Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

cnm bizim o an evlenme durumumuz yoktu çünkü damat adayı askerdeydi gelmesine daha 10 ay vardı:KK70:
ama yani normal şeylerden konuştular en son gitmelerine bir saat kala falanda gelince şöyle yaparız hayrlısıyla böyle yaparız,biz çok memnun kaldık sizide bekleriz buyrun gelin vb şeyler söylediler,bnm için zaten kızımızı çok seviyoruz falan dediler hahaa:KK70:
yani gitmelerine yakın konuşuldu bunlar
annemlerde hyrlsııyla oğlunuz gelsin dedi ondan snra tekrar konuşuruz tabi dedi..
hayırlsı dendi ve gittiler.

bnden sana tavsiye çok fazla konuşma yani her muhabbete çok katılma
güleryüzlü ol
bide baktın çayı bitti oyu bitti buyu bitti hemen fırla atik ol:)

eminim yaparsın ama heycandan bazen insanın beyni durucak gibi oluyoooo:)
yengenlerden bi taneside sana yardım etsin

ablam yardım edicek zaten bitanem. benmiii ben o an konuşamamkii nutlkum tutulur bakma burda fıldır fıldırım :):) çayları bitsede mutfağa gitsem diye gözüm hep bardaklarda olur:):)

hemencık bı ugrayım dedımm askımlaydımm yenı geldımm derse gıtcemm :)

kızlar şinci bişi sorcem sizde benim gibi eski sevgilin aklına geliyomu onuda çok sevmişmiydin falan die sevgilinize salakça sorular sorup kıskançlık krizlerine giriyonuzmu yoksam sadece bana özel bi durummu bu mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ohhhh süperr gülşahımm aşkınıda gördün bizide gördünn haydee şimdi derseee güzelimm

hülyacım ben arada yapıyordum ufuğa bunu :) eskisini düşünsem yanında işim ne neden şimdi bunları açıyosunki diyordu ama öyle böyle değil her buluşmamızda kızla ilgli bazı şeyler soruyordum :):) çok şükür atlattım o devirleri:):)

bıtterr zamanında o kdr cok yaptım kı ama baktımkı sonradan olan bana oluyoo !

o senın unutmaa ..

hadı sekerlerr optmm ıyı GeceLerrr

iyi geceleer gülşahımm.. evet hülyaa gülşahın dediğini unutmaa o senin ve artık tapusu sende unutmaa:):)

bendede aynı bu durum var belinayım dün geceyi zehir ettim serdarıma biliom sen hala onu sevion ilkgözağrın değilim dieee -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- manyak derecede kıskancım ben yaaaa :KK43:((((((

evet benimde gülşahımm ne biliim önceki polis die kıskanıyorumdur belkii :1closedeyes:

aaa hülyaa delisimisin kuzumm bunaltma çocuğu o nebiçim laf ölee onu sevse şuan senin yüzüğünü takarmıydıı seninle evlilik planı yapıp ilk adımı atıpp düğün gününe çok az bi zamanı kalırmıydıı? senin onun karısı olmanı istermiydii??

hülya ozaman serdarda senin için aynı şeyleri desin bakalım.. üzülmezmisinn ??

aaa hülyaa delisimisin kuzumm bunaltma çocuğu o nebiçim laf ölee onu sevse şuan senin yüzüğünü takarmıydıı seninle evlilik planı yapıp ilk adımı atıpp düğün gününe çok az bi zamanı kalırmıydıı? senin onun karısı olmanı istermiydii??

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

anladım ben senii düğüne az kaldı ve stres sıkıntıdan neye çatsam neyi kafaya taksam sie olur olmadık şeyler düşünüyorsunnn mutluluktan ne yapıcağını şaşıırdın gelin hanımm :)

evet belinayım serdarımda bende kendime bu teşhisi koydukk düğün stresiiii -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
senin düğünde bu sene olurmukiii

bilmemki be bitanemm nasiip kısmet diyorummm ay hele bi gelsinlerde bi yüzüğü takalımda düğün kalsın bi düşündüğümüüz:):)

X