- Konu Sahibi Angel wing
RHEUTRO yu ben de denemek istemiştim.ama güvenemedim. biraz araştırma yapınca para tuzağı falan diye bişeyler duydum vazgeçtim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün aldım yarın başlıycam inşallah.kiraz sapı ve ısırgan otu.bir bitki daha var onun ne olduğunu bilmiyorum.
RHEUTRO yu ben de denemek istemiştim.ama güvenemedim. biraz araştırma yapınca para tuzağı falan diye bişeyler duydum vazgeçtim.
cisemcim teşekkürler en yakın zamanda denicem .allah hepimizin yardımcısı olsun.
Selamm kızlar,dün sağlığına yeniden kavuşmuş r.a hastasıyla konuştum
iyileşmesini çavdar ekmeğine,ve her sabah aç karınla yediği bal ve zencefil karışımına borçluymuş
1 kg bala 200 gr toz ve taze zencefili aç karınla 1 tatlı kaşığı yememi söyledi
yumurtayı çok yememem gerekiyormuş
ibrahim saraçoğlunun kürünüde sipariş verdim
iyileşeğime inanmak istiyorum
en büyük artım romatizmamı pasif yaşıyor olmam
tamamen iyileşmiş canım,çok nadir ağrısı oluyormuş,ellerinde baya şekil bozukluğu var
yumurtayı ben her gün 2 tane yerdim bu yüzden bana çok yememem gerektiğini söyledi
zencefil kesinlikle bu işin çözümü dedi
romatizmayı pasif yaşamak biraz açabilirmisin?
Ben yumurtayı pek sevmem hatta yemem gerekli diye arada yemeye çalışıyorum...
Ekmek zaten az tüketiyorum ... çavdara geçersek herşeyde geçmek gerekmezmi? o zaman çavdar unu mu almak lazım ? bilmiyorum
Bende artık ağrısız olmak istiyorum. Doktorlara güvenmekten başka çare kalmıyor. öyle zaman oluyor ki boyun ve omuz ağrısından ayakta durmakta zorlanıyorum ama çocuklara yemek yedirmek lazım diye kendimi zorluyorum.. uykusuzlukta yapıyor bana ağrıdan uykuya dalamıyorum .. tek ilacımda uyku sadece uyku ağrımı geçiriyor sabah kalktığımda o batıcı ağrılar geçmiş oluyor...
Ağrısız günler hepimize..
doktor sormuştum ama yanıt veren olmamış Ben Kartal'da oturuyorum...doktor öneriniz var mı? çapaya mı gitsem diyorum
Arkadaslar capaya gittim bu yil sonuna kadar randevular dolu dediler alamadim randevu.