Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

canlarım kusura bakmayın aniden çıkıverdim eniştenizle tel sonra msn görüşmesi yaptık geldim yine

oh ne güsel kıslar izninizle ben çıkıorum tekrra görüşmek üzere sizleri çok seviyorum
bitterim ya sizin ordan burası kaç saat demiştin cnm unuttum ben

deryamm izmirleburası 3 saattt düğünüme mutlaka gelmeye çalış canım yaaa valla garaja almaya gelirim ben seniopuyorumnanaktan

bitterim bende çıkıyorum aşkımcımla yemeğe gidiyoruz akşam görüşürüzzzz

bitterim aklımda şeytani planlar var
gelirsek aşkımla arabayla geliriz kesin bişey söyleyemem çünnkü aşkım staja başlıo imkanım olur gelirsem kınaya oda belki bende yanında olmayı çok istiorum cnm benim

belinayımm nası geçti yemeğinizzzzz ne yedin ne içtin annat bağalımm delikafadulden

süper geçtii kuzummm ayy bitterim artık anlatmim ben sonra çekemiyorlar çok abartıyorsun birtekk senmi büyük aşk yaşıyorsun diyorlar boşver bebeğim :):)

bıttercımm dugun mu oldu nıkah mı bıseler olmus sanırsamm yada olcak :):)

neysee allahhh mesut etsın cnmcımmmm darısı bızeeee ::)

herkese slm bu aradaaaaa

gülşahh düğün olmadı henüzzzzz olceeekkk dırırınm dırırınımmm :):)

süper geçtii kuzummm ayy bitterim artık anlatmim ben sonra çekemiyorlar çok abartıyorsun birtekk senmi büyük aşk yaşıyorsun diyorlar boşver bebeğim :):)

canımcım boşver sen onları herkesin aşkı kendine büyükk kıskananlar çatlasın hatta patlasınn delikafadulden delikafadulden
bıttercımm dugun mu oldu nıkah mı bıseler olmus sanırsamm yada olcak :):)

neysee allahhh mesut etsın cnmcımmmm darısı bızeeee ::)

herkese slm bu aradaaaaa

gülşahhımm hoşgeldin güzelimm arada diyet topiklerinde dolaşırken denk geliom sana ama ben yazmıyorum bişi okuyup çıkıom sadece düğün 11 temmuzda canımm beklerimm 2 sayfa geride davetiyem varrr hihoyyyt

yok çatlicak kıskancak hatta anten bile takın diyorum ama nafileee çocuklar ablası büyücekler daha :):):)

gülşahım sen nabersin kısçemmm???

kızlar yrn finallerim başlıo bi öpüp çıkiim ddm hepnzi mafoldumben

canımmm cicim balımmm hadi bakalım hayıırlısıı inşallahhhh iyi gecerrr

yaa birtter ya sana bişi danışıcamösen tecrübeli olaraktan bilirsin.. bizde tanışma olcak ya hanii ilk önce bayanlar gelicek benim annem ablam 3 yengem onunsa 3 ablları ve annesi olucak bizim evde yaani konuşulur ne söylenirr bitterim yaabi anlatsana banaaa.. az kaldı perşembe günü bizdelerdee:)))

ay cnm yenı gordummmm cok harıka cookkkk mutlu olun ınsss

bende ıyı gıbıyım mezun olcammı stresınden baskaaa bısey yok

askımla ıyıyızzz cok sukurr

bugun ananemlerdeydıkk sımdıde ders calıscamm

dua edınnnn ..

X