Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

canım yazdıklarını okudum
inan ki çok sevindim
hakkında hayırlısı inş.bundan sonra da
bak üzülüp duruyordun çorap söküğü gibi gelcek bundan sonrası inş.
bir bakcaz belinay gelin olmuş,yuvadan uçmuş gitmiş...
hadı bakalım hep hayırlısı dedik bundan sonra da allah tamamına erdirsin demek düşüyor bize..

özlemimm dimi yaaa neler neler düşündümm hayırlısı değilmi diye hep yedim bitirdim kendimi hep aksilik çıktı hep bişiler oldu ama bakk nasıldaa güzel oldu sonuu inşallah hep böyle sürüp giderr.. sizin desteğiniz ve dualarınızlada oldu tüm bunlar..

inş.daha da güzel olcak canım :CüvCüv:
herşeyin bir zamanı vardır hele bir isteme olsun büyükler girdiğinden sonra araya
sen bile anlamazsın nasıl çabuk ilerliyor..bekarlığının son günleri tadını çıkar..sırnaşık şey

kızlar resimlerimi eklicem ne giydiklerimi sonradan vazgeçip değiştirdiklerimii:):)

İlk önce bu kıyafeti giydim hani yağmur yağdı ya bir ara ve etraf serinledi ee bende heyecandan üşüdüm gibi oldum fakat sonradan terledim ve değiştirdim
:asigim:

ve gelmelerine çok az bi zaman kala (ufuk sürekli telden bana bilgi veriyordu henüz evdeler ve çıktı gibilerinden die) yaklaştıkça bana ter bastı ve bunları giydim zemuszemus

ve işte terliklerimle beraber böyleydimm

birdaki geldiklerinde erkeklli karışık geldiklerinde jile tarzı elbise giyicemm ve mutfakta aşkımla beraber çekilcem sizler için..
buarada kızlar onlarda bizi davet ettiler ben ne giyicem gittiğimizdee ??

sanırım şirketteki bilgisayar olduğu için filtreli ondan göremiom yaa

sanırım şirketteki bilgisayar olduğu için filtreli ondan göremiom yaa

özlemimmmm beğendinmiiii????

duygumm akşaamm gir neteee yaaaa tamammı?

Oy Oy Manken Gibi Maşallahhh...

Kızımızda Pek Güzel Olmuş... :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…