Cilt Bakımı Ürünleri rosenses kullanan varmı arkadaşlar??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bu rosense in doğal oldugunu iddia etmesi gerçekten çok komik geliyor.bir de la roche posaye laf atmaları daha da komik.dermokozmetikler en azından "ilaç"mış gibi denetimden geçiyor.ama rosense içine ne koyuyor belli değil.tabi doğalız diye kandırıyorlar insanı.kanmayın arkadaşlar!her doğalız diyene sakın kanmayın!

cildiniz için alın dermokozmetik bir set,veya yüzde yüz doğal olsun diyorsanız internette "logona" ve "living nature" ürünlerini araştırın onları alın kullanın.çünkü bu iki markada yüzde yüz doğal kozmetik sertifikası vardır.dünyaca geçerli bir sertifikadır.abd nin en saygın kuruluşları tarafından verilir.

gizzem freshline diye bir marka var.onlarda %100 doğal olduklarını iddia ediyorlar.bu konuda bir fikrin var mı? büyüm alışveriş merkezlerinde magazaları var

bide gizemcim sen "logona" ve "living nature" ürünlerini kullandın mı? özellikle logonanın fiyatı çok uygun

cnm freshline da hayvansal ürünler ve bazı zararlı kimyasallar yokmuş fakat mümkün olan en düşük seviyede katkı maddesi içeriyormuş yani yüzde yüz doğal değil
logona ve living nature kullanan arkadaşlarım var.çok memnunlar.ben de bu kış logonaya geçmeyi düşünyorum.living nature daha pahalı.logona daha uygun fiyatlı ama ikisi de yüzde yüz doğal cnm.

tesekkür ederim gizzemcim.bende rosense kullanıyordum bırakıp logona geçmek mantıklı geldi.en azından gönül rahatlığı ile kullanırız.

arkadaşlar istanbulda bakırköyde satıldıgını biliyorum
bunun dışında ben de internetten almayı düşünyorum
malesef site vermek yasak
ama googleda logona yazar ararsanız satan sitlerle karşılaşırsınız
logonanın içinde hiçbir kimyasal koruyucu yok
ben naneli yıkama jeli toniği ve living natureden sivilceler için manuka jeli almayı düşünüyorum
3nün de yorumları çok iyi

arkadaşlar istanbulda bakırköyde satıldıgını biliyorum
bunun dışında ben de internetten almayı düşünyorum
malesef site vermek yasak
ama googleda logona yazar ararsanız satan sitlerle karşılaşırsınız
logonanın içinde hiçbir kimyasal koruyucu yok
ben naneli yıkama jeli toniği ve living natureden sivilceler için manuka jeli almayı düşünüyorum
3nün de yorumları çok iyi
bakırköyde nerde satıldıgını biliyomusun

arkadasım la roche urunlerının lekeleremi izleremi kullandın hangi çeşitini hangi cilt sorununa kullandın yazarsan sevınırım

canım ben la roche effaclar yüz yıkama jelini kullanıyorum,tonik olarak rosense gül suyu bir de geceleri differin jel..
yüzümde hem güneşten lekeler,hem de sivilcelerden kalan izler vardı..hepsi geçti çok şükür..
ama differin'in büyük faydası oldu..la roche çok süper bi yıkama jeli değil yani..
bir de tabi güneş koruyucusuz asla dışarı çıkmam..lekeler için en önemlisi o....

canım ben la roche effaclar yüz yıkama jelini kullanıyorum,tonik olarak rosense gül suyu bir de geceleri differin jel..
yüzümde hem güneşten lekeler,hem de sivilcelerden kalan izler vardı..hepsi geçti çok şükür..
ama differin'in büyük faydası oldu..la roche çok süper bi yıkama jeli değil yani..
bir de tabi güneş koruyucusuz asla dışarı çıkmam..lekeler için en önemlisi o....
cnm differen jel güneş lekelerini geçiriyor mu? bende var ama zamanla bene dönüyor.bunları da geçirir mi sence..tşkler cnm

bende ne kadar leke varsa geçirdi..benim yüzümdeki lekeler daha çok sivilcelerin güneş görünce renginin koyulaşmasından olan lekelerdi..
seninkileri bilemem ama geçirir bence bi dene..differin çok iyi çünkü :KK66:

Bende rosense nin gül suyunu tonik olarak kullanıyordum. en yakın zamanda diğer ürünlerinide alıcam.

rosense'nin ürünleri iyi hoş da ben toniğini kullanıyorum öle aman aman bir etkisini görmedim gözeneklerimde sıkılaşma olmadı :1no2: toniğini kullananlar memnun mu acabaa.s.

bayanlar logona ürünleri taksim de aznavur pasajının aşagısında,sturbucksın yanınndaki kallavi sokakta ambar diye bir dükkanda satılıyor.ilgilenenlere duyrurulur.bköyde nerde bilmiyorum.ama var onu biliyorum

X