- 5 Şubat 2008
- 2.091
- 1
-
- Konu Sahibi butterfly84
Ben bir kimya mühendisi olarak sadece bu yaşta kimyasallardan oluşan bu tür ürünleri pek kullanmanı tavsiye etmem :) ama tabiki karar senin.
merhaba arkadaşlar,
bende mesleğim icabı gül yağı ve gül suyuna çok ilgi duyuyorum. rosense sadece gül suyu %100 doğal diğer tüm ürünler bildiğiniz kozmetik.
%100 Doğal kozmetik ürünlerin etiketlerindeki içeriklerde hiç kimyasal bulunmaz.
Gül Suyu üreten 2 ülkeden biri olmamız aslında bizim için çok büyük bir nimet.
Dünya üretiminin %70 i Isparta dan karşılanıyor. Yeni ve kaliteli markalar çıkmaya başladı gül ile alakalı.
aytoli merhaba nerde bu aktar acaba bende istanbuldayım
kızlar ben bugün rosense mağazasına girdim..satıcı içimi kararttı..aslında göz kremi sormak için girdim..başladı sormaya yüzün için ne kullanıyosun falan die..ben de la roche posay temizleme jeli kullanıyorum.bu bi başladı kötülemeye.onların hepsi kozmetik.bi ton para veriyosunuz bunlar da aynı işi görüyo falan die..cildin de o kadar güzel değil dedi bide inanabiliyomusunuz!!!Sanki ona kaldı cildimi beğenip beğenmemek:......
Cildim şu ara süper yani ışıl ışıl oldu la roche ve differin sayesinde..ne leke var ne bişey..neler çektim düzeltene kadar.
sonra göz kremininin tester'ını verdi..bakalım kullandım bu gece ama alıp almamakta kararsızım.satıcıya gıcık oldum!!!
göz kremini kullanıp memnun kalan var mı???
zaten bugün rosense satıcısı da söyledi bana sadece gülsuyu %100 doğal diye..diğer bütün ürünler %85 kozmetikmiş!!! bende yedim :) tamamen kozmetikten biraz daha doğaldır anca % 20'lerde falandır diye düşünüyorum.çünkü göz kreminin tester'ını verdi içindekilerde ne ararsan var..ama gülsuyunda yazmıyo hiç bir şey..
ne sürelim bilemiyorum ki yaaa normal bi nemlendirici de süremiyorum göz altıma çünkü cildim yağlı olduğundan genelde kurutucu kremler kullanıyorum.göz altına uymuyo..ama bu krem güzle nemlendirdi şimdilik bakalım sabah bi güzellik olucak mı??
sanki bunu kullanayım diyorum bi süre....????
nedir çektigimiz çile temizleyicisiydi tonigiydi nemlendirisiydi maskesiydi dogalı kozmetigi sıkıldım artık
kızlar ben bugün rosense mağazasına girdim..satıcı içimi kararttı..aslında göz kremi sormak için girdim..başladı sormaya yüzün için ne kullanıyosun falan die..ben de la roche posay temizleme jeli kullanıyorum.bu bi başladı kötülemeye.onların hepsi kozmetik.bi ton para veriyosunuz bunlar da aynı işi görüyo falan die..cildin de o kadar güzel değil dedi bide inanabiliyomusunuz!!!Sanki ona kaldı cildimi beğenip beğenmemek:......
Cildim şu ara süper yani ışıl ışıl oldu la roche ve differin sayesinde..ne leke var ne bişey..neler çektim düzeltene kadar.
sonra göz kremininin tester'ını verdi..bakalım kullandım bu gece ama alıp almamakta kararsızım.satıcıya gıcık oldum!!!
göz kremini kullanıp memnun kalan var mı???
canım ben dogru etkili ürünü bulamamaktan şikayetçiyim yoksabende bayılırım bakımlı olmayaben sıkılmam bayılırım bakım yapmaya.maskelere falan hiç üşenmem ama yeter ki işe yarasın..
iyi ki erkek değilim ne güzel herşeyi bizim güzelliğimiz için yapıyolar ama zarar vermesinden korkuyorm