Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

19 temmuzzzzzzz evlenip evlenmiceğimin belli olucağıııı telefon görüşmesiiiiii:)

anam istesende evlencen istemesende kaçak yaşayamayacağıma göre bide ben kaynanamların alt kata girersen o geceki şamatayı göre :ecrin_bebek:

ayy yok kızzz derryaaa o gece ozaman uzak bi yere gidleim otel falan ama insan ilk gecesini evinde geçirmek ister yaaa:))

dimi ama eğer böle olsun sabahı beklemeden sizi ararım beraber çatlarız g:eek:ülmekten

ule be nidem ilk gecem kaynanamın evinde olcekk delikafadulden

Kızlar Bana müsade varmı?? bugün çok yoruldum 6 halı yıkadım yarında tüllerim var yıkanıcakk

bende gidiom zate kuşum sizleri çoooooooooooooook seviom çok çok öptüm byyyyyyyyyyy

yok canım hiç zannetmiyom otel neymm kaynanamgil evde olmazlar zati bizde 2 gün kalıp döncez zaten :jeyyar: hem ben seviom kaynanamı yaaa hiç çekinmiyos birbirimizden

bende çıkıom canlarım bütün gün yüreem ağzımda durdum yatem dinlenem biraz yarın görüşürükkkk buarada paatinin yazdıkalrını okudumm ahaaa :1shok: :1shok: :1shok: böle oldummm

salla gitsin bitterimmmmmm boşverrrr hadi iyi geceelerr şekerim...

günaydın fıstıklar güzeellerr alkisalkisalkis
özledim sizleri yaaa. 24:00 ye kadar calıştığım icin karşılaşamıyorum artıkın sizinle :çok üzgünüm:. neyse ama bütün sayfaları tropiği okudum. hepsine ayrı ayrı yorum yapmak isterdim. Ama o kadar çokki hangisini sececeğimi şaşırmış vaziyettiyim -tatlicadiarzu-

kızlar şinci bişi sorcem sizde benim gibi eski sevgilin aklına geliyomu onuda çok sevmişmiydin falan die sevgilinize salakça sorular sorup kıskançlık krizlerine giriyonuzmu yoksam sadece bana özel bi durummu bu mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
anaaammm benim bu kıskanç krızlerim yüzünden bende hep aşkımı üzüyorum ama elimde değil napiyim :sm_confused:. Aslında yaptığımız çok saçma biliyormusun. cünkü eğer onu unutamamış olsaydı bizimle işi ne. yani bizimle bir birliktelik yürütmezdiki. O eskiyi tekrar elde etmek için cabalardı değilmi. Ama işte o anda gelde kalbine bunu anlat:dilcikar:. dinlemiyor yine ve yine kıskançlık krizlerine giriyor. cok iyi anlıyorum seni bitterim. çünkü bende aynıyım maalesef..
msnde toplaşalımm konuşmam gerek sizleee
ama siz bana msn adreslerinizi vermediniz ki mafoldumben​

denisem verdim ben sana msn adresimi şekerim azönce özelden :)
pasaklımmm naber şekerimmmmmm

X