Kızlar rossmann karşıyaka çarşı da açıldığında ben de uğrayayım dedim madem bu kadar methediliyor...
Gerçekten de mağaza kozmetik meraklıları için bire bir ve rival de loop tan max factor e kadar geniş seçenekler sunuyor tabi ki burda bizi cezbeden ucuz olduğu kadar kaliteli alman kozmetikleri
Ben en son gittiğimde synergen compact powder 01 numarayı almıştım ve 5-6 tl gibi makul bir fiyata.. açıkçası ilk kez kullanacağım için pek de fazla bir beklentim yoktu fakat gerçekten beklediğimden iyi çıktı ki benim cildim yağlı ve sivilceli olmasına rağmen bir zararını görmedim.
Onun dışında rival de loop glossy lips yazan parlatıcısı (12 cookies) da gayet hoştu fakat yoğun bir renk vermedi açıkçası daha kahverengi beklemiştim..
Bir de goldenrose stick concealer almışım o da sivilce izlerini kapatsın diye nitekim kapattı da
Rival de loop un dudak kalemini(07 plum) aldım ve memnun kaldım kalem traş derdi yok çevirdikçe uzayanlardan..rengi de çok belirgin bir kırmızı fakat yağlı bir yapısı olmasından dolayı çabuk çıktı dudağımdan
Bence kozmetiğe çuvalla para vermek yerine rossmann dan almak daha cazip maddi yönden rahat olsam da olmasam da seni seçtim rossmann, ne oriflame ne avon, max factor zaten bana çok uzaksın üzgünüm.....
Canım her ürünü kaliteli mi bilemeyiz ama oda parfümü kullanmak far kullanmaktan çok daha risklidir pek çok solunum sistemi rahatsızlığının ve alerjinin sebebidir tabi ama alman kalitesi şekerim aynı fiyata satılanlarla kıyasladığımızda çok daha kaliteli olduğunu vurgulamak isterim yoksa 100 tl ye de far satılıyor bütçesi uygun olanlar için .....
rossmann'î ben de çooook seviyorum evime nispeten daha yakın olduğu için kentpark rossmann'a gidiyorum.
alterra diye bir marka var içlerinde paraben bulunmuyor ve doğal organik bitki özlerinden bulundurduğu belirtiliyor. en azından parabensiz diye göz altı kapatıcısını, allığını, yağlı ciltler için yüz temizleme jeliyle nemlendiricisini ve göz çevresi kremini aldım. temizleyici veya nemlendirici hangisi bilmiyorum ama cildimde inanılmaz bir sivilce patlaması yaptı. zaten sivilce sorunum vardı ama onları kullanırken çok daha kötü oldu. daha sonra bıttım sabunu kullanmaya başladım anca öyle toparladı şimdi de bioderma kullanıyorum hala eski sivilcelerin izleri var ama yenileri çıkmıyor çok şükür. allığı kalıcı değil göz altı kapatıcısı ise su gibi renk bile vermiyor bırak kapatmayı. kısacası pek memnun kalmadım.
bunun dışında rival de loop'un gençler için olan serisinden çok ucuza rimeller almıştım sırf denemek için, onlardan çok memnunum cidden maybelline veya max factor'den hiç bir farkları yok. rival de loop göz kalemi epey bir akıyor asansörlü olanını kullanıyorum. yine rival de loop el peelingi fena sayılmaz.
ama 2-3 liraya sattıkları seyahat boyu ürünler cidden çok süper. hem kendime hem anneme hem erkek arkadaşıma alıyorum seyahatlerde cidden çok işe yarıyor hiç yer kaplamıyor hem de bir sürü ürünü çok ucuza denemiş oluyosun.
fakaaaat en güzelini en sona sakladım. mel merio diye bir markanın parfümleri satılıyor rossmann'da. bu markanın limited edition (az sayıda üretilmiş ve devamı gelmicek) parfümleri var. önceki seri meyvemsi kokulardı. yeşil elma, portakal çiçeği, vanilya, bir de ne kokusu olduğunu bilmediğim pembe renkli ve bence en güzeli olan parfümlerini kullandım ve çok beğendim. şimdiki seri çiçek kokuları ağırlıklı. sırf leylak kokusu olandan başka çiçek kokularına kadar bi kaç çeşit parfüm var. yine hepsinden çifter çifter aldım. fiyatlar da 8.50 mi 9 lira mı öyle bir şey. kesinlikle tavsiye ederim. üstelik eau de toilette değil eau de parfüm hepsi. bu kadar ucuza bu kadar güzel parfümler zor bulunur.
üsküdar'da tam olarak nerede olduğunu bilen var mı acaba? ayrıca isana duş jelleri vardır sütlü eskiden onlardan da var mı acaba hala
sitesinde yazıyor ben size kopyalayıp yazıp yardımcı olayım :)
Atlas Çıkmazı Sokak No: 5/9
Üsküdar / İstanbul
ayrıca isana duş jelleri haala mevcut hatta ben bugün aldım inci özlüsünden,mükemmel kokuyor bir de elmas özlü vardı o da harikaydı..sütlü,salatalıklı hepsi mevcut.en azından benim aldığım şubesinde vardı..
çok teşekkürler, adresten anlamadığım için sormuştum aslında ama haritan bakayım en iyisi belediyenin:))) inci özlüyü de yazdım kenaraistanbul'da daha doğrusu anadolu yakası'nda sadece üsküdar;'da var bildiğim kadarıyla.
geçen yıl dukan diyeti yaparken bulmuştum o zaman gebzede vardı istanbula en yakın arkadaşıma yulaf kepeği aldırmıştım epey uygun fiyata ama gel gör ki üsküdardaki şubesine gittim geçenlerde yulaf kepeğinin fiyatı olmuş 8 lira ya da 7. talep gören bi ürün olduğunda neden böyle yapıyo bu firmalar çok kızıyorum çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?