- 30 Mart 2008
- 1
- 0
Romanyada yasayan arkadaslar...benimde esimin isi dolayısıyla 1 yıl Kostencede yasamamız gerekecek. biraz bilgi verebilirmisiniz Romanyada hayat nasıldır,pahalımıdır? ortalama 3 kişilik bir aile aylık ne kadara geçinir? ayrıca ufak bebeğimiz var 8 aylık, aşıları devam ediyor, burda yaptırdıgım asıların devamını orada da yaptırabilir miyim. bildiğiniz tavsiye edeceginiz iyi bir hastane/doktor var mıdır? bebekler için de TR deki kadar rahat herşey bulunabiliyormu, burdan bişeyler götürmem gerekir mi? bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkürler
merhaba bukresdeyim sizlerle tanismak iyibir dostluk beraberlik kurup ortam yaratmak istiyorum cok yanlizim sizlerde yanlizsaniz cevaplarinizi bekliyorum
merhaba arkadaslar bana bir cevap yazarsanız cok sevinirim.bende romanyaya yerlesmek isteyenlerden biriyim. es durumundan gelecegim esim iş baglantısı yaptı orada yasamaya baslayacagız ben kararsızım gelmek konusunda burda işimi bırakıp gelecegim ben öğretmenim acaba burdaki işimi bırakıp gelmeye degermi.ayrıca insat firması işler nasıl ekonomik durum nasıl türkler para kazanabiliyormu cok tedirginim bana yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler
merhaba bende bukresde oturuyorum calee vitanda ama kendimi cok yalniz hissediyorumm kendime gore cevre ve dost edinmek istiyorum sizlerde benim gibi dusunuyorsaniz cevaplarinizi bekliyorum
merhaba arkadaslar bana bir cevap yazarsanız cok sevinirim.bende romanyaya yerlesmek isteyenlerden biriyim. es durumundan gelecegim esim iş baglantısı yaptı orada yasamaya baslayacagız ben kararsızım gelmek konusunda burda işimi bırakıp gelecegim ben öğretmenim acaba burdaki işimi bırakıp gelmeye degermi.ayrıca insat firması işler nasıl ekonomik durum nasıl türkler para kazanabiliyormu cok tedirginim bana yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler
MIY merhaba naber nsail gidiyo. nasil yigit iyidir umarim o gunden beri neler yapiyosun. ben pazar tr ye gidiyorum eylule kadar oradayim insallh. gorusuruz hoscakal
merhaba bende bukresde oturuyorum calee vitanda ama kendimi cok yalniz hissediyorumm kendime gore cevre ve dost edinmek istiyorum sizlerde benim gibi dusunuyorsaniz cevaplarinizi bekliyorum
mehraba bende iaşi te yaşıyorum ama şimdi 8ıyldır istanbulda yaşıyorum