ROSENSE Ürünleri Kullanıcı Yorumları

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
158
İzmir
Rosense gülsuyu,deodorant,güneş ürünleri,cilt bakım kremleri,losyonları,parfüm,şampuan,temizleme ürünlerini ve makyaj ürünlerini (fondöten,pudra...) kullananlar yorumlarını burada paylaşabilir mi?

Son düzenleme:
ben saç kremi aldım ama pek iyi bi etki göremedim.sanki dökülmesine neden oluyo gibi geldi ve kullanmayı bıraktım

bende vücut bakım ktemını kullanıorum ve cok memnunum cıldımı gercekten yumusatıo ve ben bu ürünü topugumda baslayan catlaklar ve kuruluklar için tavsıye üzerine aldım ve eskı catlaklık kalmaı tavsıye edebılırım....

Rosense ürünlerinden bende almak istiyorum ama hiç fırsat olmadı

buradan kullanıcı yorumlarını takip edicem..
:126:

Rosense gulsuyu kullandim, yuzumu mahvetti. Hayatimda boyle berbat sivilce sahibi olmamistim daha once.
Bu 3 sene once oldu, ama hala ondan kalma sivilce izleri var.
Bir daha da yanindan gecmem.

bende rosense gül suyu var her akşam yüzümü tonik niyetine bununla siliyorum puf puf yapıyo ve temizliyor.pamuğum üzeri hafifçe kirli oluyo. çok memnunum keşke krem ve makyaj malzemelerini de bulsam alırım acaba bunlar nerede satılıyo.benim cilt hassasiyetim var kolay kolay her ürünü kullanamıyorum.ama rosense bana iyi geliyor.

cildimdeki sivilceler için roacctane kullanırken doktorum tavsiye etmişti.yüz temizleme köpüğünü gülsuyunu(tonik olarak) yüz kremini kullandım.yüz kremini yüzüme deil ellerime sürdüm çünkü çok yoğun yağlı bir krem çıkmaya başlayan uçuğumu iyileştiriyor.zaten yağlıydı cildim kremi yüzüme süremedim ellerim yumuşacık oldu.köpük ve toniği iyi geldi eczanelerin çoğunda satılıyo ben ıspartadan satış noktasından almıştım.

gül suyunu kullandım, uyumadan önce tonik niyetine sürüp üzerine de her zamanki nemlendiricimi sürdüm, gayet memnun kaldım.
ıspartadan bir sürü şişe hakiki gül suyu gelmeseydi, yine rosense gül suyuna devam ederdim.

eczaneden almıştım buarada..
başka ürünleri olduğunu bilmiyordum, şaşırdım. deneyeceğimi sanmıyorum ama.

bu ürünler ne kadar doğal sizce kafayı yemek üzereyim 22 yaşındayım cildime uzun vadede zarar vermeyecek bi marka arıyorum dermokozmetik kremler alın diyolar ama param yetmiyo şimdilik rosense nasıldır ki ???

Kremlerini kullanmadım hiç. Gülsuyu doğaldır diye toniğini kullanıyorum bazen. Onun haricinde Temizleme köpüğü, rimel ve 4lü farını kullanıyorum hepsini çok seviyorum.
ama far ve rimelini tek geçiyorum. Süper

Yediden yetmişe herkese gülsuyunu tavsiye ediyorummmmm:) arkadaşlar sahiden bu markanın en güzel ürünü normal gülsuyu, tonikli gulsuyu ve kremleridir. Kremini bittiğinde almadım başka kremlerimde olduğu için ama gulsuyu toniği bittiği zaman anında yenisini alıyorum. Şimdiye kadar çok çok pahalı kozmetik ve bunların içinde en cok da parayı toniğe dökmüş biri olarak söyluyorum: kesinlike iyi sonuc alırsınız:))

Şelale gülsuyuyla yüzümü siliyodm 3 aydır falan cildim çok kötüydü kıpkırmızı pütür pütürdü hiç bi nemlendirici sürmedim alerji yapıyolar diye gülsuyuyla ıslattığım pamuğa bikaç damla zeytin yağıyla siliyodum ama aylarca düzelmedi doğal olanı tercih ettim güya ama gülsuyu bitti cildim şimdi normale dönüyor alerji yapmış olabilir miki:26:
gülsuyu sebebiyle mi cildim kötüleşti acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…