Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

amiinn bitanemm aminn inşallahhhh güzel arkadaşım benimm

dizaltı bi elbise giyip gitsem olurmukızlar?? hani onlarda bizi davet ettiler yaa işte o gün için dizaltı birr yazlık elbise giysem?? yarın aşkımla bakırköye gittiğimizde baksammı ??

oyy bu misafirde çok meraklı yahuu :):) ama inan seni biliyorum ben öz kimliğinle giremiyorsun çünkü dışlandın bu topicden ve yüzün olmadığı için giremiyorsun :):) şimdide bi çevrim dışı giriyorsun misafir üye olarak son gelişmeleri okuyorsun daha sonrda öz kimliğine geri dönüp şifreni girip hiç bişi yokmuş gibi takılmaya devam ediyorsun :) ahh meraklı hatun senii sen zaten ilk üye olduğundan beri böyleydin hep meraklı ve hep bişiler sorardın :) keşke gaza gelipte bunları yapmasaydın bak kucağımızı açardık sana ama işte yüzüm yok gelcek anlık öfkenin ve pofpoflanmakla birlikte anlık gazın kurbanı oldun çürük elmacım.. öylece misafir üye olarak takip et sen bizi....

ben cok begendımm senı gomlegınııı )

sınavlarım bıttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kurtuldummmmmmmmm vereliniortak

cicim dün hayırlı olsun demek isterdim ama biliyorsun çalışıyorum uğrayamadım siteye hiç, süüppeererrr delikafadulden yazıyı okudum şimdi. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Çoookkk çoookk çoookkk sevindim canım bitanem benim hayırlı olsun opuyorumnanaktan
en kötü gününüz böyle olsun inşallah

ben cok begendımm senı gomlegınııı )

sınavlarım bıttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kurtuldummmmmmmmm vereliniortak
gülşahımm çokt eşekkür ederimm.. ohhh hadi gözün aydın kuzum benimmmmmmm stres bitti geriye kaldı notları öğrenmek..:teytey:​
kıs beloşum süper süper olmuşsun nazar değmesin
deryammm canım arkadaşım çok teşekkür ederimmmm:CüvCüv:​

oyyy denisemmmm canım benimm bal damlıyor ağzından çok teşekkür ederimmmm lokumummmm darısı hepinzin başınaaaa:Saruboceq:​

darısı benim de başıma ossun muuuhihoyyyt
ne güsel topikmiş buraa

olsun olsunnn canım benimmmm... güzel topiktirr samimidir dürüsttürr ve ayrıcaa bol aşk bol romantikk bol sevgii vardırrr...hadi sende katıl aramızaaa istermisin??

olsun olsunnn canım benimmmm... güzel topiktirr samimidir dürüsttürr ve ayrıcaa bol aşk bol romantikk bol sevgii vardırrr...hadi sende katıl aramızaaa istermisin??

istememmiiikaydirigubbakcemile2 çok kötümserim bu günlerde.. hala sevgiye inanan insanları görmek iyi geldi opuyorumnanaktan

oyyy hiç kötümser olmaaa inan bana bu topiğe takıldıkçaa ferahlicak rahatlicakk negatif düşünceleri kafandan atıcaksın canım benim.. burda gülçinim varr hülyam var deryam var, duygum var, denisem var,gülşahım var,zeynebim var,elam var,süpürgeli cadım var, dereniim var ee bide benim gibi bi çatlak var :))inan bana hepimiz birden seni kendine getirririzz muhabbetimiz çok iyidirr sen takıl buraya pişman olmazsın:))

tamamdır bundan sora bii dee disembır'ınız var -tatlicadiarzu- vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…