Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ROSSMAN urunlerı hakkında
- Konu Sahibi makbule12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ekim 2014
- 248
- 87
- 43
- 43
Bu markayı ilk defa duydum canım ama muhakkak bakıcam ürünlerine:)Rossman gerçekten harika bir mağaza. Özellikle Rival de Loop markasının 59 numaralı rujunden 2 adet aldım, rujları harika gerçekten. Alman markaları gerçekten çok kaliteli oluyor. Ayrıca far fırçası, pudra süngeri de gerçekten çok güzel.
- 1 Ekim 2014
- 248
- 87
- 43
- 43
Cam mendilleri,yer silme bezleri,dezenfektan spreyleri,koku gidericiler,klozet temizleyici köpük,vs bir çok ürününü kullanıyorum Domol'ün ve çok memnunum.rossmann bana göre mükemmel bir mağaza
istanbul mecidiyeköy mağazası artık benim için kozmetik mağazası olmaktan çıktı :)
rival de loop young 4lü kapatıcısını gördüğünüz yerde kaçırmayın
ayrıca rival de loop rujlar mükemmel
rival de loop çift fazlı göz makyaj temizleyicisi bir harika temizleme sütüde gayet başarılı
ayrıca domol marka cam ayna temizleme mendilleri var indirimde 20li 1,99 gibi bir fiyattaydı
diş macunları gerçekten onlarca lira verdiğimiz markalarla yarışır
göz kremi olarak rival de loop markasının kremleri gerçekten çok ama çok güzel hemde indirimde 7-8 liraya alabilirsiniz
rivalin gene yeşildi galiba paketi nem maskesi var zeytinyağlı onuda deneyin derim
hatta minicik bir tiyo verim aldığım duyumlarla sevgililer gününde 12-15 şubat aralığında %50 indirim olucak aramızda kalsın :) şimdi yapmayın alışverişinizi bekleyin accık :)
- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
isana vucut kopugu aldim kokusu cok guzel kalicida fiyatlari niye bu kdr ucuz diye tereddut ettim ama alman urunleri oldugundan guvendim asetonu harika 6.7 lira verip aldigim asetonlar siyah ojemi cikartmiyor ama isana tek suruste cikartti smpuan ve sac kreminide aldim bakalim nasil cikacak eger begenirsem devam edicem dis fircasi ve dis macunuda aldim dis macununu sevdim valla ufacik biseye 50 lira verince iyidir diyoruz ama yanildigimizida goruyoruz sanirim biz herseyi pahali aliyoruz normal fiyatlar bize ucuz geliyor
- 21 Eylül 2016
- 44
- 14
- 18
- 33
Son bayram indiriminde uzun uzun ürünleri inceleme fırsatı buldum daha öncesinde de internette de araştırmıştım zaten. Aldıklarımdan en memnun olduklarım: kağıt çay filtresi beyazlatılmadığı için içim rahat kullanıyorum, istediğim çay karışımını yapıp içine koyduktan sonra normal siyah çay demler gibi demliyorum.
Mikrofiber yüz temizleme bezi, suya dayanıklı makyaj dahil her şeyi tertemiz çıkarıyor, yüz temizleme jeli kullanmam gerekmiyor, makinada yıkanıyor.
Mikrofiber yüz temizleme bezi, suya dayanıklı makyaj dahil her şeyi tertemiz çıkarıyor, yüz temizleme jeli kullanmam gerekmiyor, makinada yıkanıyor.
siparisin onaylandigi mesaji geldikten sinra en gec uc gune geliyor ama hafta sonu falan verilsen hafta sonu calismadiklari icin uzar sure siparisini pazartesiye kabul eder o zamanda en gec carsamba gelirben yeni avon temsilcisi oldum sipariş verince kaç günde geliyor bana yardımcı olursanız sevinirim
- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- 1 Haziran 2016
- 170
- 38
- 48
- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
vala güvenebildiğim bi yer değil
bu yurtdışından gelirken getirilen ucuz adi hediyelere benziyor
ne oldğunu bilmeden alıp kullanmak hoşuma gitmiyor
ordan far alan birini görmüştüm oldukça şaşaırmıştım ki fiyatıda normal üstüydü
ki göz bölgesi çok önemli
herkesin kendi teni tabi
sadece oda kokularını kullanıyorum
Öyle zaten...yani kendi ürünleri genelde iyi değil.
Yurtdışından gelen hediyeler arasinda genelde schauma sampuan ve burda kimsenin kullanmadığı crem ve jeller oluyor. İcinde petroleum ve paraben dolu olmasi cabasi.
Neyse, bende rossmandan alışveriş (deterjan, çöppoşeti vs) yapıyorum ama kalkıp suratıma rival de loop sürmem yani
- 29 Ocak 2017
- 325
- 233
- 33
- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.338
- 133