Cilt Bakımı Ürünleri rosenses kullanan varmı arkadaşlar??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben de vazelinini kullanıyorum uzun zamandır.çok da memnunum.

ben yüzüme vazelin sürdüm fakat sonuç kötü oldu..yüzüm kuruduğu için vazelin sürüyordum yüzümde sivilce yoktu çok berraktı ama sivilcem oldu vazelin sayesinde.. neyseki çoğu azaldı ama hafif izleri var nasıl gider onlar bilemiyorum ..çünkü yüzüme bir ürün sürmeye korkuyorum artık

canım inan benim yüzüme kullanmadıgım bişey kalmamıştı herşeyi denedim.son çare rosenses kullanıyımmı diye düşünüyodum ki acil servis arkadaşım bana bugday yagını önerdi ve benim yüzümdeki çillere bile ii geldi bence bi dene hem ucuz ben 20cc ni 2.5ytl ye aldım çok memnun kaldım.hem ben vazelini karartıyo diye duymuştum:uhm:

yüz temizleme ve nemlendiricili ürün arıyorum, bir de rosense'yi denemeye karar verdim. Bakalım nasıl gelecek cildime

merhabalar
ben gülsuyundan çok memnundum..bitti..alıcam ama etrafta bulamadım.

1-rosense in göz çevresi ve nemlendirici kremini kullananlar varsa fikir alabilir miyim?
2- istanbulda nerelerde satılıyor bilen var mı? bir ara realde vardı şimdi yok internetten de satın almak istemiyorum ...

ben şu ana kadar sadece "cosmo city" kozmetik mağazalarında gördüm (fatih ve beşiktaşta var) rosensenin gülsuyu müthiş iyi. nemlendirici kremi iyi çok hoş kokuyor ancak benim cildim yağlı olduğundan fazla kullanamadım cildim tahriş olduğu zamanlar kullanıyorum hemen yumuşatıyor.

arkadaşlar rosenses die bi ürün var tamamen güllerden yapılmış kullanan varmı?almayı düşünüyorum fikir verirseniz sevinirim..

canım ben rosense nin gülsuyunu kullanıyorum tonik olarak ve de çok memnunum.. diğer ürünlerini de alıcam.. sana da tavsiye ederim..

kızlar ben aldım 25 ytlye normal cilt nemlendirici yüz kremi kokusu hoş ve yoğun bir krem azıcık sürüyorsunuz kimyasal olmadığı icin hergün sabah aksam sürüyorum elezzadan daha iyi ve ucuz

benim kuzenimde toniğini ve temizleme köpüğünü aldı çok memnun bende alcam
gerçekten gözle görülür bi şekilde faydası var

bende yeni cilt temizleme köpüğünü aldım adam bana kreminin tester ınını verdi kullanıp bakacamm şimdii bakalım işe yaricakmı
önceden avonun yeşil serisini kullanıodum bitmedi hala ama onda çok zararlı madde varmış
rosense nin duş jeli ve losyonunu da almak istiyorum kullananlar taviye eder mia.s.

arkadaşlar rosense malesef doğal fln değil
içinde biraz gül özü var sadece
içeriğine bir bakı
diğer btn zararlı kimyasallar,koruycular aynen duruyooyerimseniben

baktım ama içeriğinde fasla yazı yoq die bana masumm geldii:)
hımm hangi ürüün doğal ya valla..

gülsuyula tamizleme sütünü kullanıyorum gülsuyu mükemmel ama temizleme sütümü değiştirdim temizlemiyo cnm yağlı bi his oluyo yüzüm de neutricina ya geçtim süper bir temizleme sütü gerçekten tavsiye ederim :)

merhaba arkadaşlar, ben rosense nin gül suyunu tonik yerine kullanıyorum tavsiye ederim önce rosense nin toniğini aldım kız biraz kurutabilir bence direk gül suyunu al o da aynı görevi yapar dedi aldım iyi de oldu fiyatı daha uygun :) b.köye yakın oturanlar varsa meydandan aşağıya inerken erkul kozmetik var oradan aldım yer yazıyorum çünkü her yerde bulunmuyor fiyatı da 6 ytl. sevgiler.

canım ben yüz temizleme köpüğünü kullanıyorum çok mrmnunun onun parfümüde çok güzel kokuyor fiyatlarıda çok uygun yüz temizleme köpüğüde 2 ay falan gidiyor

kızlar bende ıspartada okuyorum daha yeni akıl ettim rosenseden bişiler almayı:)) yanlız gaza gelip gözkreminide aldım fakat göz çevresi çok hassas olduğundan içim rahat değil hastanedeki cildiyeci de ööle her soruyu sorabilceğim bi biri değil maalesef hadi git der gibi duryo oysa kafam çok kaışık bnm:)) 20 li yaşlarda göze nasıl ve hangi ürünle bakım yapmak gerekir yardımcı olursanız çok sevinirim.

bence 20 li yaşlar göz çevresi için erken gibi geliyor bana
ya bide şu köpüğü nasıl kullanıyorsunuz kıslar pamukla kullanın yazıo köpüğü pamuğa mı koyuyorsunuz.köpük çok hafif.nasıl yapıonuz?:uhm:

çok teşekkür ederim arkadasım ama pek çok yerde 20 sinden sonra yokuş aşağı diyolar:roflol: yani şimdiden hafif ürünlerle koruyun diyorlar. yani güneş koruyucu sürüyoruz gülsuyu tonik nemlendrci tamam ama göze hiç bişi yapmıyoruz ne bileyim eksik kalmış gibi gelio.önceden sabah su çarpar geçerdim şimdi bi ilgileneyim dedim abooo kafam allak bullak oldu abarttm bu seferde:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…