Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

denisemmm deryamm bitterimmmm sizlere bişi dicemm lütfen bu dostluk bozulmasın lütfen benimle bir sorununuz olduğunda gelin ilk önce benimle konuşunn sabah cicim akşam canın çıksın demeyin ve lütfen bu arkadaşlığımız hep sürsün ben sizi çok seviyorumm... duygm gülayım kkgm gülşahımda gelsin yaaa

olurmu beloşum ya bizden candan kandan dostolduk burda bizimki sahte dostluk değil tatlım benim için rahat olsun
bak inanki ben bu siteye girene kadar dostu bırak arkadaşım yokru çok şükür allahıma sizleri tanıdım ve çok mutluyum

son durum yok cicim :1closedeyes:
o da konuşmuyor bende konuşmuyom bi gelişme yok yani anlayacağın kötükedihüso

canımcım peki reklam çekimi yapıp sana haber vermemesinin gerekçesi neymiş konuştunusmu gerçekten sürpriz yapmak istediyse ilk adımı sen at derim :))

hepinizi cok seviyoruumm opuyorumnanaktan

deruşum sen zaten kendini belli ediyosun canım ciğerimm:)

canımcım peki reklam çekimi yapıp sana haber vermemesinin gerekçesi neymiş konuştunusmu gerçekten sürpriz yapmak istediyse ilk adımı sen at derim :))
konuşmadım diyorum yaaaaaaaaa mafoldumben

Öhööö Öhööööö

delikafaduldenlülülülülülü

gülçinim öhö öhönü yesinler kankammmm sarı şekerimmm dengeli arkadaşım benim :):):)

cicim yaaa öyle deemmeeeee,
hadi ben keçiyim, o bendende keçi ama :mymeka:

burda hiçbiririmizin birbiriyle sorunu olmaz sonuçta birbirimizin lafınıda şakasınıda anlıyoruz dimii şekerlerrrrrr Şeniz
ya hepinizle aynı şehirde olmayı okadar çok isterdimkiiii toplaşıp ne güzel gayfe içerdikk

ay bitterim ağlatcan beni sizlerle yüzyüze görüşmeyi gerçekten çok isterdim

mrb kızlarrr bakıorum hareketlenmiş burası opuyorumnanaktan

cicim yaaa öyle deemmeeeee,
hadi ben keçiyim, o bendende keçi ama :mymeka:
sus bakim sen dahada keçisin işteeeee​
Zuhahahaha Efendim Gerilimim Bidenem Lokumum :roflol:
yesin seni lokumun​

ahh çikolatamm bazen arada yamuk yumuklar çıkıyor iştee neyse boşverelimde bende isterdim bu gurpla oturup sohbet etmeyiii​

aahhhhh keşkeee biteriimmm keşkeeee :1hug:

ooooohh hindistan cevisimde geldiiiii hoşgeldiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…