Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

Romanyada yasayan arkadaslar...benimde esimin isi dolayısıyla 1 yıl Kostencede yasamamız gerekecek. biraz bilgi verebilirmisiniz Romanyada hayat nasıldır,pahalımıdır? ortalama 3 kişilik bir aile aylık ne kadara geçinir? ayrıca ufak bebeğimiz var 8 aylık, aşıları devam ediyor, burda yaptırdıgım asıların devamını orada da yaptırabilir miyim. bildiğiniz tavsiye edeceginiz iyi bir hastane/doktor var mıdır? bebekler için de TR deki kadar rahat herşey bulunabiliyormu, burdan bişeyler götürmem gerekir mi? bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkürler

Merhaba xmomentusx,
Yazin Kostence daha keyifli gecer,guzel plajlar var.
romanyada hayat sanildigindan daha pahalı.ama 3 kisilik ailenin masrafi su kadar olur diyemem cunku o tamamen sizin standartlarinizla alakalı bisey.
bebegin asilarini burda devam ettirebilirsiniz.Kostencede hastane bilmiyorum ama istersen Bukreste hastane ve dr tavsiye edebilirim.
Bebekle ilgili bircok seyi bulunuyor ama bazı seyler TR dan daha pahalı.
aptamil burada yok...milumil var.eger kullandigin ozel vitamin varsa burda muadilini bulamayabilirsin.Prima var ama ben esnek kanatlisindan gormedim belki oda vardir.ama ben henuz hic alamadim.
1

Kizlar napiyorsunuz? Sesiniz solugunuz kesildi yine...Turkiye'ye mi gittiniz yoksa?

merhaba bende bukresde oturuyorum calee vitanda ama kendimi cok yalniz hissediyorumm kendime gore cevre ve dost edinmek istiyorum sizlerde benim gibi dusunuyorsaniz cevaplarinizi bekliyorum

merhaba bukresdeyim sizlerle tanismak iyibir dostluk beraberlik kurup ortam yaratmak istiyorum cok yanlizim sizlerde yanlizsaniz cevaplarinizi bekliyorum

merhaba bukresdeyim sizlerle tanismak iyibir dostluk beraberlik kurup ortam yaratmak istiyorum cok yanlizim sizlerde yanlizsaniz cevaplarinizi bekliyorum

merhaba hosgeldiniz. umarim alismaniz kolay olur. calea vitan da oturan cok turk var. ben unirii de oturuyorum ama malesef 1 hata sonra tr ye gidiyorum. bu zaman siliminde musait olursaniz gorusebilirz. cocugunuz varmi... gorusmek uzere hafaya olabilir hoscakalin

ben sevil bukreste oturuyorum. tanistigim turk bayanlari yok sayilir. tanismak istiyorum sevgiler selamlar

merhaba arkadaslar bana bir cevap yazarsanız cok sevinirim.bende romanyaya yerlesmek isteyenlerden biriyim. es durumundan gelecegim esim iş baglantısı yaptı orada yasamaya baslayacagız ben kararsızım gelmek konusunda burda işimi bırakıp gelecegim ben öğretmenim acaba burdaki işimi bırakıp gelmeye degermi.ayrıca insat firması işler nasıl ekonomik durum nasıl türkler para kazanabiliyormu cok tedirginim bana yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler

bu cok onemli ve radikal bir karar.eskiden gelenler daha alismis gibiler.en iyisi sizin gelip buralari gorup biraz vakit gecirip ona gore karar vermeniz.

bune seara,ce faci?de cit timp esti in romania?

Son düzenleme:

slm senin bey ne is yapiyor?arkadasim var romanyali onun önerileri olcak cevap yazarsan soruarina birlikte cevap bulabiliriz ...

merhaba, hepimiz islerimizi birakip eslerimizle birlikte buraya geldik baslangicta cok bocaladik fakat su an alismiz durumdayiz. ama biraz zorlanabilirsiniz. cevre edinince iyi arkadalsiklar kurunca hayat daha kolay olabiliyor. bence onceden gelip bir gorun derim hoscakalin

MIY merhaba naber nsail gidiyo. nasil yigit iyidir umarim o gunden beri neler yapiyosun. ben pazar tr ye gidiyorum eylule kadar oradayim insallh. gorusuruz hoscakal

MIY merhaba naber nsail gidiyo. nasil yigit iyidir umarim o gunden beri neler yapiyosun. ben pazar tr ye gidiyorum eylule kadar oradayim insallh. gorusuruz hoscakal

merhaba Gulpinar
ben yeni geldim TR dan 2 hafta tatil yaptik donduk.Yigit biraz simarmanin disinda gayet iyi.
cok kaliyorsun Eylul e kadar.gerci burda sicaklarda cok fena kalsan ne yapican.
Artik dondugunde bol bol gorusuruz.Pinari opuyorum.
iyi yolculuklar.....

merhaba bende bukresde oturuyorum calee vitanda ama kendimi cok yalniz hissediyorumm kendime gore cevre ve dost edinmek istiyorum sizlerde benim gibi dusunuyorsaniz cevaplarinizi bekliyorum

merhaba bende bukreste oborda oturuyorum bende cok yanlizim tanisip gorusmek istiyorum

Merhaba bolero
iasi in hep cok guzel oldugunu duyuyorum,bu mevsimde orda ne yapilabilir,yani gunu birlik gelsek,nereler gezilir,nerede yenir vs vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…