Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

gülşahımmm dualarım seninleee olucaksın atıcaksın o kepii hayırlısıylaaa

belinayım biliosun bizdede uzaklık vardı o yüzden tanışma isteme söz nişan hepsi bi gecede oldu daha önce kayınvaldemle falan sürekli telde konuştuğumuz için hiç yabancılık çekmedik serdarmın annesi babası kızkardeşleri bide amcası geldi isteme muhabbeti falan oldu işte sürekli mutfağa gel git yaptıım için e tabi heyecanlı olduum için ne konuştuklarını pek annıyamadım herşey çok güzeldi ama o gece bizde kaldılar sonra bütün aile biyerde kahvaltı falan :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

hımm bende tanıyorum hepsiciğini muhabbetimde varr ama bizde önce kadınlar bir araya gelceklerrr:))

güzelim sen merak etme konu konuyu açıyo onlar bi şekilde buluyolar ne konuşcaklarını

heycan yaptım yahuu:):) aslında bu p.tesi yani yarın gelicekelerdi ama ben perşembeye çektimm :):)

kızım nie perşembeye çektinki heyecan işkencesimi yapıon kendine delikafadulden

aynen fıstıkımmmmmm :):) sende durumlar nasılllll çikolatamm??

persembe buyuk gun desene :KK70:

ne güzel .. bıraz suskunluk olabılır belkı ama dogal yanı ..

oyy gülşahımdaa geldii evettt kuzummmm büyükk günnn:):):) ayy sen anlat sen yaşadın bunuuu anlat kızzzz:):)

bnmkıyle farklı olur senın kı cunku bızımkı söz öncesı bı tanısma degıldı sonucta söze cok var daha bıde ne bılımm farklı bıraz aıle yapılarımız bızım ...

rahat olmaya calıs sen cnm :1closedeyes:

gülşahımmm rahatım rahatım rahatım desemde asla inanmaaa:):)

bende kapıdan gırınceye kadar tıtrıyordumm ama sonra durdu heycann

bıızm evde olsalar daha az heycan olurdu sankı

gülşahım 4 haziran gecesi burda olunn tamammııı:):)

ertesı gun sınavım var sooooooooooonnn sınavvvvvvvvvvvvvvv :):):)

kurtulucammmmmmmmmmm

ben sana sen bana dua :KK70::KK70:

ama gelır ugrarım tabbiii kü

oyyy kuzuum benim etmemmi duaaaaaa tamam canım benimmmmm gel biraz dur ondan sonra gidersinn sonrada artıkk ohh çekeriz ikimizdeee ssen sınavdan ben stresten kurtuldum diee:):)

ınsallah hayırlı hbrler olur yaaa

stress stresss bıtsın okul artık mezunummmmmmmmm dıyımm dersım kalmasınnnnnnn :)

agzından bal damlıyoo :KK70:

ıns cnm hayırlısı ne ıse o olsun ınss

ıyı gecelerrr .. çok optmm

X