Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Rota Virüsü Aşısı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Canım konuyu 4 ay önce açmıştm ben

Merhaba hanımlar. Rota virüsü aşısının ilkini 3. ayda yaptırdık. Bir dahaki ay 2. doz yapılacak ama ortalık malum. Bebeği sağlık ocağına götürmek istemiyorum. 1. dozu ağızdan verdiler. 2. doz da böyle olacaksa biz evde versek olur mu acaba? Gerçi bunu doktora da soracağım ama sizlerden tecrübeli olan var mı merak ettim.

Belki doktorunuz yaptırmayın diyebilir siz mutlaka sorun. Ben evde vermiştim 2. dozu doktoru verebilirsin demişti

Cevap için teşekkürler. Doktorla görüşelim, belki biz de evde yapabiliriz.

Rotarix ve rotateq 3 ve 2 dozluklar var.
Biz 3 dozluk tercih etmistik. Ilk dozda sorun olmadi ama 2. Dozu alerji yapti ve acillik olduk.
Antihistamin igne yapildi ve duzeldi biraz.

3.dozu yaptirmadik dogal olarak. Bir sorun da yasamadik. Etkili olmasi icin dozlarin hepsinin yapilmasi gerekli.

Asiyi olan kapmayacak gibi bir durum yok evet,
Ama hafif atlatacak sadece onu biz de biliyoruz zaten.

Sağlık ocağıyla görüştük. Evde yapabilirsiniz ancak eczaneden alınca bekletmeden hemen yapın dediler. Bugünlerde yaptıracak başkaları da olursa diye buraya yazmak istedim.

Ben yaptirmistim şimdi olsa yaptırmam..Çünkü korona var malum . Allah korusun aşı vurulur bide üstüne buna bı yakalanirsa sıkıntı olur..

instgramda _dobranne_sayfasındaki gönderiyi okuyabilrsinİz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…