Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
supriz ben geldim 2 gun oldu geleli ev isinden firsat bulupta haber veremedim nasilsin? ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HEPINIZIN bende seneye burda dert yanmaya baslarim kres icin siz benden tecrubeli olmus olucaksiniz ozaman. ben aglarken teseli edersiniz artik benimki okula alisirda ben onsuzluga alisirmiyim bilmem:teselli:
miy.cim canim nasilsin bebisle yigit nasil okula baslamis hayirli olsun darisi bize insallah
miycim hamile olduğunu biliyordum ama doğumdan haberim olmadı.nanenin bu mesajından öğrendim.allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşaallah.kaç aylık oldu bebiş?:ecrin_bebek:
hoşgeldin naneciğim valla hemen pozitif bir enerji yaydın ortama. arada bir gezip dolaşıp dinlenip tazelenip gelmek lazım değil mi? sende yokken biz ortak sorunları olan 2-3 anne yazıştık sadece.artık kimse paylaşmıyor paylaşım sitemizde.kendine iyi bak.hihoyyyt
sagol canim turkiye bana aslinda bek yaramiyo cok sitresli geciyo romanya,ya gelince pozitif olmaya calisiyorum bu arada HER KEZIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR SAGLIK VE BUTLULUKLAR DILERIM ikizleride opyorum site cok durgunlasmis kizlar nerdesiniz canlanin biraz bi bulusma yapalim diyorum ama kimse ustune alinmiyoa.s.
sagol canim turkiye bana aslinda bek yaramiyo cok sitresli geciyo romanya,ya gelince pozitif olmaya calisiyorum bu arada HER KEZIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR SAGLIK VE BUTLULUKLAR DILERIM ikizleride opyorum site cok durgunlasmis kizlar nerdesiniz canlanin biraz bi bulusma yapalim diyorum ama kimse ustune alinmiyoa.s.
Bende herkesin bayramını kutluyorum ve naneciğim sana katılıyorum.En kısa sürede bir buluşma ayarlayalım.Mesala haftaya bir gün ve yer belirleyelim.Ben daha yeni olduğum için yer belirleme işini siz eskilere bırakalım.Gün olarak bana önümüzdeki hafta hergün uyabilir.Oğlum 3,5 da geliyor, o saate kadar tüm aktivitelere katılabilirim.
merhaba canim evet ya bulusalim artik benim icin farketmez bi onceki bulusmamizi oborda yapmistik troya duygu27 var katilirlar onlarlada direk haber verim evet baska katilmak isteyen varsa gun ve yer olarak fikir verebilirler MIY GURPINAR ONUMUZDEKI HAFTA TOPLANIYORUZ NE DIYOSUNUZ KIZLAR? sen nerde oturuyodun yamon?
Arkadaşlar,Bükreş'ten Vaslui kentine nasıl ulaşabilirim ve hangi saatlerde otobüs var?
Bende herkesin bayramını kutluyorum ve naneciğim sana katılıyorum.En kısa sürede bir buluşma ayarlayalım.Mesala haftaya bir gün ve yer belirleyelim.Ben daha yeni olduğum için yer belirleme işini siz eskilere bırakalım.Gün olarak bana önümüzdeki hafta hergün uyabilir.Oğlum 3,5 da geliyor, o saate kadar tüm aktivitelere katılabilirim.
merhaba canim evet ya bulusalim artik benim icin farketmez bi onceki bulusmamizi oborda yapmistik troya duygu27 var katilirlar onlarlada direk haber verim evet baska katilmak isteyen varsa gun ve yer olarak fikir verebilirler MIY GURPINAR ONUMUZDEKI HAFTA TOPLANIYORUZ NE DIYOSUNUZ KIZLAR? sen nerde oturuyodun yamon?
bende mall e yakinim.Vitan Mall de herkese uyar mi...
Arkadaşlar,Bükreş'ten Vaslui kentine nasıl ulaşabilirim ve hangi saatlerde otobüs var?
merhaba miy.cim duyguylada konustum yamon ve sana yakin olsun hamilesin gelmen zor olur diye Vitan Mal haftaya cuma diye dusunduk troya ve dilem arkadasada soyliyip fikirlerini alicam sizde bir gun soyleyin uymasa?
merhaba yamon vitan mal olarak dusunduk bizde bir iki arkadas daha var cocuklari oldugu icin onlarinda fikirlerini alip net,lestiriz bir kac gune kadar duygu arkadasmiz calistigi icin haftaya cuma olursa iyi olur dedi sizde fikirlerinizi soyleyin?
merhaba yamon vitan mal olarak dusunduk bizde bir iki arkadas daha var cocuklari oldugu icin onlarinda fikirlerini alip net,lestiriz bir kac gune kadar duygu arkadasmiz calistigi icin haftaya cuma olursa iyi olur dedi sizde fikirlerinizi soyleyin?
merhaba arkadalar baya gec oldu cevap vermrm herlade simdi okudum kusura bakmayin ya haftaya cuma saat 1 gibi mall vitan banada uygundur insallh gorusmek uzere, nanecim sanada ozel tesekkur ediyorum beni unutmadigin icin bye
Benim için gün ve yer uygundur.Saat kaç gibi buluşacağız?Benim en geç 3,5'da evde olmam lazım, oğluşum geliyor çünkü.
Benim için gün ve yer uygundur.Saat kaç gibi buluşacağız?Benim en geç 3,5'da evde olmam lazım, oğluşum geliyor çünkü.
dilem ve troya ile gorusemedim henuz onlarda gorusup kesinlestiriz saatini 12- 1 arasi olur heralde mall.de nerede oturucaz onu bilmiyorum mall birkere gittim cunkufisfisfis