- Konu Sahibi Angel wing
-
sırtım,boynum,etlerim,ellerim dizlerim,ayaklarım..her tarafım acıyor benim..sabahlarıda çok tutuk kalkıyorum canım
Bende de sabah tutukluğu yeni başladı.. dizlerimde yeni yeni hassasiyet oluşmaya başladı.. Ekimde kontrolüm var sanırım doktor ilacımı değiştirecek..
Ev işini nasıl hallediyorsunuz eşiniz yardımcı oluyormu size?
hastalığınızı anlayışla karşılıyormu?
dinlene dinlene yapıyorum canım,büyük temizliğide geçen sene kadın geldi,bu yılda annemle beraber yaptık,çömelemiyorum ama ayakta yapılacak işleri ellerimi pek yormadan yapabiliyorum,halsizlik uyku hali arada çarpıntı ve kulak çınlamasıda yoruyor beni.eşim ne yemek bekler ne hizmet,anlayışlıdır anneannem genelde sulu yemek yapıp getiriyor,bende çorba,pilav falan yapıyorum,aylaya uylaya akşamı ediyoruz işte,bunada şükür..
Bende de sabah tutukluğu yeni başladı.. dizlerimde yeni yeni hassasiyet oluşmaya başladı.. Ekimde kontrolüm var sanırım doktor ilacımı değiştirecek..
Ev işini nasıl hallediyorsunuz eşiniz yardımcı oluyormu size?
hastalığınızı anlayışla karşılıyormu?
slm dostlar,aranıza yeni katıldım:)ama uzun zamandır paylaşımlarınızı okuyorum,okudukçada rahatlıyorum,kendim gibi insanların varlığını bilmek güzel! 2yıldır hastalığın vermiş olduğu ağrıları çekiyorum dr.lar önce teşhis koyamadılar,mayıs ayında ra hastası olduğum ortaya çıktı ve halen ilaç tedavim sürüyor.allah hepimize sağlık ve ağrısız günler versin sevgiler...
annemde bu dertten müzdarip yıllardır el bile sıkışamazdı kimseyle acısından.ama geçen sen çalıştığım hastanede nihayet tedavisine başlandı ve şimdi ilaçlarını aldığı müddetçe sanki 18 yaşındayım diyor.nasıl mutlu.rabbim hepinize şifalar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?