyor dedi doktorumuz.biz her ikisinide yaptırdık çok kusan bir bebekti bizim kızımız.reflüsü vardı ve zor kilo alıyordu doktor kustuğu için kesinlikle yapılmalı dedi.yaptırdık şu an 7.5 aylık yaptırdığımız dönemde de şimdi de bir yan etkisiyle karşılaşmadık şükür.yaptırmasak aradaki fark ne olurdu diye sorduğumda doktor şöyle demişti:böyle hassas bebeklerde rota virüsü olduğu zaman hastaneye yatma ve kilo kaybı çok olur ama aşı yapıldığında rota olmayacak diye bir şey yok ancak nispeten daha rahat atlatır demişti.
anne sütü alıyorsa gereksiz.çocuğunuza boşuna kimyasal yüklemeyinArkadaşlar merhaba.
Bebeğim 11 gün sonra 3 aylık olucak. Rota virüsü aşısı vurdurtmadım ben daha. Hemşiremiz tavsiye etti ama anne sütü alıyosa ishal riski fazla olmuyoda deyince 2. ayında yaptırtmamıştım. Doktorumuza danışmadım daha 11 gün sonra gidicez.
Yaptıran anneler var mı ?
İhmal etmemelimiyim ve herhangi bir yan etkisini gördünüz mü?
Bağırsak düğümlenmesi falan demişler araştırdım biraz ama?
( Bebeğim sadece anne sütü alıyor)
Ateşi olduğunda ya da enfeksiyon geçirdiğinde nasıl başa çıkmayo planlıyorsun?anne sütü alıyorsa gereksiz.çocuğunuza boşuna kimyasal yüklemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?