• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romantik akşam yemeği... lütfen yardim

tavis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
231
140
53
Slm kızlar.. kocamla son 1 aydır aramız hep limoni birbirimizden sıkılmaya başladık gibi... yakın bir tarihte de evalilik yıldonumumuz var , belki toparlanıriz diye evde güzel bir masa ve yemekler hazırlamak istiyorum.. zaten dışarı çıkma şansımız yok.. ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum yani hangi yemeği yapacağım nasıl yapacağım nasıl bir masa hazırlayacağım.. :KK23::hamarat:bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Kullan at marketten şamdan masa örtüsü peçete kadeh mum vs al
Ne yemek seviyorsa menüyü o yönde hazırla
Mesela ana yemek bir et yemeği bir kaç meze gibi

Menüde Nevreste Nevreste abla yardımcı olabilir belki

Sunumlar şık tut
Kendinde dışarıya şık bir yere gidiyormuş gibi hazırlan

Oneri
Benim hazirandaydi evlilik yildonumum.
Buyuk adada butik bi otel ayarladim.
Sag olsun resepsiyondakiler baya yardimci olmustu onden telefonla iletisim kurdugum icin.
Banada iyi geldi evden uzaklasmak esimede.
Ufak suprizler yapabilirsn.
Evde kosturunca pek romantikligi kalmiyo canm

Bu konuyu takibe alayım hemen. Bende biraz tüyo kaparım.
Yardımcı olmayı çok isterdim ama eksilerdeyim bu mevzularda

Sevdigi yemekleri yap bence sen daha iyi bilirsin onlari geri kalanlari da yazilanlar gibi şık bir masa ortulu peteceli soyle kadehli falan bir sofra tatli yada pasta mesela mum uflemeceli falan

sevdiği bir çorba, sevdiği bir et yemeği, ortaya paçanga böreği, sarma, güzel bir meze, mumlar, kalpçikli peçeteler, yatak odasına uzanan gül yaprakları :KK8:
Aaayyy:super: evet güzel fikir güller falan :21: masaya gül atma olayı nasıl olur.. sanki bir kadının erkeğe yapacağı türden değilde erkeğin kadına yapacağı bir şey gibi mi bilemedim:KK64: hiç anlamıyorum bu işlerden ama yapacağım belki bir şeyler düzelir :KK22:

Benim eşim fasıl tarzı sever. Çeşit çeşit meze hazırlarım. Az az hepsinden tadımlık. Yanına bir iki parça et ızgara. Ortaya salata. Arkadan da güzel müzik gelir.

En çok ne seversiniz ona göre çeşitlenir menü.

Mesela ben,

- Fırında kaşarlı mantar
- Acılı ezme
- Haydari veya yoğurtlu semizotu
- Turşu
- Fırında baharatlı patates
- Piyaz
- Kızartma

En çok bunları yemeği severiz o yüzden bunları yaparım ben. Yanına bazen sadece köfte bazen sadece ızgara et.

Kullan at marketten şamdan masa örtüsü peçete kadeh mum vs al
Ne yemek seviyorsa menüyü o yönde hazırla
Mesela ana yemek bir et yemeği bir kaç meze gibi

Menüde Nevreste Nevreste abla yardımcı olabilir belki

Sunumlar şık tut
Kendinde dışarıya şık bir yere gidiyormuş gibi hazırlan
Bildiğiniz güzel masa örtüleri satan bir yer var mı peki

O zaman şu şekilde soyleyim büyük ihtimalle kırmızı şarap içilir menü için.. eşimin en sık içtigi içki o ...

Bildiğiniz güzel masa örtüleri satan bir yer var mı peki
Kullan at marketin online satışı var googledan bakarsan hemen çıkar
Bu arada gül kullanmaktan çekinme ille kadınlara yapılacak diye birşey yokki
Ben olsam şeffaf bir kase gibi bişeye ufak mumlar varya onlardan ve saplarını kestiğim birkaç gül koyanrım
Odanın ışığını o gün için kırmızı ampülle değiltirebilirsin loş güzel bir ışıklandırma oluyor
Aramız açık demişsin ya sonrasında aşkınızı hatırlatacak bir film cesaretin var mı aşka not seni seviyorum gibi bir film yada güzel anlarınızdan oluşan bir video hazırlarsan etkili olabilir
Hediye alacaksan onada onunla mutlu bir hayat yaşamak istediğini anlatan bir not yazarsın

O zaman şu şekilde soyleyim büyük ihtimalle kırmızı şarap içilir menü için.. eşimin en sık içtigi içki o ...
Et yemeği yapabilirsiniz o zaman.. Gerçi ben şarabın yanına soslu tavuk da çok severim ama genelde kırmızı şarabın yanına kırmızı et yapılıyor :) Yanına da isterseniz kremalı mantarlı makarna olabilir hem sunum güzel olur hem şarapla iyi gider.. Peynir tabağı da hazırlayabilirsiniz ahşap sunum tepsisi üzerinde harika bir görüntü çıkıyor ortaya :KK51:

Oneri
Benim hazirandaydi evlilik yildonumum.
Buyuk adada butik bi otel ayarladim.
Sag olsun resepsiyondakiler baya yardimci olmustu onden telefonla iletisim kurdugum icin.
Banada iyi geldi evden uzaklasmak esimede.
Ufak suprizler yapabilirsn.
Evde kosturunca pek romantikligi kalmiyo canm
Bizim 6 aylık bir bebeğimiz var akşamları da 7 de uyur dışarı çıktığımızda yemeği burnumuzdan getirebilir gürültüden huzursuz oluyor :KK46:o yüzden gittiğimizden pek bir şey anlamayabilirz yani romantiklik falan kalmaz :KK43:

Benim eşim fasıl tarzı sever. Çeşit çeşit meze hazırlarım. Az az hepsinden tadımlık. Yanına bir iki parça et ızgara. Ortaya salata. Arkadan da güzel müzik gelir.

En çok ne seversiniz ona göre çeşitlenir menü.

Mesela ben,

- Fırında kaşarlı mantar
- Acılı ezme
- Haydari veya yoğurtlu semizotu
- Turşu
- Fırında baharatlı patates
- Piyaz
- Kızartma

En çok bunları yemeği severiz o yüzden bunları yaparım ben. Yanına bazen sadece köfte bazen sadece ızgara et.
Hmmmm valla bizde meze olayının gideri çok olur... ana yemekleri düşünelim bakalım teşekkürler :KK36:

Back
X