- Konu Sahibi Angel wing
çörekotu bal dene yada zencefiltozu bal ye ananas ye yada eczaneden bromelain katkılı bitkisel hap al faydası gelecek olanlar başka elma sirkesiyle balı karıştırıp içtim ben üç ay yada dört ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aktifleşmemiş romatizmam,yani şişmelerim yok,ağrımda az,sorunum ellerimi rahat kullanamaamk,çömelememe,yürürken ayaklarımın acıması vs.. hareket esnasında sorun yaşıyorum
ben bi kaç gündür çavdar ekmeği yiyorum tadı çok güzel,beyaz ekmek yerine çavdar ekmeği ye bence
zencefil karışımınada başlıycam
fibromiyaljide var bende
sırtım,boynum,etlerim,ellerim dizlerim,ayaklarım..her tarafım acıyor benim..sabahlarıda çok tutuk kalkıyorum canımBende fibromiyaljiden şüpheleniyorum ... benim ağrım sol omzumda başdı boynumun altındaki sol kemik acıyor geceleri uyumak çok zorlaştı .. ağrım var sızlanamıyorum 2 çocuk var onları uyandıracağım diye ağrılarımız sessiz yaşıyorum.. 2 tane yastığı üst üste koyuyorum rahatlamaya çalışıyorum ağrım ancak sabah geçiyor ağrı kesici falan vız geliyor biraz Bi profenid rahatlatıyor sanki ama o kadar.. ağrı sağ omzuma da geçiyor bazen başıma doğru geliyor ensemden o sanırım fibromiyalji... seninde öylemi?
Evet çapadan bende korkkup kaçmıştım.. soracak kimseyi bulamıyorsun bile... Bende özel doktora gidiyorum çok masraflı oluyor o yüzden hastaneye gidip tekrar kontrolden geçmek istiyorum...
Çisem benimde eşimin teyzesi bağcılarda oturuyor Çiftlikte olimpiyat kompleksine yakın ..oda bir romatoloğa gitmişti bu hafta sonu sorayım bakalım kime gidiyormuş...