- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
-
- Konu Sahibi Limonlu Su
Bende ona çok takıldım daha önceki röntgenlerim'de gaz sıkışması olarak gitmiştim ama hiç birinde beyaz bölgedeki kısım yok anormal geldi normal ve şuan bile iki büklüm yürüyorum ağrım o kadar fazla ki çok teşekkür ederimPelvisin altındaki beyaz kısım nedir? Doktor varsa aydınlatabilir mi? Merak ettim.
Geçmiş olsun bu arada.
Bendede 12cm sıvı izlenmisti yani kanama varmıştı içerde. Kist patlaması çıktı benmki ama apandisit tende suphelenmisti doktor oyle degilmistiKızlar dünden beri sağ alt kasık bölgemde ağri vardı bugün doktora gittim kan ultrason tomografi ve röntgen çekti ileokolik izlenmiştir diye bir kagit yazdı gastroenteroloji bölümüne sevk etti e nabizdan bakarken ilk defa boyle birşeye denk geldim serum aldım ağrı kesici vurdu damardan zerre agrimda azalma olmadı şuan halen devam ediyor yarın gastroenteroloji bölüne gidecem. Sadece kafama takıldı daha önce rastlayan vardır belki diye resim eklemek istedim sıvı var o ağrı yapıyor dedi bdv'ye açtım nereye açacağimi da bilemedim açıkçası
Çok geçmiş olsun canım bence hemen acile gitmelisinAğrım o kadar çok var ki acile gitmem fayda sağlar mı bilmiyorum
Benden de apandisitten şüphelendi sonra sıvı birikimi var dediBendede 12cm sıvı izlenmisti yani kanama varmıştı içerde. Kist patlaması çıktı benmki ama apandisit tende suphelenmisti doktor oyle degilmisti
Apandisit elendi mi?Ağrım o kadar çok var ki acile gitmem fayda sağlar mı bilmiyorum
Sabah 9 da gittim 5 e kadar ordaydim serum ilaç ve iğne verdi ağrı kesici damardan hiç fayda etmedi yarın gastroenteroloji ye gidecem agrimda devam ediyor acaba fayda edermi etmez mi tereddütte kaldım acikcasiÇok geçmiş olsun canım bence hemen acile gitmelisin
Iyi olacak hastanin doktor konusuna gelmişmerhabalar. ciddi gaz birikimi var barsaklarınızda. pelviste sıvı dediğiniz de idrar
Gaz demedi doktor özellikle sordum gaz mi var diye hatta makattan ilaç bile aldım ama geçmeyince ileokolik izlenmiştir diye kağıt yazdı gastroenteroloji git diye. Birde idrara sıkısik değildim aç karin gittim su bile içme dedimerhabalar. ciddi gaz birikimi var barsaklarınızda. pelviste sıvı dediğiniz de idrar
Apandisit bulgusu yok dediApandisit elendi mi?
Keşke gaz olsun o kadar istiyorum ki ufak bişi olmasınımerhabalar. ciddi gaz birikimi var barsaklarınızda. pelviste sıvı dediğiniz de idrar
Bende seni çağıracaktım canım toktorsun galibamerhabalar. ciddi gaz birikimi var barsaklarınızda. pelviste sıvı dediğiniz de idrar
Geçmiş olsun canım stres yapma, çok önemli bir şey olsa fark ederlerdi.Keşke gaz olsun o kadar istiyorum ki ufak bişi olmasını
Geçmiş olsun canımAğrım o kadar çok var ki acile gitmem fayda sağlar mı bilmiyorum
Elle muayenede anlaşılıyor zaten apandisit büyük ölçüde. Karın rahat demek ki. Geçmiş olsun. Umarım ciddi bir şey değildir.Apandisit bulgusu yok dedi