Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

ya kıs napacağımı bilmiom hee ble salak gibi işleri fallara bıraktım bekliom biriside desin bu yaz olcak kendimi umutlandırıp seviniom sona oturuop ağlıom

deryaa delirtme benii falamı inanıyorsun birde oturp ağlıyormusunnn kız döverim seni bennn fala baktırcağına artık ilyasla ciddi anlamda konuş finaller bitince güzelim. hiç olmazsa ailelerr tanışmaya gelsin dee​

ya cnm dilimde tüğ bitti sırada abim var dio bilmemne bilmemne sadece tanışmaya gelmeleri olmaz babam kabul etmez geldilermi istenicek sade bi söz

Kuzular Ben Kaçtım..

Seviyorum Sizi Kocaman Mucks

anladımm deryammm bak bende sadece tanışma olsun dedim ama onlar tanışmaya geliyo kadınlar ve sonrada erkeklerle gelieelr istemeye bakalım hayırlısı neyse o olsunn

gülçinim bizde seni seviyoruzz memoya selam koğuuuşşş yaaattt:) anlar o benii :))

güzellerim kusura bakmayın neolur aşkımal msnde sonra telde konuştuk bugün bingölün bi terör bölgesi olan bi ilçesine gittiler göreve o yüzden hep meraktaydım şimdi uyudu bebişim bende geldim yine

hülyammm yaaa senin elin hep kalbindemi yaşicaksın yaa polis eşi olmak zor yaa gitmesin serdar eniştem öle yerlere yaaa karakolda dursunnn((

hülyammm yaaa senin elin hep kalbindemi yaşicaksın yaa polis eşi olmak zor yaa gitmesin serdar eniştem öle yerlere yaaa karakolda dursunnn((

off maalesef güzelimm ne kadar zormuş polis eşi olmakk mafoldumben sürekli tedirginsin sürekli merakta karakolda durma gibi bi şansı yok canım çevik kuvvet olduğu için ((

ulen yokluğumda kaç sayfa yazmışınız öle okuyup gelem bi

her zaman allah koruyo cnm benim çok zor ama aradaki aşk inş mutlu bir ömür vericek sizlere

deryam bal damlıyo ağzından canım arkadaşım..... hülyammmm seviyorum seni ve çok mutlu oolucaksın eminmmm

allah hepimize hayırlı ve canlarımızla sağlıklı ve mutlu bir ömür versin
versinki evlilik,bebek haberlerimizi buralarda verelim

deruşummm aminnnnnnn.. önce bitterimin haberini alıcazzaz kaldııı unutmaa bitter bana telefon ediceksinnn o geceden sonraaa:):)

aminn canlarımmmm hepimiz çok mutlu olalım ve dostluğumuz bi ömür sürsün inşşşş opuyorumnanaktan

amiiinn bitterimm ama hakiki gerçek dostlukkk yani öle çürüklerden değill:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…