Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

kızlar şimdi çıkıcam vee güzeel bi keyif duşu alıcammm sonrada saçımı ütülicem dümdüz olsun diee:) ve erkenden kalkmak üzere yatıcammm:):)

ayyy deruşummmmm ne güzelll olurrr ne güzelll olurrr sen bitter gülçin gülşah denise ela duygu hepiciğiniz olsanız yaaa

ay cnm benim iyi geceler yarın haberlerini bekliycem sende bana dua et bu duyguları yaşamam için seni çokk öptüm

etmemmii bitanemm tabi ederimmm... dularınızı eksik etmeyinde çok güzel geçsinn.. iki ailede hayırllı gün die ve hayırlı olsun die perşembeyi seçtik :):)

belınaycımm umarım hersey yolunda gidiyordur mutlusundur..umarım hayırlı seylere vesıle olur bu gun.

belinaaaaaaaaayyy hayırlı haberlerini bekliyooosssssss delikafadulden delikafadulden delikafadulden

selaammm güzeller,
herkese öpücük yolluuyoommm muckss muucckkss mucckkss opuyorumnanaktan

delikafadulden belinayın şu an heyecanı doruktatdır hihoyyyt

belinay gelir gelmez resim koyuyorsun ne giydiğini

Bitanem.. Mutlu Haberlerle Gel Emi..

Çok Seviyorum Kankam :asigim:

kıs öldümm meraktan yaaaa hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :ecrin_bebek:

çok okçok çok çok çok çok çok çok çok çokç çok mutluyummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…