rival de loop young göz altı kapatıcısı
rival de loop yetişkinler için fondöteni (sorunlu olmayan ciltler için) gerçekten çok iiyi,maybilingolden rose veya florman alcaksanız onun yerine bu markayı alın göz altı kapatıcısı 3 lira fondöten 4 küsür bişi ve öyle fiyata böyle performans ben çok şaşırdım..
sadece rival de loopun yetişkiner için sattıkları göz altı kapatııcısı biraz fazla yağlı duruyor (siyah renkli) buda makyajın göz altı kısmına bulaşmasına neden oluyor ama kapatıcılığı gayet güzel pudra ile kullanılması gerek sadece okadar.ben ki en iyi makyaj ürürününden en ucuzuna kadar hepsini kullandım ama bu kullandığım rival de loop ürünleri en pahalısına denk, en ucuzundan daha iyi seviyede
çok fazla kapatıcılık gerektirmiyorsa cildiniz deneyin derim
ruj,göz kalemi,far, pudra için bişi diyemicem daha kullanmadım ama elimdeki bitince bu markanın pudrasını almayı düşünüyorum
rossmanın ojelerini çok seviyorum sürmesi kolay renkler de çok güzel
Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Rossman konusunu görünce dayanamayıp yazmak istedim :)) Benim kullanıp memnun kaldığım birçok Rossman ürünü var ama bunu Rossmann Türkiye - Rossmann tek geçiyorum. Fiyatı 3-4 tl civarı. Fırınınıza sıkıp 7-8 saat bekleyin (akşam sıkıp sabaha temizleyin ya da sabah sıkıp akşama) sonrasında silin. Sadece silin. Ovma ya da başka bir işlem yok. Çok güzel temizliyor gerçekten. İlk günkü gibi oluyor fırınınız. Şiddetle tavsiye edilir.
Sevgilerle
çok solgun renklerdeki rujları sevmeyen ama ruj ruj duran , ağır renkli rujlardan da hoşlanmayanlar ,doğal görünümü tercih edenler ,rossmanin 100 nolu rujunu beğenebilirler.
girince kendimi kaybediyorum yahu:)
aldık ama hala cesaret edemedik kullanmaya kokusu çok kalırsa falan diye, nemli bezle siliniyor sanırım değil mi, durulama için yeterli oluyor mu? gerçekten bu markanın çok uygun fiyata çok etkili ürünleri var. renk ayırıcı mendilleri de harika tavsiye ederim, çamaşır makinesi için.
hangi seriden acaba? rival / rival young/ alterra?
aynennn, bu yüzden ayda 1 den sık gitmiyorum allahtan yolu çok ters bize
aldık ama hala cesaret edemedik kullanmaya kokusu çok kalırsa falan diye, nemli bezle siliniyor sanırım değil mi, durulama için yeterli oluyor mu? gerçekten bu markanın çok uygun fiyata çok etkili ürünleri var. renk ayırıcı mendilleri de harika tavsiye ederim, çamaşır makinesi için.
hangi seriden acaba? rival / rival young/ alterra?
aynennn, bu yüzden ayda 1 den sık gitmiyorum allahtan yolu çok ters bize
Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Rossman konusunu görünce dayanamayıp yazmak istedim :)) Benim kullanıp memnun kaldığım birçok Rossman ürünü var ama bunu Rossmann Türkiye - Rossmann tek geçiyorum. Fiyatı 3-4 tl civarı. Fırınınıza sıkıp 7-8 saat bekleyin (akşam sıkıp sabaha temizleyin ya da sabah sıkıp akşama) sonrasında silin. Sadece silin. Ovma ya da başka bir işlem yok. Çok güzel temizliyor gerçekten. İlk günkü gibi oluyor fırınınız. Şiddetle tavsiye edilir.
Sevgilerle
isana nın saç kremini almıştım hiç memnun kalmadım fiyatı 3-4 tl bişeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?