Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

bugün brunch ta olan arkidiş valla karnın daha büyümemiş sen bir şey yemiyonmu büyüt azcık o karnı

bugün brunch ta olan arkidiş valla karnın daha büyümemiş sen bir şey yemiyonmu büyüt azcık o karnı

:)))) insan gelir bir merhaba der... ben gormedim seni. hos gorsem tanirmiydim ki hamilelik iste,valla sıcaklar cok fena,genelde cikmamaya calisiyorum.
bu arada kusura bakma gercekten ben gormedim seni.
bu arada karnin kucuk kalmasina sebep Yigit,bana nefes aldirmiyorki...

merhaba naneciğim dün eski yazışmalarınıza bir göz attımda bir türk derneğinden falan bahsetmişsin,ayrıca konsoloslukta yapılan etkinliklerden bahsetmişsin.bunlar hakkında beni de bilgilendirirsen memnun olurum.dernekte neler yapıyosunuz?faliyetleriniz neler?türk gecesi falan oluyormu mesela?bu derneğe sadece bükreşte yaşayanlarmı yoksa başka şehirlerdende üye alınıyormu? birde konsolosluğun türkler için yaptığı dayanışma etkinlikleri falan oluyormu? sanırım sen bu konularda biraz aktifsin.benide bilgilendirceğini umuyorum. önerilerin içinde teşekkür ediyorum.fakat uniri nedir anlamadım alışveriş merkezi falanmı? görüşürüz.:teytey:

merhaba canim bundan 2 ay oncesine kadar yeni kurmustuk kadin dernegimiz vardi bende uyesiydim ama simdi eser kalmadi bir turkiye ye gittim geldim herkez dagilmis uyelerden turkiye ye temeli donener olmus bir ara elciligin bahcesinde toplanildi yemekler yenildi yuruyusler yapildi butun turkler romen turklerinden katilanlar oldu turk gecesi yapildi bir ara. cok guzel bir geceydi yani bu butun aktifviteleri yapan ablamiz turkiye ye dondu temeli bir daha olurmu bilmiyorum elcilikte yapilan aktifvite olursa troya bacim daha iyi bilir haberlesiriz uniri bukresin merkezi alis veris merkezi var saray var. sen suanda turkiyedesin galiba sana iyi tatiler bende haftaya geliyorum:eek: goruruz

herkese merhaba valla sıcaktan hiç birşey yapmak istemiyor canım miy cim nasıl gidiyor hamilelik bu sıcakta allah yardımcın olsun nane bacım napıyon ne zaman yolculuk efoşumu öpüyorum

iyim bacim napim evde kos kos oturuyorum canim sikiliyo sicak nefes alamiyorum yatsan yatilmiyo kalksan kalkilmiyo anliyacagin 26,sina kadar kasin donicem ama bu yarinda olabilir 26 ,da olabilir bekliyorum yani nolucak sen naptin rukis napti saclarinizi rahat kulana biliyomunuz fonsuz? dombilimi sende yerime minciklaŞeniz

:)))) insan gelir bir merhaba der... ben gormedim seni. hos gorsem tanirmiydim ki hamilelik iste,valla sıcaklar cok fena,genelde cikmamaya calisiyorum.
bu arada kusura bakma gercekten ben gormedim seni.
bu arada karnin kucuk kalmasina sebep Yigit,bana nefes aldirmiyorki...

canım çok kalabalıktınız bizim çocuklarda durmadı zaten beni görsende tanımazdın nanecim sağolsun imajımızı değiştirdi bize bakım yaptı saçlar falan inşallah bir daha sefere kendine dikkat etkaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşım ben emekli öğretmenim bükreşe mermer ürünleri pazarlamak için yakında gidicem ama orada tanıdık bir turistten başka kimsem yok bana yardım cı olabilirmisin bu konuda otelde kalıcam ama bu ürünleri satan dükkanları bilmiyorum ben kız kardeşimle gelicem oda yeni emekli cevap yazarsan sevinirim teşekkürler

Bükreşteki arkadaşlar ben yakinda gelicem ve orada üzün süre kalicam bir iş yeri ofis açmak istiyorum mermer pazarliycam bana el uzatacak bir bayan ariyorum dürüst ve sevecen arkadaşlara orada ihtiyacim var ben emekli öğretmenim kiz kardeşimde gelecek bana acele bigi verirseniz sevinirim kizlar otellerden hangisi iyi ve uygun herkese teşekkürler

Merhaba arkadaşım ben emekli öğretmenim bükreşe mermer ürünleri pazarlamak için yakında gidicem ama orada tanıdık bir turistten başka kimsem yok bana yardım cı olabilirmisin bu konuda otelde kalıcam ama bu ürünleri satan dükkanları bilmiyorum ben kız kardeşimle gelicem oda yeni emekli cevap yazarsan sevinirim teşekkürler

melistaki merhaba,
genelde burada yazisanlar ev hanimlari,sizin sordugunuz sorulara cvp veremeyebilirler.yani otel ve is konusunda.
bukres.be@mfa.gov.tr Turk elciliginin e mail adresi oraya sorularinizi yazin belki cvp alabilirsiniz.

gülüm neredesin türkiyedemisin ben bu yaz malatyada idim 3 hafta kaldım işten ayrıldım başka bir işe başlıyca ALLAH nasib ederse 2 . oğlum bu yıl okula başlıyor onun telaşı var biraz senin oğlun nasıl iyimi öpüyorum canım

Herkese Merhaba,

uzun bir aradan sonra tekrar Bükreş'e geliyoruz.Oğlum (3 yaşında) ISB'ye başlayacak.Okul bu hafta açıldı ama biz pazar günü orada olacağız.Çocuğu aynı okul'a giden var mı?

En kısa sürede buluşmak dileğiyle,

nane 63 ü kaybettim kimse yomuuuuuuuu bana cevap verecek Bükreşteki bayanlara seslendim.

merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir, uzun bir aradan sonra yani tatilden sonra geldim dinlenmis olarak yeni ismler gordum herkes hosgelmis romanyaya , umarim herkes mutlu olur, miy naber dogum yaptinmi, merak ettim, gorusmeyeli umarim iyisindir,

melistaki hn sizin duyurunuzu okudum su an bende calismayi dusunuyorum eger ilgilenirseniz gorusebiliriz hoscakalin

Herkese Merhaba,

uzun bir aradan sonra tekrar Bükreş'e geliyoruz.Oğlum (3 yaşında) ISB'ye başlayacak.Okul bu hafta açıldı ama biz pazar günü orada olacağız.Çocuğu aynı okul'a giden var mı?

En kısa sürede buluşmak dileğiyle,

Yamon Merhaba,

Isb nin hangisine gidecek,ingilizce bolumunemi,romencemi...benim oglumda 3 yasinda...ingilizce bolumu bize cok uzak oldugu icin sanirim romenceye(spectrum scoala) pazartesi baslayacak.
okullar henuz acilmadi...15 eylulde aciliyor ikiside...umarim ayni sinifta olurlar.

merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir, uzun bir aradan sonra yani tatilden sonra geldim dinlenmis olarak yeni ismler gordum herkes hosgelmis romanyaya , umarim herkes mutlu olur, miy naber dogum yaptinmi, merak ettim, gorusmeyeli umarim iyisindir,

melistaki hn sizin duyurunuzu okudum su an bende calismayi dusunuyorum eger ilgilenirseniz gorusebiliriz hoscakalin

Hosgeldin Gulpinar.......
yok daha dogurmadim 1 ay sonra insallah...eeeee tatil nasil gecti....desene tatil nasil gecer..seker kizin nasil..
benim son 2 haftadir gezmedigim kres gezmedigim okul kalmadi...isb ye baslayacak pazartesi,bakalim nasil olucak.
goruselim
haberlerini bekliyorum.

Hosgeldin Gulpinar.......
yok daha dogurmadim 1 ay sonra insallah...eeeee tatil nasil gecti....desene tatil nasil gecer..seker kizin nasil..
benim son 2 haftadir gezmedigim kres gezmedigim okul kalmadi...isb ye baslayacak pazartesi,bakalim nasil olucak.
goruselim
haberlerini bekliyorum.

merhaba canim ya hayirli dogumlar insallh, bir yardima ihtiyacin olursa soyle cekinme tel etmen yeterli.
pinarda pazartesi basliyo krese insallh hayirli olur bende arastirdim bana en yakin olani tercih ettim bakalim nasil olacak. opuyorum gorusuruz

merhaba benim kuzumda başladı ISB ye çok mutlu okulda güzel olmuş bakalım pek heycanlı anne bugün gerçek ders yaptık diyor allah herkesin çocuğuna zihin açıklığı versin

:nazar:
merhaba benim kuzumda başladı ISB ye çok mutlu okulda güzel olmuş bakalım pek heycanlı anne bugün gerçek ders yaptık diyor allah herkesin çocuğuna zihin açıklığı versin

Troyacim,senin buyuk mu basladi okula...ilkokul yada anaokulu heralde..cunku her ikisininde kres bolumu bu pazartesi acilacak dendi bize,zaten biz dun gordugumuzdede daha eksikler vardi,tamamlanmayan.
ne guzel okulu sevmesi ve mutlu olmasi,:nazar:bizimki daha simdiden durup durup agliyor,hem gitmek istiyor hemde hem ben hemde babasi yanindan ayrilmasin istiyor..

benim kızım 1 e başladı ama kreşte açıldı bizim arkadaşın kızıda gidiyor eksiklik falanda yoktu 1 haftadır gidiyorlar benim kız hemen alıştı zaten arkadaşlarıda var sınıfında bakalım hayırlısı

X