ROSENSE Ürünleri Kullanıcı Yorumları

ben şimdiye kadar gülsuyunu peeling ve nemlendirici maskesini kullandım memnun kaldım.şimdi de güneş koruyucu krem temizleme köpüğü göz çevresi kremini almayı düşünüyorum ama nasıl acaba işe yarar mı :44:kullananlar varsa yazarsa sevinirim

ben sadece gülsuyunu kullandım ama doğal olması yeter zaten ama kaç senedir bitmedi gerçi bunda hergün kullanmamanın etkisi vardır aklıma estikçe kullanıyorum ben ama kokusu ilk sürdüğünüzde ağır gelebilir sonra uçuyor

gülsuyunu tonık olarak kullanıyordum sanırım pıyasadakı gercek olan guvenılır gulsuyu bu markanınki

ben de peelingi ve maskesine rastladım. çok merak ediyorum kullanan oldu mu acaba? eczacım da sadece gülsuyunun iyi olduğunu diğer ürünlerinin vasat olduğunu söyledi, bilemedim :26:

bendee yüz temizleme köpüğünü aldım. 10 tane falan sivilcem var. kızarıklıklarını aldı şimdilik. umarım geçirir..

Rosense nin tüm ürünleri çok güzel, geçenlerde internetten cilt bakım seti aldım (indirim vardı) tonik, temizleme köpüğü, nemlendirici,gözaltı kremi hepsi 10 numara arkadaşlar lütfen yabancı markalara dünya kadar para vermeyelim

Bende yuz temizleme kopugunu ve gulsuyu etkili tonigi kullandim. Gayet memnun kaldim. Aslinda tesaduf eseri tanistim bu urunle. Eczanede cilt testi yapiliyordu ve cildime uygun olan urunleri aldim.

diyosunnn.... Ben de deneyeceğim bakalım nasılmış ürünleri

ben ısparta'lıyım rosense bizim çocukluğumuzdaki adıyla gülbirlik iyi bir markadır.gülsuyunu yıllardır kullanırım.diğer cilt ürünlerini ise bilmiyorum.

yüz kremı göz çevresi kremı temızleme köpüğü gul suyu ve cilt için olan papatyalı balsamını kullandım.memnundum.en çokta papatyalı cilt balsamına bayıldım.hala kullanıyorum

ben de dudak balmını kullanıyorum. memnunum gece yatmadan sürüyorum sabaha yumuşacık oluyor dudaklarım. ve etkisi de diğer dudak kremlerine göre daha uzun sürüyor. tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…