Teşekkür ederim hala karar veremedim yaBen tüm aşıları özel de dahil yaptırdım ama sadece ağızdan çocuk felci ve rota aşısını yaptırmadım. Rota aşısı bağırsak düğümlenmesine sebep olabiliyor sevmiyorum demişti doktorumuz. Ağızdan çocuk felci de çocuk felcine neden olabiliyor ki zaten çocuk için değil kaka yoluyla aşı olmayanların bağışıklığı için yapıldığı için ben yaptırmadım hiçbir çocuğuma.
Çocuğum rota oldu,şükür bir sorun olmadı.
Hemşireler ağızdan damlatiyor. Evet iki dozuda eczaneden aldım sağlık ocağında yaptirdim. Sanırım yapilmasininda sınırı var yanlış hatırlamıyorsam 14-15 haftayı geçmemiş olacak bunuda hatırlatmak isterim ben 3. Ve 5. Ay kontrolünde yaptırmıştımSağlıkocağında doktor mu yapıyor hemşireler mi acaba siz öyle mi yaptırdınız
Rota aşısını araştırırsan eger süt alarjisi yapma riskiyle karşılaşacaksın. Kâr zarar sen karar ver. Bizim halihazırda alarjimiz olduğundan ben yaptırmamıştım . Bu Alarjiyle yaşamak da çok zor ancak yaşayan anneler bilirDün 3 lü verem aşısı vuruldu Bebeğim Hemşire rota aşısından bahsetti Rota aşısı yaptırmalımıyım çok kararsızım bebeğim 2 aylık hemşiremiz rota aşısından bahsetti yaptırmak isterseniz 25 gün sonra özellerde 2000 filan yapılıyor sanırım dedi hemşireye sordum gerekli mi sizce dedim dedi benim çocuğum olsa yaptırırım.
Benim bebeğim alerjik ve yaptırdım olumlu olumsuz bir etkisi olmadı. Doktorumuz alerji konusunda uzmanlasmis bir doktor ve kendisi direk yapılmasını önerdiRota aşısını araştırırsan eger süt alarjisi yapma riskiyle karşılaşacaksın. Kâr zarar sen karar ver. Bizim halihazırda alarjimiz olduğundan ben yaptırmamıştım . Bu Alarjiyle yaşamak da çok zor ancak yaşayan anneler bilir
Daha bu ve bunun gibi yorumlari gorup de suphede kalmak gereksiz. Birilerin bir sey olmamasi bir referans degil. Bazıları gebelikte sigara iciyor mesela cocuklari sag salim doguyor. Ama iki soru var 1. Gercekten saglikli mi 2. Ya saglikli olmasaydi.biz yaptıracaktık nasip olmadı. Geçen ay bebeğim bir hafta hastanede yattı. Rota yüzünden
Kesinlikle katılıyorum. Ben Etlik Şehir Hastanesinde doğurdum. Suriyeli kayniyordu. Ve Türkçe bilmiyorlardı bile. Ellerinde ,kucaklarinda , karinlarinda. Çocuklarımız heba olacakBebeklere yapılan şeyler ücretsiz olsa ya keşke ne olur sanki suriyeliler maşallah ya 6 7 tane doğuruyor bizim burda ben daha ilk 1tane çocukla zor ilgileniyorum
Bu biraz abartılı yorum olmuş. İnsanın başına ne geleceğini bilemezsin. Bir anda iflas edebilirsin.Aşı konunuzdan ziyade durumum yoktu aşıyı yaptıramadım diyenleride asla anlamıyorum parası olmayan çocuk yapmasın para yok diye çocuğa aşı yaptırmıyorlar çocuklar hastanede helak oluyor hastalıktan
Bizde reçete almadık eczaneden alıp sağlık ocağına götürdük direk hatta ordaki kadın siz evde bile verebilirdiniz gelmenize gerek yoktu dedi2. Ay aşılarını yaptırırken bana oradaki hemşire 3. Ayda çocuk doktorundan reçete alın , eczaneden alın aşıyı yapalım dedi ama reçetesiz alıyor yaptırıyor herkes … sizler doktora mı gittiniz ? Yoksa direkt eczaneden alıp mı sağlık ocağına gittiniz ? + iki markası varmış rotanın 2 doz ve 3 dozluk siz hangisini aldınız
Ben yaptırmadım bana sağlıkocağında ki hemşiremiz söyledi önerdi dedi özele geçiyor özellerde 1 2bin arasıdır filan demişti kendilerinin VS yaptığını söylemediler doktorlar öyle bişey söylemedi.2. Ay aşılarını yaptırırken bana oradaki hemşire 3. Ayda çocuk doktorundan reçete alın , eczaneden alın aşıyı yapalım dedi ama reçetesiz alıyor yaptırıyor herkes … sizler doktora mı gittiniz ? Yoksa direkt eczaneden alıp mı sağlık ocağına gittiniz ? + iki markası varmış rotanın 2 doz ve 3 dozluk siz hangisini aldınız
Evet yaptırın önemli bir virüs. Yakalanırsa hastanelik yapabiliyor bebekleri. Hatta tüm aileye bulaşan vaka gördüm.Dün 3 lü verem aşısı vuruldu Bebeğim Hemşire rota aşısından bahsetti Rota aşısı yaptırmalımıyım çok kararsızım bebeğim 2 aylık hemşiremiz rota aşısından bahsetti yaptırmak isterseniz 25 gün sonra özellerde 2000 filan yapılıyor sanırım dedi hemşireye sordum gerekli mi sizce dedim dedi benim çocuğum olsa yaptırırım.