Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

Merhaba Troyacim,

Nasilsin? Bende bir an once gelmek istiyorum bukrese gezmeye... Bakalim. Havalr da guzellesti. Temizlik yaptim bende bugun...Sen neler yapiyorsun?

merhaba kizlar umarim herkes iyidir
nane gitti romanya kk gumledi gercekten kimse birsey yazmiyo nerelerdesiniz
bir duyurum var herkese,
cuma gunu tineretului de balonul copilor da kermes var herkes davetlidir. haberiniz olsun
hoscakalin kendinize iyi bakin

merhaba kizlar umarim herkes iyidir
nane gitti romanya kk gumledi gercekten kimse birsey yazmiyo nerelerdesiniz
bir duyurum var herkese,
cuma gunu tineretului de balonul copilor da kermes var herkes davetlidir. haberiniz olsun
hoscakalin kendinize iyi bakin

Merhaba Nasilsin,

Demek kermes var. Size iyi eglenceler.Ama ben ne yazik ki gelemem.Biliyorsun ben bukres te oturmuyorum. Turklere ozel bir kermes mi yoksa genel mi?

Gorusmek uzere.

Merhaba Nasilsin,

Demek kermes var. Size iyi eglenceler.Ama ben ne yazik ki gelemem.Biliyorsun ben bukres te oturmuyorum. Turklere ozel bir kermes mi yoksa genel mi?

Gorusmek uzere.

evet bolero sadece turklere ozel keske burda olsaydiniz gelseydiniz guzel olurdu. insallah birdahaki sefere gorusmek uzere

Slm herkese. Bende biraz yogundum bu ara giremedim . Ayrica Gulpinarcigim ben kemesi Palat Copilor diye biliyorum Balonul Copilor Herestru parkindaki yer. Bolerocugum seninlede gorusemiyoruz ozledik artik gel. Cok optum seni

Slm herkese. Bende biraz yogundum bu ara giremedim . Ayrica Gulpinarcigim ben kemesi Palat Copilor diye biliyorum Balonul Copilor Herestru parkindaki yer. Bolerocugum seninlede gorusemiyoruz ozledik artik gel. Cok optum seni

Merhaba Duygucum,

Bende sizleri ozledim. Ama uzak oldugundan cok gelemiyoruz. Mayis sonu gibi bi gelme planimiz var ama, kismet,bakalim. Sen neler yapiyorsun? Hersey yolunda mi? Gorusmek uzere...

Herkese uzunca bir aradan sonra tekrar Merhaba,
Kizlar aranizda hic burada dogum yapan oldumu.. Yapan varsa tecrubelerini paylasirsa sevinirim.
Gorusmek Uzere.

ben geçen sene burda doğum yaptım çokta memnun kaldım tavsiye ederim a.soğluşum şimdi 1.5 yaşında:emir_bebek: doktorumda Türktü sezeryanla oldum ilgi alaka çok iyiydi parasıda tabijeyyarjeyyar

Herkese uzunca bir aradan sonra tekrar Merhaba,
Kizlar aranizda hic burada dogum yapan oldumu.. Yapan varsa tecrubelerini paylasirsa sevinirim.
Gorusmek Uzere.

merhaba Miy:
bende burada dogum yaptim benim aksilikler geldi basima ama hayirlisi diyelim. su an kizim 3 yasinda ve herseyi unuttum bile....
siz kac aylik hamilesiniz..

ben 4 aylik hamileyim,burda euroclinic e gidiyorum.ultrasonda bakan dr.um Romen genel olarak ilgilenende Tatar Turku.
Yani anlayacaginiz 2 ayri doktor,2 ayri zaman kaybi,2 kat ucret demek oluyor butun bunlar.Zaten ozel durumumdan dolayi ilk 4 ayim hastanede gecti.Asiri kusmalarim vardi.
Yinede Genel olarak temiz bir hastane ve Doktorunda guven vermesinden kaynakli Euroclinicde dogurmayi dusunuyorum.Ama olumsuz bisey yasayan varsa hemen fikrimi degistirip TR a gidebilirim.
Benimde ilk dogumum sezeryan oldugu icin buda oyle olacak.

3 ay sonra da oglum 3 yasina girecek.onada gidebilecegi kres arastiriyorum.
Bu arada Vitan mall e yakin oturuyorum. st. Foisoruli deyim.bilgilerinize...:)

sevgilerimle

merhaba herkese ben romanyalı sayılırım sanırım benimde dedemler romanyadan göçmüşler türkiye ye göçmeden önce romanyada kokarca köyünde yaşıyorlarmış benim sonradan edindiğim bilgiye göre köy sular altında kalınca başka yere taşımışlarve adı gokar olmuş. bilgisi olan varsa bilgilendirilmek isterim...

Romanya Paylasim Alani (Tanisma) cok sesız sakin,ayda bır kere gırılıp konusuluyor :) kımse yok :1no2:a.s.

merhabalar, herkes bunaldi heralde haftaya bulusmaya ne dersiniz....uniriide mc donals da fikirlerinizi bekliyorum

X