Cilt Bakımı Ürünleri rosenses kullanan varmı arkadaşlar??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben bir kimya mühendisi olarak sadece bu yaşta kimyasallardan oluşan bu tür ürünleri pek kullanmanı tavsiye etmem :) ama tabiki karar senin.

ya ama akıl ver bideeesırnaşık şey hiiç ellemeyimmi yani?? kozmetk değil diyelim nası korumalıyz göz çevresinia.s.

Köpüğü denedim rosensenin.Gül suyunu da denedim.Bende yağlanma ve sivilce yaptı.Bizim burda bir aktar var.Kendileri özel olarak yapıyorlar gül suyunu.Kavanoza koyuyorlar.Süper yaptı yüzümü.:)

organik gül sen anladığın için sana sormak istedim..yüz temizleme köpüğü fln kozmetik mi?? çünkü bana doğal dediler..sence nasıl bide :)

bende bugün vücut losyonuyla gül suyunu aldım en sonunda
temzileme köpüğü ile kremi vardı bakalım nasıl olcekk

ya ben gül suyunun kokusunu hiç sevmedim
vücut kremi de ole çok güsel kokmuomuş ben yüz kremi gibi kokuo die aldım
nsee deneyip görcess

kızlar ben bugün rosense mağazasına girdim..satıcı içimi kararttı..aslında göz kremi sormak için girdim..başladı sormaya yüzün için ne kullanıyosun falan die..ben de la roche posay temizleme jeli kullanıyorum.bu bi başladı kötülemeye.onların hepsi kozmetik.bi ton para veriyosunuz bunlar da aynı işi görüyo falan die..cildin de o kadar güzel değil dedi bide inanabiliyomusunuz!!!Sanki ona kaldı cildimi beğenip beğenmemek:......
Cildim şu ara süper yani ışıl ışıl oldu la roche ve differin sayesinde..ne leke var ne bişey..neler çektim düzeltene kadar.
sonra göz kremininin tester'ını verdi..bakalım kullandım bu gece ama alıp almamakta kararsızım.satıcıya gıcık oldum!!!
göz kremini kullanıp memnun kalan var mı???

cnm bnide kandrdılar 20 yaştan başlamak lazım die bnd aldm sanki rosose kozmetik değilmşte pehh.çok az kullandm bişi diyemycm ama bu yaşta kozmetk önerilmior göze.arada bi yaş mayayla nemlenrsekmi yaa bnmde içime dert oluo:)) her yere bakım yapıoz gözler kalıo anacm:)

bütün kozmetikler nasıl uzun süre dayanıyor arkadaşlar hep katkı maddeleriyle kimyasallarla boşverin hepsi aynı tamamen dogal ürünler dayanma süresi 6 aydır burdan ögrendim bu bilgileri organik arkadaştan amakendisi kayboldu nerdesin

zaten bugün rosense satıcısı da söyledi bana sadece gülsuyu %100 doğal diye..diğer bütün ürünler %85 kozmetikmiş!!! bende yedim :) tamamen kozmetikten biraz daha doğaldır anca % 20'lerde falandır diye düşünüyorum.çünkü göz kreminin tester'ını verdi içindekilerde ne ararsan var..ama gülsuyunda yazmıyo hiç bir şey..
ne sürelim bilemiyorum ki yaaa normal bi nemlendirici de süremiyorum göz altıma çünkü cildim yağlı olduğundan genelde kurutucu kremler kullanıyorum.göz altına uymuyo..ama bu krem güzle nemlendirdi şimdilik bakalım sabah bi güzellik olucak mı??
sanki bunu kullanayım diyorum bi süre....????

bi günde bişi olmazkiiii:))) kullan zararı olmaz hemencecik.her sitede diyoki 20 yaş bakımında göz için kırışmasn die başlayın daa snrda kozmetk biolar hergün bal çalıp çıkçam suratıma:dance:

nedir çektigimiz çile temizleyicisiydi tonigiydi nemlendirisiydi maskesiydi dogalı kozmetigi sıkıldım artık

nedir çektigimiz çile temizleyicisiydi tonigiydi nemlendirisiydi maskesiydi dogalı kozmetigi sıkıldım artık

ben sıkılmam bayılırım bakım yapmaya.maskelere falan hiç üşenmem ama yeter ki işe yarasın..
iyi ki erkek değilim ne güzel herşeyi bizim güzelliğimiz için yapıyolar ama zarar vermesinden korkuyorm

ıspartadaki rosensenin satış noktası gülbirlikteki satıcıları görün birde kadın öyle içini karartıorki sorduğun soruya iki saat bekliorsun cvp için canı isterse sölüor yani memleketimin ürünlerinden nefret ettirmek için yüzünü ekşiten satıcılara bravo çok iyi iş yapıolar millet gülbirlik mağazasına uğramak bile istemioki kaldıki ürünlerini kullansınlar

arkadasım la roche urunlerının lekeleremi izleremi kullandın hangi çeşitini hangi cilt sorununa kullandın yazarsan sevınırım

ben sıkılmam bayılırım bakım yapmaya.maskelere falan hiç üşenmem ama yeter ki işe yarasın..
iyi ki erkek değilim ne güzel herşeyi bizim güzelliğimiz için yapıyolar ama zarar vermesinden korkuyorm
canım ben dogru etkili ürünü bulamamaktan şikayetçiyim yoksabende bayılırım bakımlı olmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…