Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

hoşbulduk hayatımm.. çok güzel geçti herşeyy.. ne acaip bişidirkii yapmur yağdı bugün ve sonra durdu..Annemler bereket dediler ayyacaip bişi kızlar yaa.. zil çaldığı anda benim renk attı kalp hızlandı ve elleri titremeye başladı ablam su içiriyo annem kim o diyo diyafondan, biz dediler ve ben dahada heyecan yaptım (oysaki önceden hepsini tanıyorum) sonra kapıda annem ablam 3 yengem ve komşu annemle karşıladık , salona aldık herkes öpüştü ben giremiyorum içeri yapamıyorum yanii:) sonra ablam zorla ittirdi beni :) girdim önce ayşe anneye gittim hoşgeldin ayşe teyze dedim elini öptüm sonra ikizlere geçtim ebru ve nalan ablaya gittim öptüm ve en son küçük görümcemi emineyi öptüm hoşgeldin abla dedim :)
Bir ara ortam sessizleşti sonra başladılalr siz nasılsınız demeler herkes birbirine hal hatır sordu :) daha sonra ben mutfağa geçtim hoşgeldiniz kahvesi yapmaya fakat el ayak titriyor bende güvenemedim kendime ve ablama yaptırdım komşu annemde kahveleri suları doldurdu bende kahve servisini yapttım (nasıl bir heyecandır yarabbim bu yaaa) kahveler içildi sohbetler ediliyor ve ben fincanları aldım daha sonra çaylar demlendi 2 demlik ve tabaklar hazırlandı, banahiç bişi yaptırmadılar sen git otur seni görmeye geldiler dediler :)sonra tabaklar hazırlanınca ben masaları peçeteleri hazırladım :) önce çay servisini yaptım sonra tabakları ikram ettim, daha sonra tatlılara geçti sıra , onlarda yaş pasta getirmişlerdi bizim tatlılarımızla beraber onuda ikram ettik güzel sohbetler edildi herkes biribirini çok sevdi sonra bir ara ben içeri odaya geçtim nalan abla gelldi, belinay tatlım ufuk telefonuna bakmanı istiyo mesaj atmış dedi :) tamamm abla dedim gülüştük :) sonra ufuğu aradım ordan bölüm şefi aldı teli kıızım bu senden heyeccanlı sanki bunu görmeye geldiler diyo :):)neyse sonra nalan abl ave ebru abla yanıma geldiler dedilerki biz buraya arabasız vesaitle gelmek istesek nasıl gelicez die sordular bende tarif ettim :)
Daha sonra içeriye geçtik sohbetler edildi ve kenan baba geldi almak için aradı ve hazırlandıladır, o sırada ebru nalan abla ve emine beni öpüp görüşürüz belinaycım diyip sarılınca ablamın çokzoruna gitmiş :KK43: çok kıskanmış onlar gidince oturdu ağladı sarıldı bana :KK43: çok içerlemiş, hemen benimsediler bıraksak götürceklerdi belinayı ne o öle görüşşürüz belinaycım demeler sıkıca sarılmalar dedi (kızlar ablam fena kıskanmaya başladı bile şimdiden, çünkü 25 yıl boyuncca tek ona abla dedim ve benim canım ablam sanıyorki belinay onları benden daha çok sevicek sevgisini paylaşıcak 1 ablası varken artık 4 ablası olucak) ablam ağlarken başladı anemde ağlamaya işte burası çok kötüydü kızlarr.. beni sormayın zaten ben hiiç bişi anlamdım ayaklarım yeni yeni yere basıyor şuanda :)
Bu arada babam bir ara eve geldi mutfakta oturdu ablam ve komşu annemle biraz düşündü sessizleşti sonra karşı daireye yengeme geçti ablamıda çağırdı orda sormuş nereliler kaç kardeşler nasıl aile die canıım babam benim yaa.. sonra ufuğun ailesi kalkınca babam geldi eve ve oturdu sordu nasıl beğendinizmi die yengemlere annemlere herkes olumlu şeyler söyledi... kalkarken ufuğun annesi bizde bekleriz sizi birgün buyurun gelin dedi .. Az önce ufukla konuştum "ailesi çok beğenmiş çok sıcak aile çok güzel karşıladır çok memnun kaldık demişler"
Kızlar bu gece öyle güzel uyurumkii bennnn..Herkese çok teşekkür ederim hep yanımdaydınız hep sizi düşündüm şimdi bizim kızlar yazıyordur dedim canımsınız siz yaaa.. Bu arada gülçinim mesaj atmışş yeni gördümmm çok teşekkür ederim gülçinimm, derenim aradııı sakinleştirdi beniii bitanem, sonra deryamm aramış benii ama ben o sırada bulaşık makinesini boşlatıyordumm özür dilerim deryacımmm :KK43:

c.tesi günü ufuğumla buluşucaz beraber yemek yicezz sonra akşamada ablamlara yemeğe davetliyiz..
Siziii çoooook seviyorummm bennnnnnnnopuyorumnanaktan:enbuyukkk:

çok sevindim cnm bak yağmur berkeet,mutluluk,güzellik getirmiş
allah mutlu etsin bir ömür inş ,bir güzel uyursun bu gece üstünden büyük yük kalktı

hadi bakalım ilk adım atıldı ya gerisi gelir artık tebrikler bitaneeeeeeeeeemmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz

gozun aydın cnm yazmıssmısın dıye gelıp bakım dedım cok sevındım adına :)

biitteeriiimmmm canımmmmm çok teşekkür ederimm çok güzel bir gündüü be hülyaamm

tatlım sorun değil cnm benim sadece sesini duymak istedim okadar mutlşuyum ki sanki kendi kardeşimin heyecanını yaşayarak okudum ve şuan şuna inan gözyaşlarımı tutamıorum ve gerçekte seni çok seviorum cnm en kötü günün böle olsun bitanem

oyyyyyhhhhhhhh sizi varyaa acaip ço kfazla seviyorummm :) bu nasıl bir cümle oldu onuda bilmiyorumm ama idare ediverin bu gece beniii:):)

deryaamm canım benim sesin okadar güzel geliyorduki sanırım cidden ağladın kıyamam kuzum yaaa hadi koooş msn'e :):) bu arada hülyacım isteme anında sanırım rahat olurum bunu atlattım yaa galibaa :)

belınayy ne zaman söz olcak pekıı
kızlarrr yrn son sınav bıtıyoooooooooo

3 dersten gectımmm

korktugum bı dersım var yrn ogrencemm cok heycanlıyım ona baglı herşeyyy

gülşahımm ee ben sana demedimmii bak işte alnının akıylaa geçiyorsun tüm sınavlarııı helal olsunnn yarında istediğin notu duyucaksınn emin ol gülümmm..
söz işine gelincee, bizde onlara gidicez onlar ıgörücezz ondansonrası allah kerimm:):)

yyaa var yaa korktugumdann bı gecımmm var yaa dunyalar benımmmm

korkuyorum cokk cunku dönem uzar yoksa :KK43:(

off offff

gözünaydın belinAYCIMM
hadi bakalmm artık devamını bekliyoırzz hayırlısıylaa:)

X