• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rosi tekniği

zehra19851993

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
2
1
1
39
Merhaba,

Biz eşimle 3 senedir Celalettin hocamızda azospermi tedavisi görüyoruz sıfırdan başladık bu tedaviye ve son iki test sonucunda Sd1 e kadar yükseldik ve 2 hafta önce ilk tüp bebek için denememizi yaptık rosi tekniğiyle 2 yumurta döllendi ama onlarda 5 gün içerisinde gelişimini durdurdu o günden beri kendimi toparlayamıyorum boşluğa düştüm sanki kafamı toparlayamıyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin tüm bu süreçte olan hepimize Rabbim sabrımızı ve tez zaman da güzel sonuçlar almamızı nasip etsin.

Merhaba canım bizde celalettin hocada tedavi görüyorduk. Tese oldu sd2 seviyelerinde bulundu bizede rosi/elsi yapılacak. Sizde tese mi oldunuz. Oluşan embriyoları genetiğe göndermişmiydiniz. Birde kaç yumurtada işlem yapılıp 2 embriyo oluştu. Hangi hastahanede işlem yaptırdınız. Yanıtlarsanız çok sevinirim.

Merhaba canım bizde celalettin hocada tedavi görüyorduk. Tese oldu sd2 seviyelerinde bulundu bizede rosi/elsi yapılacak. Sizde tese mi oldunuz. Oluşan embriyoları genetiğe göndermişmiydiniz. Birde kaç yumurtada işlem yapılıp 2 embriyo oluştu. Hangi hastahanede işlem yaptırdınız. Yanıtlarsanız çok sevinirim.
TSE olmadık normal çıkış işe sd2 rosi denendi bende 4 adet yumurta toplandı İstanbul Göztepe Özel Medical Park Aynur hoca

Merhaba 545 442 05 33 wp iletişime geçermisinx aynı durumdayız

Merhabalar bizde SD 1 grade 4 seviyesine geldik Cellatin hocada tedavi görüyoruz tüp bebek doktoru arıyoruz araştırıyoruz fakat içimize sinen olmuyor ben de sizinle wptan iletişime geçebilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba hangi aşamadasiniz acaba

Back