- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
-
- Konu Sahibi Limonlu Su
Apandisit şüphem yok çok şükür doktor da eledi zaten sadece sıvı var o ağrı yapıyor dedi bende üstüne basarak gaz problemi var mı dedim yok dedi bende korktum açıkçası . Bu çıkmasaydi yarın rahim filmi cekilecektimKatılıyorum L Limonlu Su bana o bt sonrası hadi gidiyoz dediler kesip biçtiler.Bir de elle muayenede çok acılar çekiyorsun o geri çekme esnasında. Ordaki tepkiden heh bu apandisit diyorlar.
Yaw heee he sensinYoo hayır zannetmiyorum. Sakin ol doktor değiliz bizde heralde. Bildiğimizi paylaşıyoruz. Asit sıvıda olabilir bağırsak delinmesi olup karışık sıvıda gözükebilir abse olabilir kan haricinde. Ben doktor olamdigima göre bukadar açıklama yapma gereği duymadım benzer şey yaşadım aynı bölgede onu tarif ettim. Konu sahibide ben kanama olabilir dedim diyede panik yapip hastaneye kosmadi
Benim doktorun bana ne anlattığı dün gibi aklımda. Adet başlangıç bitiş tarihini sorup yukarda yazdığımı anlatti. Keşke okadar dil dokecegine buraya gelip size sorsaydim hangi kist patlaması nasıl olur adı ne olur diyeYoo folikül kisti regle kadar büyür reglde atılır yumurtlama dönemindeki ağrıyla alakası yoktur. Zira ben kıvranırcasına ağrı çekerim yumurtlarken. Hiç yumurtamın çatlaması sorunu olmadı. Zaten kistleşecek bollukta yumurtam da olmadı hiç.
Kana kırmızı rengini veren.Fişne fişne suyu?
Ayyy nasıl canım çektiiiiFişne fişne suyu?
TamamYaw heee he sensin
Sizi kistlerinizle kanlarınızla damarlarınızla başbaşa bırakıyorum. Inş. damar ustüne gelmez bi daha olursa.Benim doktorun bana ne anlattığı dün gibi aklımda. Adet başlangıç bitiş tarihini sorup yukarda yazdığımı anlatti. Keşke okadar dil dokecegine buraya gelip size sorsaydim hangi kist patlaması nasıl olur adı ne olur diyedemekki benim anlatmak istediğim folikul değilmiş yumurtalık kisti sen bahsediyorum ben adet sonrası oluşan yumurtlama ile patlayan zararsız ama olması gerektiginden fazla büyüyüp patladığında kanama yayan
Allah gani gani iyiliğini versinSizi kistlerinizle kanlarınızla damarlarınızla başbaşa bırakıyorum. Inş. damar ustüne gelmez bi daha olursa.Iyi forumlar.
Biz görmüyoruz ama Otrera bebeğim çok fazla gaz görmüş. O sıvı birçok sebepten olabiliyor, tehlikeli birseyden olunca bırakmıyorlar bir yere. Gaz sikismasiysa yarına büyük oranda rahatlamış olursun. Çok çok geçmiş olsun. Korkma olur mu? Kötü birşey yoktur. ❤Apandisit şüphem yok çok şükür doktor da eledi zaten sadece sıvı var o ağrı yapıyor dedi bende üstüne basarak gaz problemi var mı dedim yok dedi bende korktum açıkçası . Bu çıkmasaydi yarın rahim filmi cekilecektim
Olduğunda da damar üzerine gelmedi zaten güzel oku lütfenSizi kistlerinizle kanlarınızla damarlarınızla başbaşa bırakıyorum. Inş. damar ustüne gelmez bi daha olursa.Iyi forumlar.
Tamam işte risk atlatmışsınız olabilirmiş ya amaan Allah korusun.Olduğunda da damar üzerine gelmedi zaten güzel oku lütfen
Lökosit de akyuvar hücresi, vücut savunmasında görevli olan. Üçümüz kafa kafaya verip biBt bilgisayarlı tomografi bebeğim. İlaçlı olan galiba.Benim de buraya kadar.
Biraz daha abart hadi bekliyorum. Üçümüz otrera etmişiz.Lökosit de akyuvar hücresi, vücut savunmasında görevli olan. Üçümüz kafa kafaya verip biOtrera ettik
Acilde ki doktora sormustum onu demek istemiştim . Tabi ki de biz anlayamayız sonuçta onlar okulunu okuyor öğreniyor biliyorlar . İnşallah yarına kadar geçmiş olsun tek temennim oBiz görmüyoruz ama Otrera bebeğim çok fazla gaz görmüş. O sıvı birçok sebepten olabiliyor, tehlikeli birseyden olunca bırakmıyorlar bir yere. Gaz sikismasiysa yarına büyük oranda rahatlamış olursun. Çok çok geçmiş olsun. Korkma olur mu? Kötü birşey yoktur. ❤
Folikül kisti adetle atılır. Adet öncesi ultrasonda görünürken adet sonrası kaybolmuş olur. Ciddi birşey değildir çoğu durumda. Bir başta bir ortada bir sonda patliyorsa başka birseydir o.Olduğunda da damar üzerine gelmedi zaten güzel oku lütfen
İyi olduğunuza emin misiniz?Olduğunda da damar üzerine gelmedi zaten güzel oku lütfen
Ben edebiyatçı, dilci insanım Otrera etme zincirine katılmam için bütün hastalıkları geçirmem lazım.Lökosit de akyuvar hücresi, vücut savunmasında görevli olan. Üçümüz kafa kafaya verip biOtrera ettik
Peki over kist? Doktor böyle bişi de yazmıştı kağıdaFolikül kisti adetle atılır. Adet öncesi ultrasonda görünürken adet sonrası kaybolmuş olur. Ciddi birşey değildir çoğu durumda. Bir başta bir ortada bir sonda patliyorsa başka birseydir o.
Çikolata kisti patlarsa durum vahim demektir mesela. O da hiç kaybolmaz, adetle atılmaz, her adette içine kanayıp biraz daha büyüyebilir. Başımın belasıdır. Bunlar da hep gereksiz bilgidir öyle, uykum gelmediğinden.
Oyyh Merve ben de ikinci kez üniversiteye hazırlanıyorum ama olsun kendimizi bi şey sanalım istedim saniyenin beşte birlik bir kısmında hemen boz ya amaaan küstüm oynamıyomBiraz daha abart hadi bekliyorum. Üçümüz otrera etmişiz.Ben dandik bi Fen Edebiyat bölümünü zor bitirmiş insanım.
Yumurtalık kisti demek. Over=yumurtalık.Peki over kist? Doktor böyle bişi de yazmıştı kağıdaonu da eledi sanırım ya şundan korkuyorum ben gebelik için uğraşıyorum inşallah bı sıkıntı çıkmazsa bi kaç gün içinde rahîm filmimi cektirebileyim