Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

aannaaammmm kaynatmışsızda kaynatmışsız her zamanki gibi okudum hepsini. tropiğimiz eski haline geldi çok seviniyorum buna zemuszemus
fıstık hadi hayırlı olsun diyelim bakalım, Allah nazarlardan korusun aşkınızı :nazar:. şimdiden mutluluklar dilerim canım benim. ne cok isterdim düğününe gelmeyi bilemezsin opuyorumnanaktan. ayrıntıları palaşırsın artık bizimle burda demi, heyecanına ortak olalım delikafadulden
hülyammm RABBİM UTANDIRMASINNN MUTLULLUKLAR GÜLÜMMM ÇOKTAAAN HAKETTİN SEN BUNUUUUU DARISI GÜLŞAHIMIN GÜLÇİNİMİN DERYAMIN DENİSEMİN ELAMIN BAŞINA İNŞALLAHHHH EE BİRDE BENİMM:)
AMİN canım benim. Allah bütün sevenleri en kısa zamanda kavuştursun inşallah bi daha ayrılmamak üzere :Saruboceq:

süper geçtii kuzummm ayy bitterim artık anlatmim ben sonra çekemiyorlar çok abartıyorsun birtekk senmi büyük aşk yaşıyorsun diyorlar boşver bebeğim :):)
Cicim anlat kuzum biz seni biliyoz zaten boşver diğer şahısları. çekemeyenler buraya bu tropiğe uğramasın bi zahmet okumasınlar çok rahatsız oluyorlarsa. Senin ve ufuğun aşkı çok güzel ve gerçek bi aşk olduğu her halinden belli canım, hemen nazar boncuğu koyuyım kem gözler için :nazar::nazar::nazar:. sizi çekemeyenlerede alsanaaaaaa alsana alsanaaaaa naniknaniklülülülülülünaniknanik
heycan yaptım yahuu:):) aslında bu p.tesi yani yarın gelicekelerdi ama ben perşembeye çektimm :):)
ooooyyyy oyyyy heyecan dorukta desene üç gün kaldı şuracıkta :teytey:

günaydınnn canlarımm
off denisemmm bende nasıl isterdim en mutlu günümde sizlerinde olmasını :KK43:(
bi aksilik olmazssa deryam gelcek inş hepinizi temsilenn

konuları okumaktan günaydın demeyi unutmuşum yeni fark ettimzemuszemus
günaydıınnnn canlarımmmm opuyorumnanaktan

oyy denisemmmmm yürüü beee kim tutar seniii.. bazıları çekemiyormuuşşş hazmedemiyormuşşş birtek bendemi aşk varmışş ve kırmızı panjurluymuşumm nedimkiii soda içsinler anten taksınlar diyorrummmm vee çekemiyorlarsa açtığım konuları okumasınlar ve birdaha buraya ayak basmasınlarr buraya diyorum çünkü o 3 şahıs içimizden kişilerdi arkadaş bildiğim samimiyetlerine güvenip msn adresimi verdiğm şahsiyetlerdii NEYSSEEEEEEE diyorumm.. Enselerindeyim diyorum veya şöle diyim enselerindeyizzz öyle ziyaretçi mesajlarıymış özel mesajlarıymışş bunlarla uğraşmasınlar silmesinlerde okunuyor çünküüü :) bir daha bir yamuklarını gördüğüm takdirde gereken yapılıcak yönetim tarafından bu böle bilene...
Gelelim sizlere denisem bitterim gülçinim zeynebim deryam derenim kkgm gülşahım sizin gibi şahane mükemmel dostlar benim samimiyetime inan dostalr bana yeterde artar bile nedemişler az olsun öz ol sun az olsun içten olsunnn :):)
gülçinimmm bitterimmm denisemm ben çoktaaan uyandımda halılarımı yıkadım anca bitti halılarr büyük güne az kaldı bende heyecan başladı temizlik desen o biçimm:):) yani geç kalkmadım erkenden kalktım hanım hanım temizliklerimi yaptımm : yarında tüllerimi yıkicamm:):)

ben burdayım canımcımmm hakkında öle düşünenlerin içimizden olmasına gerçekten çok üzüldüm ama dediğim gibi kim takar başkasınıııı sen ve bizzz yani hepimizzz aşkımızı en güzelinden yaşamaya bakalımmm yerimseniben
anaaaa sizdede temizlik telaşı başlamıştır şinciii kendimden biliom çünkümm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

çikolatam evet içimizden birileriydi ama artık dışımızdan birileri oldular 3'lü daltonlar :):)
neyse şekericimmm evet hyatım temizlik başladı halılar yıkandı köşeli takımın minderleri ve salon takımının koltuk yastıklarının kılıfları yıkandı yarıında tüllerimi yıkicammmm tavan yaptı heyecan yaaa.. birde ne yapıcaz mamalar die düşünüyoruz bi yandanda :):) HERŞEY ÇOK GÜZEL OLSUN ıSTıYORUM

canım yemekmi hazırlıcaksınız yoksam pasta börek türü şeylermi

pasta börek türü şeyler cicim.. biz yakın oturuyoruz yani şöle diyim taksiyle gelicekler, ufuk paşam getircek annesini veablalarını sonra tekrar işine geri dönücek evi bilmiyo ailesi bu yüzden ufuk getiricek şirketten perşembe günü için1 saatliğine izinde aldı :)
diyoruzki kek kurabiye su böreği patates salatası ve sarma yapalım sence nasıl olur sende bi bak menüme :):) kısırda yapsakmıki:):)

patates salatası varsa gerek yok aslında ama yap yap belinayım ne hamarat gelinimiz var desinler :jeyyar: çeşit bol olur hem iyi olur

Bitterim napıosun kızz ne ara geldin buraya.Bende diyorum bu kıs nere kaybolduu:1hug:

patates salatası varsa gerek yok aslında ama yap yap belinayım ne hamarat gelinimiz var desinler :jeyyar: çeşit bol olur hem iyi olur
yapimmm dimiiiii buyrunnnnnnnnn hanım hanımcıkta giyinicemm, siyah kumaş pantalon beyaz gömlek ve siyah yeleğimimi giyicem altınada şık bir terlik tamamdırr buyrunnnnnnnnn​
Bitterim napıosun kızz ne ara geldin buraya.Bende diyorum bu kıs nere kaybolduu:1hug:

hoşgeldin bacımmmm nasılsınn??​

belinayım eniştenle telde konuşup geliom aşkım benim bugün çok yoğun çalıştıı kaybolmayın biyere gelcem -tatlicadiarzu-

farkındayım belinayım ondan bi topiğine uğrayayım dedmm
ayh süper yaa
demek perş. geliyolar heee

aşkımın anneside askerdyken bize gelmişlerdi.
görümce biliyordu bizim evi:) o yuzden gelebildiler
insan çok heycanlanıyor yaa elinde olmadan
hadi bakalım kolay gelsn sana:)
daha önceden tanıyosundur heralde annesini ve diğer gelecekleri değilmi?

ahhh canım gel sen yamacımaaa öğrenmem gereken şeyler var senden :):)
hayatım 3 ablası ve annesi geliyo bu kadınların ilk tanışması olucak yani annelerin :) bizdede ablam anem ve 3 yengem olucak.. ben ablalrını ve annesini tanıyorum muhabbetimiz var hayatım..yaa güzelim ne konuşulur ne edilir ve çıkarkenmi denir tekrar rahatsız edicez diye yoksa sonra aradan 1 2 gün geçincemi ararlar gerçi ufuktan haberleri alıcam ben perşembe akşamından :) perşembe günü 2 de gelicekler HAYIRLISYLAA... bana biraz anlatırmısın gülüm yaaaa

X