Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

Beloşla Manita Bey Yasakladı İşte Ya :eek:klava:lülülülülülü

bağada yasak güzelim erkekler aralarında kızlar seksi görünmek için topuklu giyiyolar muhabbetti yapmışlar aşkımda olaya el attı hemen :KK43:(((

hülyammm RABBıM UTANDIRMASINNN MUTLULLUKLAR GÜLÜMMM ÇOKTAAAN HAKETTıN SEN BUNUUUUU DARISI GÜLŞAHIMIN GÜLÇıNıMıN DERYAMIN DENıSEMıN ELAMIN BAŞINA ıNŞALLAHHHH EE BıRDE BENıMM:)

doğallığını bozma be deryaamm sonra dip boyası falan gelcek onun boşver kuzummm

bağada yasak güzelim erkekler aralarında kızlar seksi görünmek için topuklu giyiyolar muhabbetti yapmışlar aşkımda olaya el attı hemen :KK43:(((

Benimki diyo zati deve gibisin bide topuklu mu giycen :dilcikar:
Kendileri İstediklerini giyiyolar bize karışıyolar ya Çok üzgünüm çoook

çok sıkıldım cnm ya değişiklik istiorum cnm ya
bu arada bana topuklu ayakkabı serbest :) benimki zorluo giyeyim die çünkü aramızda 20cnm var anca ayarlayabilioz boy oranını topukluyla

ben bı ugrayım dedddiiimmm:):)

derse gıtcemmm gerı optum hepınızııı :eek:

Kızlar ben kaçtım öpüyorum sizi..

Yarına kadar iyi davranın kendinize

Benimki diyo zati deve gibisin bide topuklu mu giycen :dilcikar:
Kendileri İstediklerini giyiyolar bize karışıyolar ya Çok üzgünüm çoook
gülçinişko yavuzun yanına uçarım bana 2 saat uzaklıktaaaa doğru konuşssun kankamaaaa, kanka sende onun igiyimine biraz karış bakalım napcakk :)​
çok sıkıldım cnm ya değişiklik istiorum cnm ya
bu arada bana topuklu ayakkabı serbest :) benimki zorluo giyeyim die çünkü aramızda 20cnm var anca ayarlayabilioz boy oranını topukluyla

allahtan öle bi derdim yok ben 1 75 aşkım 1 80 boyunca topukluda giyom babette conversde :)​

oh ne güsel kıslar izninizle ben çıkıorum tekrra görüşmek üzere sizleri çok seviyorum
bitterim ya sizin ordan burası kaç saat demiştin cnm unuttum ben

deruşumm senide çok çok çok öptümm ilyasa selammm :)

misaifrler kim olduğunuzu biliyorumm saklanmayınnn sizi gidiler sizii gelin ablanız bişi yapmicak sizee uslu olun yeter :):)

söylerimm deyacımmmmmmmm
bitterim farkındamısın seni takip ediyo bu misafirler yada şöle diyim buraya yazmaya çekinenler yüzü olmayanlar gelemiyorlar böle sadece okuyorlar bizim içinde bişi derlermi dieee :):) bitter eniştenin jopu nerdeydi kuzumm:):)

X