Cilt Bakımı Ürünleri rosenses kullanan varmı arkadaşlar??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

peki bu buğday yağını karma ve yağlı cildi olanlarda kullanabilirmi.benim cildim karma, kullansam bi sorun olurmu canım siyah nokta falan yaparmı zaten yeteri kadar var.mermer gibi bi cildim nasıl olcak benim yaaa noktayı lekeyi bırak cildim berbat.fondoten budra falan hayatımda hiç kullanmadım kullandığımda hemen akıp gidiyo artık dışarı bile çıkmak istemiyorum.napcam ben yaaa offf:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

ya ben dün gece yatmadan önce sürdüm bu buğday yağını.yüzüme boynuma ve dekolte bölgeme ama biraz tereddüt edereke sürdüm tabi,siyah nokta falan yapmaz dimi,:uhm:

Benim cildimde yaglı esmerxxx bugday yagını bende kullandım ama bir faydasını göremedim kayısıdan tut avakadoya kadar bütün yagları kullandım nerdeyse. En cok kantaron ve çayagacı yagından memnun kalmıstım.Sonra yag kullanmaktan sıkılddım simdi diadermin purity serisini kullanıyorum ilk defa bir kozmetik ürününden memnun kaldım diyebilirim sanada tavsiye ederim.

buğday yağı feci tüylenme yapıyor hem de uzun vadede sivilce yapıo dr tasdiklidir...

merhaba arkdaslar ben rosensenin tüm ürünlerini kullanıyorum yüzümde sivilce vardi gecti izleri kaldı ben rosensinin ürünleri aldım yüzüm acayiıp düzeldi parıl parıl parlıyor:sm_cool:

bnm kuzenim rosensesin gül suyunu kullanıo direk tonik görevi görüo bnde almaı düşünüorum ıspartada üretilio dışarıya ihraç edilio

ben yaklasık 2 yıldır kopugunu kullanıyorum..cok da memnunum.. cıldınızı yumusacık pamuk gıbı yapıyor ayrıca cok da guzel temızlıyor..ben çemberlıtasta bir aktarda bulmustum..sımdılerde eczanelerde de satılıyormus..tavsıye ederım.

Bir yıldır yüz temizleme köpüğünü kullanıyorum çok memnunum.

bende ıspartadan getirttiriyorum bolboll..bir haftada siyah noktraları yok ediyomuş..nasıl mutlu oldumm..hiç bişey olmasa gibi miss gibi kokuyorr:))

yüzünüze her yerde bulabıleceğiniz vucut yağlarından surebılırsınız.( ama sadece kuru cıltler) ben memnunum
:roflol:

Arkadaşlar cildiniz hassassa sakın derim. Benimkini kıpkırmızı yaptı. Gülsuyu tonik ve nemlendirici. Çok güzel kokuyorlar çok da severek aldım ama ı ıh hiç memnun kalmadım. 2 ayda eski haline anca geldi cildim.

ben farlarını kullanıyorum harika........gülsuyu var elimde işe yaramadı ........ dudak baklmı var o güzel........yumuşacık yaptı memnun kaldım....... ama farları gercekten bi harika.......ve cok pigmentli.......dökülme veya topaklanma da yapmıyor.........şiddetle tavsiye ederim................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…