Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

beloşum ilyasla benim bu sene bölesöz falan olur mu ki kıs içinden bişeyler geçiodur

beloşum ilyasla benim bu sene bölesöz falan olur mu ki kıs içinden bişeyler geçiodur

KIZANCIĞIM SENİN İLYASI ÇÖZEMEDİM BEN HERAN HERŞEY BEKLENİR ANİ SÜRPRİZLER YAPIP ATAĞA GEÇEBİLİR

sonra sana dicemkii
oğlanceyize veriveedik deyveecem te tee o kaaakaydirigubbakcemile3

ya bu konuyla ilhili içimde acayip bi mutluluk var fal baktırmıştım bi kaç kere bu yaz söz var dioalar
kendimide boşuna umutlandırıp üzülmek istemiorum

KIZANCIĞIM SENİN İLYASI ÇÖZEMEDİM BEN HERAN HERŞEY BEKLENİR ANİ SÜRPRİZLER YAPIP ATAĞA GEÇEBİLİR

sonra sana dicemkii
oğlanceyize veriveedik deyveecem te tee o kaaakaydirigubbakcemile3

Ben Nolcam Sayın Medyum Beloş Hn :roflol:eek:puyorumnanaktan

ya kıs napacağımı bilmiom hee ble salak gibi işleri fallara bıraktım bekliom biriside desin bu yaz olcak kendimi umutlandırıp seviniom sona oturuop ağlıom

Ben Nolcam Sayın Medyum Beloş Hn :roflol:eek:puyorumnanaktan

senmi ne olcamm hımmm dur küreme bakimmmm :eek:

Görüyorum görüyprummm 1 yada 2 seneye kadar çorluya gelin gidiyorsun isminin baş harfi y esmer bir yağız delikanlı görüyorum top sakallı ve bu delikanlı biraz maço görüyoorum görüyorumm sen bu çocukla çok mutlu olucaksınn
GELIN ANIIIIMMM
BİLİMİSİN SEN BENİ ... BİLİSİN BİLİSİİİİNkaydirigubbakcemile3buyrunnnnnnnn
n

senmi ne olcamm hımmm dur küreme bakimmmm :eek:

Görüyorum görüyprummm 1 yada 2 seneye kadar çorluya gelin gidiyorsun isminin baş harfi y esmer bir yağız delikanlı görüyorum top sakallı ve bu delikanlı biraz maço görüyoorum görüyorumm sen bu çocukla çok mutlu olucaksınn
GELIN ANIIIIMMM
BİLİMİSİN SEN BENİ ... BİLİSİN BİLİSİİİİNkaydirigubbakcemile3buyrunnnnnnnn
n

Çatlak Hatun sırnaşık şey

X