- Konu Sahibi Angel wing
-
hamileliği engelliyeceğini sanmam canım,gönlüne göre olsun inşallah.Ben emzirdiğim için ağır ilaçlar içemiyorum,hafifler de ağrımı dindirmeye yetmiyor malesef.
canım geçmiş olsun,beniimde aynı şekilde bende çok iyiydim,ama doğumdan 15-20 gün sonra tekrar başladı.bende zorlanıyorum bebeğime bakarken.emzirmeyi kesmekte istemiyorum,ama çömelemiyorum,ayaklarım acıyor,ellerim acıyor..ibrahim saraçoğlunun kürünü sipariş vericektim ama burda iyi bi bitki uzmanı buldum ona gidicem,sen bi kullan bakalım bende ona göre sipariş vereyim
cisem,özel mesajlarını açarmısın canım
insallah iyi gelir bu kür hepimiz kurtuluruz bu illetten.topuklarım dayak yemiş gibi acıyor ellerim de öyle dayanamıyorum.bebeğim daha 2 aylık.kucaklarken cok zorluk çekiyorum.öldürmüyor süründürüyor.kürü kullananlar cok memnun insallah bizde kurtuluruz.:Saruboceq:
canım açtım kapalı olduğunun farkında değildim ben açık sanmıştım nasılsın sırtın hala aynımı bak ben çörekotu bal başladım bakalım rabbim büyük sende başla istersen istersen telinide yaz arada telde görüşürüz istersen tabiki
insallah iyi gelir bu kür hepimiz kurtuluruz bu illetten.topuklarım dayak yemiş gibi acıyor ellerim de öyle dayanamıyorum.bebeğim daha 2 aylık.kucaklarken cok zorluk çekiyorum.öldürmüyor süründürüyor.kürü kullananlar cok memnun insallah bizde kurtuluruz.:Saruboceq:
tabi canım:) sırtım daha iyi hele bugün maşallahımvardı,bir sürü iş yaptım..
Canım,geçmiş olsun.Bende 5 senedir R.A hastasıyım.Doktorum bana da Metetroxtat verdi.Haftada bir 6 tane 2.5 luk alıyorum.yanında da bemiks verdi.şimdilik iyi gidiyor.bazen ataklar olabiliyor ama çok şükür jhayatım normale döndü.Sana da acil şifalar
geçmiş olsun canım yalnız kürü kullanırken kortizon kullanmıcaksın biliyosun değilmi söylemişlerdir sipariş verirken
cisemcim çörekotu ve bal kullandığını yazmışsın.inşallah şifa bulursun.bende kullanmak istiyorum nasıl ve nekadar kullanıldıgını yazabilirmisin.geçmişolsun canım.
biliyorum canım.zaten hiç bi ilaç kullanmıyorum şu an.
tamam canım aldınmı kürünü başladınmı ne verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?