Cilt Bakımı Ürünleri rosenses kullanan varmı arkadaşlar??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

butterfly84

çok özledim şimdiden
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
232
0
arkadaşlar rosenses die bi ürün var tamamen güllerden yapılmış kullanan varmı?almayı düşünüyorum fikir verirseniz sevinirim..

evet çok özel bakım kremi.fransız sanatçı mirelle matteu vischi ile onu kullanıyormuş bir ropörtajında okudum..ıspartadan özel yolluyorlarmış kendisine
ve daha bir çok kişi kullanıyor.
ama yüz yıkamak için erkek traş kremi öneririm.:):)çok faydalı inan

yeşilim traş kremi nelere ii gelio benim yüzümde çillerim var bide sivilceler onlarada ii gelirmi?

ya kızlar ne traş kremi allah aşkına aklınıza geleni sürmeyin öle yüzünüze. rosenside duydum. çok hoş bende düşünüyom almayı internet üzerinden

yeşilimden kapmıştım bende memnun kaldım çok iyi bi urun, krem gül suyu süt ve duş jelini aldım hepsi de güzel ürünler, ciller için buğday yağı kullanıyorum, sabah akşam olmak üzere düzenli kullanıyorum akşamları buğday yağını sürüyorum cilt mermer gibi walla tavsiye ederim

yaa canım peki bu buğday yağını akşam yatarken sürüyoruz sabaha kadar duruyomu yani bi zararı olmuyomu sabaha kadar bekleyince??ama kesin denicem bıktım şu çillerden.. ayy çok mutlu oldum teşekkürler:teytey: :teytey:

hayır canım hiç zararı yok öyle sandığın gibi bıc bıc yağ içinde kalmıyorsun ince bi tabaka halinde al pamuğa sür ciildine sonra parmak uçlarınla yanaklarına göz çevrene masaj yap sabahta sürebilirsin bi zararı yok yağ içinde kalmıyorsun yani cilt emiyo sabah kalk yıka yuzunu bişi yok sabahtan sürersende bişi olmaz doğal yağ bi zararı yok buğday yağı sadece çiller için kullanmıyorum göz çevresi çizgileri ve morluğuna ayrıca nemlendirici olarak kullanıyorum

canım şimdi çarşıdan geldim bugday yagını aldım bakalım aksama denicem inşallah faydası olur teşekkür ederim:içelim:

sivilce izi için kantaron yada portakal yağı kullanabilirsin, hem kurutur hem izi azaltır benim 1 senedir hafifletmeyi başaramadığım izler biraz gitti, yanak bölgemde vardı roakutan kullanmıştım geçti ama izi kaldı pata kremler föndötenler işe yaramadı yani sadece kapatıyordu doğal yağlara başladım ama düzenli kullandım amacım ince çizgiler ve morluktu baktım epey faydalı umarım sizinde işinize yarar kızlar

paylaşımın için teşekkürler canım denicem bende bakalım inşallah faydası olur:1hug:

Ben yüz temizleme köpüğü, gül suyu ve gündüz kremini kullandım. Düzenli kullanınca gerçekten cilde iyi geliyor. Özellikle yüz temizleme köpüğü çok hafif ve pratik...

bu markanın yüzde yüz saf gülsuyunu kullanıyorum,cok harika bir tonik gercekten ayrıca vücut losyonunu aldım ama o allerji yaptı bana kullanmadım sonra..ama gülsuyunu tavsiye ederim cok etkili bir ürün,gözenekleri sıkıştırıyor.

Ben tonik olarak gülsuyunu kullanıyorum Rosense'ın. Şimdi ara verdim. Tonik olarak adaçayı kullanıyorum. Cildimdeki pullanmalardan dolayı.
Ama bu ürünlerin tanıtımını yaptılar. Gerçekten güzel. Parfümleri bile var. Öyle rahatsız edici de değil çok hoş kokular.
Cildim karma. Temizleme jelim bitsin bu ürünlerin köpüğünü alacağım.

kızlar paylaşımlarınız için çok teşekkürler:çiçek:
Acil servisim sana ayrıca çokkk teşekkür ederim bugday yagını kullanmaya devam ediyorum ve inanılmayacak derecede cildim düzelmeye başladı ne kadar teşekkür etsem azdır.çillerimin rengi bile açıldı.çok mutluyum :teytey: :dance: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…