Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

19 temmuzzzzzzz evlenip evlenmiceğimin belli olucağıııı telefon görüşmesiiiiii:)

anam istesende evlencen istemesende kaçak yaşayamayacağıma göre bide ben kaynanamların alt kata girersen o geceki şamatayı göre :ecrin_bebek:

ayy yok kızzz derryaaa o gece ozaman uzak bi yere gidleim otel falan ama insan ilk gecesini evinde geçirmek ister yaaa:))

dimi ama eğer böle olsun sabahı beklemeden sizi ararım beraber çatlarız gülmekten

ule be nidem ilk gecem kaynanamın evinde olcekk delikafadulden

Kızlar Bana müsade varmı?? bugün çok yoruldum 6 halı yıkadım yarında tüllerim var yıkanıcakk

bende gidiom zate kuşum sizleri çoooooooooooooook seviom çok çok öptüm byyyyyyyyyyy

yok canım hiç zannetmiyom otel neymm kaynanamgil evde olmazlar zati bizde 2 gün kalıp döncez zaten :jeyyar: hem ben seviom kaynanamı yaaa hiç çekinmiyos birbirimizden

bende çıkıom canlarım bütün gün yüreem ağzımda durdum yatem dinlenem biraz yarın görüşürükkkk buarada paatinin yazdıkalrını okudumm ahaaa :1shok: :1shok: :1shok: böle oldummm

salla gitsin bitterimmmmmm boşverrrr hadi iyi geceelerr şekerim...

günaydın fıstıklar güzeellerr alkisalkisalkis
özledim sizleri yaaa. 24:00 ye kadar calıştığım icin karşılaşamıyorum artıkın sizinle :çok üzgünüm:. neyse ama bütün sayfaları tropiği okudum. hepsine ayrı ayrı yorum yapmak isterdim. Ama o kadar çokki hangisini sececeğimi şaşırmış vaziyettiyim -tatlicadiarzu-

anaaammm benim bu kıskanç krızlerim yüzünden bende hep aşkımı üzüyorum ama elimde değil napiyim :sm_confused:. Aslında yaptığımız çok saçma biliyormusun. cünkü eğer onu unutamamış olsaydı bizimle işi ne. yani bizimle bir birliktelik yürütmezdiki. O eskiyi tekrar elde etmek için cabalardı değilmi. Ama işte o anda gelde kalbine bunu anlat:dilcikar:. dinlemiyor yine ve yine kıskançlık krizlerine giriyor. cok iyi anlıyorum seni bitterim. çünkü bende aynıyım maalesef..
msnde toplaşalımm konuşmam gerek sizleee
ama siz bana msn adreslerinizi vermediniz ki mafoldumben​

denisem verdim ben sana msn adresimi şekerim azönce özelden :)
pasaklımmm naber şekerimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…