Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

ooo aleykümlesalamm eniştee beyy hadi bakalım hayırlısı canım benimmm umarım beklediği gibi geçerrr baldızları olaraktan arkasındayızz:):)

inş cnm benimm
bana dioki sen benden fazla vakit geçiriosun onlarla dedimöleonlar benim kardeşlerim

kızlar bu gece erken veda edeceğim size yorgunum duş alıp uyicammm SEVıYORUM SıZıı

iyigeceler beloşumm Şeniz rüyanda beni gööööööörrrrrrrrr :1rolleyes:

iyiyim deryamm sen nasılsınnnnnnnnnnnn Şeniz

KaLdı 2 sınavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Çok şüüküürr !!

ayy geldiimmm geldimmm herşeyyy hazır ben hazırr evim çiçek gibi vee bende heyecan dorukataaa.. herkes bişiler yapıyor yengem börek yapıyo diğeri kurabiye yapıyo ablam havuçlu tarçınlı kek poğça ve kısır ve yaş pasta yapıyoo ayyy ayyy ayyy kızlarr dua edin banaaa.. yarın siyah kumaş pantalon mavi kısa koollu kolları dantelli bi gömlek giyicemm eklerim resminii yarınnn :) altınada şık sivri burun bi terlik

ilk önce hoşgeldiniz kahvesi yapııcam türk kahvelerimiz içilcek sonrada yemekleri servis yapıp çaylarla beraber sohbetimizi edicezz..
aşkımın annesi ve 3 görümcem geliyor, bizdende 3 yengem annem ablam ve ben olucazz

kız delı garı hayırlı ugurlu olur ınsalah bende gelem kahvenı ıcmeye olur mu?

beloşşşşşşşşşşşşşşşşş öpüom seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kıssssss

tatlım okudum daha yeni çoksevindim cnmmmmmmmmmmmmmmm ya bi uçağa atlayıp bende mi gelsem ne zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…