kozmetik dışındakileri yazayım,fikir olsun:
isana duş jeli shea yağlı ve çarkıfelekli:kokusu nefis ama öko test notu: yok. 1,99 tl fiyatı hepsinin..
isana duş jeli süt protenli:kokusu fena değil,öko test notu: gut(iyi)
isana duş jeli yoğurtlu vitaminli: bayıldım,öko test notu: gut
isana 7 bitkili yeşil şampuan:yağlıya dönük saçlar için, paraben ve silikon içermiyor ve benim kullandığım birçok şampuandan daha başarılı..400 ml 3 tl fiyatı..
isana meyve ve vitaminli sarı şampuan: kokusuna bayıldım ama paraben türevi içeriyor,üsttekini tavsiye ederim.
mavi bebek şampuanı:ökotestten sehr gut(çok iyi) almış içeriği çok güzel,kokusu da güzel sebamedden sonra memnun kaldığım için bunu da kullanmaya başladık,yumuşatıyor saçlarını da..
isana men traş jeli yeşil-hassas cilt: eşim gayet memnun,bu grupta en çok sattıkları ürünmüş.
isana men traş sonrası nemlendirici losyon: eşim bundan da memnun.
isana men roll-on: kokusu da güzelmiş eşim beğendi
perlodent ağız bakım suyu:çok keskin mentol tadı sevenler sevebilir, alkol yok , ben ağız bakım sularında en çok bu özelliğe bakıyorum detayında çünkü listerine'de falan hep alkol var.. keskin nane tadı sevenlere öneririm.
domol narin çamaşırlar ve renkliler için sıvı deterjan: 1,5 lt ben performansından memnun kaldım, yani çok kirlilerde çok işe yaramasa da normal kirliler için fiyatına göre beğendim.
domol 7 in 1 bulaşık deterjanı: ben 8 senedir hep finish hepsi bir arada tabletlerden kullanıyordum bulaşık makinemde , sonra bardakların içinde minik minik kalıntılar kalmaya başladığını farkettim,makineyi temizlettik vs.. sonra reklamlara kanarak fairy aldım tam bir felaket hala duruyor berrrbatmış asla tavsiye etmem fairy'yi,sonra bim marketinden ayrı ayrı bind activit deterjan+tuz+parlatıcı ayrı olarak aldım , acayip memnun kaldım, domol'u da denedim güzel en azından kalıntı bırakmadı ama bimden ayrı ayrı aldıklarım hepsine on bastı :)) domolun 11 in 1 bulaşık tableti de vardı sanırım, indirimde falan görürsem onu da almak istiyorum bakalım..
domol fırın temizleyici: işte bu bomba bir ürün!süpermiş buradan okuyarak öylesine almıştım hatta yanımdaki bir teyzeye de aldırdım çok methetmişler internette diye.. bayıldım.. fırın pırıl pırıl oldu.. ama sildikten ve kuruduktan sonra kokusunun gitmesi için birkaç kez boş çalıştırdım fırını,siz de öyle yapın..
domol köpük wc temizleyici sarı: bu ürün pek başarılı değil,üstünkörü temizlik sağlıyor.. ben yine çamaşır suyu katkılı mor cife devam.. bu cife bayılıyorum en başarılısı bu şimdiye kadar temizlikte..
prima:ilk açıldığında 24 tl olan primaları indirimde 18 tlye almıştık, üçlü ıslak mendiller de çok ucuzdu..
diş macunu:indirimde diye silindir şeklindeki diş macunlarından 2 tane aldık ama daha sıra gelmedi onlara..
lilibe peelingli makyaj temizleme pedleri:daha açmadım
saç kesim makası
iyasaya göre çok ucuz, 7,50 tl
manikür seti: çok da gerekli değilmiş pilli pembe şeffaf kutusunda.. 13 tl idi.. almasam da olurmuş
kirpik kıvırma aleti: bu da çok uygundu 3,5 tl gibi ve güzel de..
mel merio parfümler: aşık oldum bunlara,2 tane aldım, indirime girerse stoklayacağım ikisinden de..
çikolatalar çok da ucuz değil..
pastil bademcik için iyi geldi ucuzdu açılışta..
oğlumun ballı sütünü burada bulabildiğimi için sık sık gidiyoruz.o da uygun migrosa göre..
kozmetik olanları bloğumda yorumladım..onlara da bakabilirsiniz.
sevgiler