- 15 Haziran 2016
- 7.705
- 20.418
- 38
-
- Konu Sahibi Limonlu Su
Önce bir neyin ne olduğu belli olsun, sağlığınıza kavuşun ondan sonra filminizi de çektirirsiniz bebeğinizi de seversiniz İnşaallah, stres yapmayınPeki over kist? Doktor böyle bişi de yazmıştı kağıdaonu da eledi sanırım ya şundan korkuyorum ben gebelik için uğraşıyorum inşallah bı sıkıntı çıkmazsa bi kaç gün içinde rahîm filmimi cektirebileyim
Hmm anladım çok teşekkür ederimYumurtalık kisti demek. Over=yumurtalık.
Yumurtalık kistleri de alt karında ağrı yapar. O nedenle yazmıştır. Öyle bir şey olsaydı ultrasonda çıkardı. Endişelenme. İnşallah en hayırlı zamanda sağlıklı gebeliklerimiz olur. Duaya kendimi sikistirmasam olmuyor.Peki over kist? Doktor böyle bişi de yazmıştı kağıdaonu da eledi sanırım ya şundan korkuyorum ben gebelik için uğraşıyorum inşallah bı sıkıntı çıkmazsa bi kaç gün içinde rahîm filmimi cektirebileyim
Tabi ki de öncelik bu ağrıdan kurtulmak normalde yarına gün vermişti rahîm filmi için yarın gastroenterolojiye gideceğim merkeze ona göre bu sıkıntıyı çözünce film için uğraşacam sadece sıkıntılı bir süreç olmasını istememÖnce bir neyin ne olduğu belli olsun, sağlığınıza kavuşun ondan sonra filminizi de çektirirsiniz bebeğinizi de seversiniz İnşaallah, stres yapmayın
Amin amin aminYumurtalık kistleri de alt karında ağrı yapar. O nedenle yazmıştır. Öyle bir şey olsaydı ultrasonda çıkardı. Endişelenme. İnşallah en hayırlı zamanda sağlıklı gebeliklerimiz olur. Duaya kendimi sikistirmasam olmuyor.
Bana ilaçlı tomografide damar yoluyla verdiler. Altıma işedim sandım ilk anda.O beyaz şey dediğiniz bt öncesi içtiğiniz opak madde. Mesane gibi içi boş organların daha net görünmesini sağlar. Yoğun gazınız var gastronun görmeside iyi olur tabi.
Çok teşekkür ederim o Beyaz şey canımı çok sıkmıştı idrarimda olmayinca cekinirken korkmustum ama sağolsunO beyaz şey dediğiniz bt öncesi içtiğiniz opak madde. Mesane gibi içi boş organların daha net görünmesini sağlar. Yoğun gazınız var gastronun görmeside iyi olur tabi.
Bende bir yanma oldu özellikle vajina da (surtunenler bilir belki)Bana ilaçlı tomografide damar yoluyla verdiler. Altıma işedim sandım ilk anda.
Ya işte ben orada bir sıcaklık hissettim. Dedim noluyor, altıma mı yapıyorum. Sonra baktım ağzımda ve burnumda da aynı sıcaklık oldu ilaçtan olduğunu anladim.Bende bir yanma oldu özellikle vajina da (surtunenler bilir belki)hep öyle konu açanlara ithafen
Evet o daha farklı birşey birden ateş basıyor hatta :))Bana ilaçlı tomografide damar yoluyla verdiler. Altıma işedim sandım ilk anda.
Bir önceki Yorumunuza binaen sormak istedim, doktor musunuz siz de?Evet o daha farklı birşey birden ateş basıyor hatta :))
Bana dedi vücut sıcaklığın artacak korkma diyeYa işte ben orada bir sıcaklık hissettim. Dedim noluyor, altıma mı yapıyorum. Sonra baktım ağzımda ve burnumda da aynı sıcaklık oldu ilaçtan olduğunu anladim.
Damara gelince fenaymış bebeğim, boşver o konuyu, çetrefilli.Bu folikül kisti, “yumurtlama kisti” muhabbeti nedir onu anlayamadım
Evet hem de nasıl.Evet o daha farklı birşey birden ateş basıyor hatta :))
Benimde bilmediğim yerden çıktı muhabbetBu folikül kisti, “yumurtlama kisti” muhabbeti nedir onu anlayamadım
Allah size de sağlıklı bir bebiş nasip etsin en hayırlı vakitte İnşaallahYumurtalık kistleri de alt karında ağrı yapar. O nedenle yazmıştır. Öyle bir şey olsaydı ultrasonda çıkardı. Endişelenme. İnşallah en hayırlı zamanda sağlıklı gebeliklerimiz olur. Duaya kendimi sikistirmasam olmuyor.
Beni uyarmadılar. Cihaza sokup damar yoluna taktılar sonra herkes ortadan kayboldu. Kaderimle baş başa kaldım.Bana dedi vücut sıcaklığın artacak korkma diye