Kızlar diğer arkadaşların paylaşımlarını okuyunca ben de yazmaya rahatlamaya karar verdim. 2 yılı aşkın ilişkim var tanıştığımızda ben ünversite 2 o 3. Sınıftayım. Başlarda güzeldi o benim peşimdeydi hep ilk 6 7 ay böyleydi yani. 10. Ayımızda çok tartıştık ve ben ayrıldım o döndü tabii ilk yıl güzeldi yani. 2. Yıl o kpssye girdi falan onun stresi, okulçıkışı işte çalışıyordu ders çalışacak azalmanı yoktu kalan zamanını hep bana ayırıyordu çok tartışıyorduk ders çalışamadından yakınıyordu. Neyse sınav bitti ben ona benim memleketimi yazmasını istedim yoksa devam etmnz dedim tartıştık biraz ama yazdı sonra memleketime geldi. Gelmez olaydı ya of şimdi ben son sınıftayım ve KPSSye çalışmam gerekiyor ama her hafta tartışıyoruz. Psikolojik danışman o özel eğitim okuluna atandı bilmediği bir alan vs. Okulunda da genç kız öğretmenler var hatta brisyle arasından su sızmıyor 3 5 arkadaşı var orada kmseyi tanımıyor başka. Bu kız ona yardım ediyor Muş özel eğitimle ilgili o kız sayesinde arkadaş edindi zaten. Kız beni biliyo tanıştık. Ben ankaradayım ayrı şehrlerdeyz şimdi ve o bana gün içinde 10 mesajdan fazla atmıyo. Çok konuşmayı da sevmiyo telefonda ama bu ilk yıldan beri öyle. Bu yıl durmadan tartışıyoruz ben kıskançlık yapıyorum sürekli. Bozulduğunu söylüyor bitirelim Diyor bazen ben derdimi anlatıyorum sonra barışıyo. Seneye senin de başına gelecek diyor çevre edinmem lazım kimsem yok diyor burada. Kızla arkadaş gibi olduk biz bu arada. En son 1 buçuk ay önce ayrldk o istedi ben de tamam deim bu kez uzatmadım. Doğumgünüm vardı o arada 4 5 gün mesaj atmadı ama benim bi arkadasıma atıyordu kuzenimi arıyordu beni soruyordu. Doğumgnmde attı mesaj her zaman yanındayım vs annem ameliyat olacaktı o zaman ben de yürü gt işine dedim sen adam olsan bu zor zamanımda bunu yapmazdn seni çok yanlış tanımıştım dedim. Falan derken barıştık tekrar senden hiç vazgeçmicem gibi şeyler söyledi. Derken ben dayanamayız bunun faceini ele geçirdim. Ayrılığımız onu yanına gelen stajyer kızlardan birinin facede eklemesindendi.ilişkisi var durumu ve resimlerimiz vardı o zaman faceinde.ayrılınca kaldırdı onların hepsini sen facee benden çok önem veriyorsun dedi.baktm bun ekleyen kızlar stajyerler 1di 2 oldu bende çaldm faceini.kızları sildim stajyerleri yani.ilşkisi var yaptım. Sonra bi baktm bunun okulunda bi tane bayan hoca ile mesajları var kız buna resmen yazıyı bu da kız yazdkça iyi akşamlar deyip çıkıyor. Sabaha kadar etmediğim hakaret kalmadı bun nasıl saklarsın diye.ertesi sabah konuştuk işte o kız bunu karşısına alıp seni seviyrm demiş kızı da br görseniz o kadar çekingen duruyordu ki görmüştüm ben kızı okulunda.çok şaşırdım.bu da sevgilim var benim demiş unutulaım bu konuyu demiş.neyse biz bu haftasonu tatile gittik bu uyurken ben cep telefonundaki mesajları okudum yakın arkadaşı olan kızla saçma geyik muhabbetleri var.bi kişiyle mesajlarına var numarası kayıtlı değil kişinin.gelen kutusu var gönderilmişler yok.numarası kayıtlı olmayan kişi sınavlarının ne zaman bittiğini eve dönüş tarihini söylüyor falan.yanına gelen stajyer kızlardan biri diye düşünüyorum.ama böyle aldatmaya maal verecek bir şey bulamadım.mesajlaşma devam etmiyor zaten başka da.3 4 msjlık bir şey o da ama ben senli belli konuşmalarına kızdım stajyer sonuçta sadece.ha bide bu yakın arkadaşı ve onu sevdiğini söyleyen kızla sinemaya gitmiş bu bunu da öğrendim.ben gecenin bi vakti gittim bunu uyandırdım kalkmadı ben su döktüm üstüne kalktı bu noluyo diye.anlattım böyle böyle diye ne saçmalıyorsun sen aladatıyo muydum seni yani dedi.sinemaya gideceklermiş ben de gittim dedi kaç tane arkadaşım var sanki dedi.diğer kişinin kim olduğunu bilmiyorsun bile dedi ne konuşmuşum sanki dedi.ben dinlemedim tabii sabah olunca toplandım çarptım kapıyı gittim.bu arıyo durmadan beni ben de kapattım telefonu.sonra eve dönecektim otogara geldi tabii buluştuk orada aynı otobüse bindik bu bana surat yapıyor ben ona.sonra ben arkadaşına atıcam dedim.samimi olmayacaksın onunla dedim.ne atarsan at rahatlayacaksan at dedi ama benden uzak dur dedi.ilk kez planımızı gerçekleştirdik şu hale bak dedi ben de attım mesaj kıza.samimi olmanı istemiyorum artık saçma geyik muhabbeti yapmanı istemiyorum dedim.ayrıca sen sevgilimi sevdiğini bildiğin halde o kızı nasıl çağırırsın sinemaya dedim.o da saçmalama canım yazık etme ilişkinize sevgilin seni çok seviyor o kızında sevdiğini bilmiyordum dedi.akşam da aradı bitirme ilişkini o seni çok seviyor geçen kez ayrıldığınızda toplayamadı kendini hep seni anlattı vs konuştu öyle.erkek arkadaşımla aram da çok kötüydü kız da öyle konuşunca ben msj attım barıştık gibi oldu.ertesi gün bana geç cevap veriyor az msj atıyor diye kızdım ben.bana soğuyorum senden gittikçe vs dedi ben de önce alttan aldım sonra ben de soğuyorum dedim.dün sabah da tartıştık ayrılalım dedi yine bana kızıyor durmadan ben de susmadım tabii.kapattı telefonu.buluşacaktık ama dün öyle konuşmuştuk buluşalım mı dedim olur dedi.ben o arada durmadım tabii bunun online işlemler şifresini biliyordum onunla buluşmadan hat dökümüne baktım.gören benle değil de yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu sanar.okulçıkışından geceye kadar sabahtan başlıyor bazen mesajlar.bana meşgulum dediği zaman bile ona cevap vermiş.ben bulununca söyledim bunları ya benim ona işim düşmeden msj atmam ben hangi muhabbeti sonlandırmışız ara sor dedi.sabahları da okula geç kalıyormuşumdur o yüzden altmışımız dedi.beni didiklemenden usandım dedi bırak beni madem dedi.ben de inandım ona tamam bırakmam didiklemeyi vs dedim sınav bitince de ayrılalım dedim.tamam dedi o da.yolda koluna girmeme izin vermedi.çok çok soğuktu akşam msj attım Napolyon diye cevap vermedi.ankaraya gidecekti dün akşam arkadaşlarının yanına kaçta otobüsün dedim yine geç cevap verdi ben de soğuk yazdım uzatmadım.yakın arkadaşının annesi de Ankara'da hastanede yatıyor şimdi 2gün kalacak orada ya buluşurlar görüşürlerse diye çok kıskanıyorum hala ya rolleri değiştik resmen ben kovalıyorum o kaçıyor ve çok kıskanıyorum onu.yakın arkadaşlarımın da ilişkisi olması hiç birinin oldu ama çok kısaydı akıl alabileceğim çok kişi yok yani ben de size sormak istedim canlarım.uzun oldu biraz ama durumu açıklasın diye affınıza sığınıyorum :) okur da naçizane fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rolleri değiştik resmen ve bu beni çok sinir ediyo
- Konu Sahibi sahlep
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence erkek arkadaşının zerre kadar hatası yok. Tüm hata senin. Adamı çok bunaltmışsın, hayır kıskanılacak bir durum olsa ortada tamam ama kıskanılması gereken hiçbir şey göremedim ben. Ya bir de şu mantığı anlayamıyorum, adamın sevgilisi var diye tüm arkadaşları erkek mi olmak zorunda? Hiç normal kız arkadaşı olmayacak mı yani? Benim babamında fakültesinden yakın bildiği bir çok bayan arkadaşı var zaman zaman telefonlaşırlar zaman zaman o bayanlar eşleri çocuklarıyla bize misafirliğe gelirler veya biz onlara gideriz. Ama annemle bu yüzden hiç kavga ettiklerini görmedim. Gayet normal bir şey bence. Sadece erkek arkadaşları olsa, onlarla kahveye gidip okey oynasa içse sarhoş olsa, 'en azından erkek arkadaşlarıyla takılıp böyle oluyor kızlarla takılmıyor.' diye sevinecek misin yani? Sevgilinin facebook hesabını çalıp kendi kafana göre iş yapman da çok gereksiz bir iş bence. Bilemiyorum ben böyle düşünüyorum. Bence erkek arkadaşın seni gayet seviyor kendine biraz bu kıskançlık ve onu baskılama konusunda çeki düzen ver..
asiri sevgi insani cok kiskanc yapiyor. birde ustune ayri sehirlerde olmak vay ki vay
belki sevgilin seni cok seviyor ama fazla bogdugun icin kavgasiz konusamadiginiz icin baskalariyla dertlesme ihtiyaci hissediyor
ve bunu en yakinindaki insanlarla yapiyor bu cok normal.
eger sen asiri kiskanclik yapmasaydin senle mesajlasacakti konusacakti. ayrica telefonlarini facesini arastirmak cok onur kirici bir durum
bence sevgilin cok sabirli biri kiymetini bil. sonra cok uzulursun kaybedince. erkekler cok kisitlanmaya gelemezler, dozunu iyi ayarla
belki sevgilin seni cok seviyor ama fazla bogdugun icin kavgasiz konusamadiginiz icin baskalariyla dertlesme ihtiyaci hissediyor
ve bunu en yakinindaki insanlarla yapiyor bu cok normal.
eger sen asiri kiskanclik yapmasaydin senle mesajlasacakti konusacakti. ayrica telefonlarini facesini arastirmak cok onur kirici bir durum
bence sevgilin cok sabirli biri kiymetini bil. sonra cok uzulursun kaybedince. erkekler cok kisitlanmaya gelemezler, dozunu iyi ayarla
evet çok haklısınız kızlar çok bunalttım onu bu kıskançnlığımı biraz bastırmalıyım. şuan çok saçmasapan bir durumdayız temmuzda sınav bitince ayrılacakmışız vs. ben durumu düzelttim ilk seneki gibi olmasını istiyorum ama nasıl yapıcam bunu bilemiyorum.bugün hiç msj atmadım kendimi geri çekersem işe yarar belki diye düşünüyorum.şuan yapmam gerekenle ilgili neler düşünüyorsunuz?
- 2 Temmuz 2011
- 756
- 303
- 323
kiskancliginda bir dozu var canim sende :)) bence kesinlikle biraz kendini tutmalisin erkegi bunaltir sogutursun kendinden ne bu oyle kiminle konustun kiminle msjlastin msjlarini okumalar sonra su dokmeler aman alllahim en akilli adami delirtirsin sen :) yani zeki bir adamsa seni aldatiyorsa ulu orta msj birakmaz facesini calman zaten yalnis olmus istesene kendisinden o versin kendini yerine koy sana ayni seyleri yapsaydi ne yapardin uzak oldugu icinse butun bunlar ya bitireceksin ya sabredeceksin guvenmeyi ogreneceksin yoksa bu boyle gitmez kendini yerine koy dusunsene calistigin yerde bir iki arkadas edindin onlarda erkek hergun dirdir ederse konusma oturma baktinmi konustunmu diye de gitt dersin artik :)) benden soylemesi erkekler bukadarini bir yere kadar ceker sonra sana gule gule der
Buraya yazman iyi olmuş, gelecek yorumlara bakarak belki hatalarını fark eder ve kendini düzeltirsin. Kusura bakmazsan ben de fikrimi söyleyeceğim. Erkek arkadaşın bu kadar süre iyi bile dayanmış sana Çok sıkmışsın. Olmadık yerde olmadık şekilde davranmışsın. Bana böyle davranılsa çoktan ayrılmıştım. Senden ayrılmadığına göre aşık, belli. Bu sadece kıskançlık da değil. Çocukça davranmışsın hep Belki onun da hataları vardır -gerçi anlattığın kadarıyla yok gibi ama- sen böyle devam edersen ilişkiniz tamir edilemeyecek boyutta yıpranmış olacak ve yazık olacak.
Evet canlar haklısınız hepiniz. Şimdi ne yapsam bilmiyorum msj atmıyorum şuan kendimi geri çekiyorum. Ayrılmak istedi sonra da benim sınavımı etkiler diye Temmuz'da ayrılalım dedik.aşkım falan demiyo şimdi msj attım dün soğuktuk ikimizde. Nasıl düzelticem bilmiyorum hiç :44:
Son düzenleme:
- 2 Temmuz 2011
- 756
- 303
- 323
bence yapman gereken onu duzelebilecegine inandirman bu cok zor olacak belkide ama uzak oldugunuz icin bun tlfnla anlatacaksin yaptiklarinin yalnis oldugunu cok ustune gitigini ama cok sevdigin onu kaybetmek istemedigin icin oyle davrandigini ama sana okadar tahamul etmesinin sevgisinden oldugunu anladigini ve ona gore davranacagini bunlatmayacagini anlatman lazim bence yani :)
Cuma günü tekrar buraya gelecek görüşebilir miyiz bilmiyorum ama buluşursak konuşsam mı acaba? Bu kaçıncı sözün diyecek kesin öyle dedi en son görüşmemizde inanmıyorum sen değişmezsin diyecek yine.sevdiğini söylüyor ama anlaşamıyormuşuz biz sen bana ben sana uymuyorum diyo ben de düşünüyorum konuşmayı tatlım ama of nasıl ikna edicem bilmiyorum hiç
canım, yazdıklarını ve yorumları okudum... ben de kendi hayat tecrübelerime göre fikrimi söylemek istiyorum, sen sorduğundan dolayıFikri olan yok mu kızlar:18:
ilk olarak olaylar biraz karmaşıklaşmış... yaşanmışlıklar arttıkça bazı şeyler dallanıp budaklanıyor, zaman geçtikçe bir şeyler kaybedilebiliyor, heyecan gibi mesela. o yüzden derler ya hayırlı işlerde acele ediniz diye... heyecanı yitirmemeye çalışmak lazım.
bana belki kızacaksın ama bence şu an yapabileceğin en iyi şey geleceğine konsantre olup yoluna devam etmektir. bu ilişkide yaşadıkların da ileriki hayatında yaşayacakların açısından sana tecrübe ve rehber olacaktır. hayatta en güzel öğretmen tecrübedir, insanın yaptığı hatalardır en güzel ders bence. senin yaptığın kıskançlık gayet normal, yerinde yapılmış, ya ben buna benzer şeyler yaşadım... bir şeyleri tüketmek çok farklı. ilişkinin getirdiği bağımlılık vs. bence şunu düşün; hayatında olacak doğru insan gerçekten de bu kişi mi? sen bir erkekten neler beklersin? bunları düşün taşın, yaz çiz. mesela sana göre normalse telefonunu karıştırmak, buna itiraz etmeyecek olan kişiler de var bu hayatta. hatta şunu söyleyeyim telefonunu karıştırma ihtiyacı duymayacağın kadar sana güven verebilecek insanlar da var. o yüzden iyi düşün, kafandakileri güzelce yazmaya özen göster. ortaya çıkan tabloyu objektif şekilde değerlendir, hatta buraya da yaz ya da bana mesaj at değerlendirelim.
bazı şeyler zaman ister. sevgi bir anda bitmez. ama çok kolay yıpratılır. o sana değer veriyor mu? seni önemsiyor mu? sana değer veren kişi illa ki peşinden koşmaz, ama ilişki iki kişinin denge ile yürüttüğü, kimi zaman birinin bazen de diğerinin daha baskın olduğu bir yaşama biçimidir, yani ilişki erkeklerin kadınları kovaladığı bir durum değil ki. bir de Aşkım Kapışmak adlı yazarın kitaplarını tavsiye ediyorum. eminim ki zevkle okuyacaksın ve faydasını göreceksin, ben okudum ve beğendim.
canım, yazdıklarını ve yorumları okudum... ben de kendi hayat tecrübelerime göre fikrimi söylemek istiyorum, sen sorduğundan dolayı
ilk olarak olaylar biraz karmaşıklaşmış... yaşanmışlıklar arttıkça bazı şeyler dallanıp budaklanıyor, zaman geçtikçe bir şeyler kaybedilebiliyor, heyecan gibi mesela. o yüzden derler ya hayırlı işlerde acele ediniz diye... heyecanı yitirmemeye çalışmak lazım.
bana belki kızacaksın ama bence şu an yapabileceğin en iyi şey geleceğine konsantre olup yoluna devam etmektir. bu ilişkide yaşadıkların da ileriki hayatında yaşayacakların açısından sana tecrübe ve rehber olacaktır. hayatta en güzel öğretmen tecrübedir, insanın yaptığı hatalardır en güzel ders bence. senin yaptığın kıskançlık gayet normal, yerinde yapılmış, ya ben buna benzer şeyler yaşadım... bir şeyleri tüketmek çok farklı. ilişkinin getirdiği bağımlılık vs. bence şunu düşün; hayatında olacak doğru insan gerçekten de bu kişi mi? sen bir erkekten neler beklersin? bunları düşün taşın, yaz çiz. mesela sana göre normalse telefonunu karıştırmak, buna itiraz etmeyecek olan kişiler de var bu hayatta. hatta şunu söyleyeyim telefonunu karıştırma ihtiyacı duymayacağın kadar sana güven verebilecek insanlar da var. o yüzden iyi düşün, kafandakileri güzelce yazmaya özen göster. ortaya çıkan tabloyu objektif şekilde değerlendir, hatta buraya da yaz ya da bana mesaj at değerlendirelim.
bazı şeyler zaman ister. sevgi bir anda bitmez. ama çok kolay yıpratılır. o sana değer veriyor mu? seni önemsiyor mu? sana değer veren kişi illa ki peşinden koşmaz, ama ilişki iki kişinin denge ile yürüttüğü, kimi zaman birinin bazen de diğerinin daha baskın olduğu bir yaşama biçimidir, yani ilişki erkeklerin kadınları kovaladığı bir durum değil ki. bir de Aşkım Kapışmak adlı yazarın kitaplarını tavsiye ediyorum. eminim ki zevkle okuyacaksın ve faydasını göreceksin, ben okudum ve beğendim.
Canım yorumun için çok teşekkür ederim. Kitaplara da bakıcam hemen.Bazen ben de düşünüyorum o mu aradığım kişi diye evlilik için evet o. Yani çok iyi bir eş ve baba olacağını düşünüyorum. Ben bazen çocuklaşıyorum sanırım. Şuan bir şeyleri düzenlemem gerekiyor kendimle ilgili ilişkime ilgili. Bu türde fevri davranışlarım bana da zarar veriyo içim rahat etmiyo sergiledikten sonra. Sevgilimi de seviyorum fakat onda tükenmişlik görüyorum. Yani sevdiğinde şüphem yok ama yorulmuş gibi. O yoruldukça benim enerjim bitmiyor ama kovalayalım geliyo onu :) ama işte o da gelsin üstüme biraz istiyorum. Düzelsin istiyorum ama nasıl yapıcım bilmiyorum.inancı kalmadı bana çünkü
zaman verebilirsin sahlepcim, bence kitapları muhakkak oku, biraz kafanı dinle, biraz özleyin, bakalım durum ne olacak. ama bu sürenin adını koyun beraber kararlaştırıp yani biraz zaman verelim gibisinden söyleyin ki, aa beni unuttu vazgeçti diye düşünmesin tatlım zaman her şeyin gerçekten de ilacı.Canım yorumun için çok teşekkür ederim. Kitaplara da bakıcam hemen.Bazen ben de düşünüyorum o mu aradığım kişi diye evlilik için evet o. Yani çok iyi bir eş ve baba olacağını düşünüyorum. Ben bazen çocuklaşıyorum sanırım. Şuan bir şeyleri düzenlemem gerekiyor kendimle ilgili ilişkime ilgili. Bu türde fevri davranışlarım bana da zarar veriyo içim rahat etmiyo sergiledikten sonra. Sevgilimi de seviyorum fakat onda tükenmişlik görüyorum. Yani sevdiğinde şüphem yok ama yorulmuş gibi. O yoruldukça benim enerjim bitmiyor ama kovalayalım geliyo onu :) ama işte o da gelsin üstüme biraz istiyorum. Düzelsin istiyorum ama nasıl yapıcım bilmiyorum.inancı kalmadı bana çünkü
zaman verebilirsin sahlepcim, bence kitapları muhakkak oku, biraz kafanı dinle, biraz özleyin, bakalım durum ne olacak. ama bu sürenin adını koyun beraber kararlaştırıp yani biraz zaman verelim gibisinden söyleyin ki, aa beni unuttu vazgeçti diye düşünmesin tatlım zaman her şeyin gerçekten de ilacı.
Tatlım söylediklerini dikkate alıcam muhakkak. Şu an çok saçma bir haldeyiz Temmuz da ayrılalım diye konuştuk.ne kadar saçma bi durum değil mi. Ona kalsa dün ayrılacaktık benim sınavım etkilenmesin diye Temmuz diye tarih belirledik. Ürkütmek de istemiyorum onu soğutmakta istemiyorum bana inansın istiyorum. Ara verirsek daha da soğumaz mı benden :18:
canım temmuzda ayrılacağınızı bile bile o günü beklemek daha zor değil mi? askerdeyken ayrılmayıp gelince ayrılcaz demek gibi olmuş temmuzda ayrılmak için anlaşacağınıza dediğim gibi birbirinize zaman tanıyın daha iyi... kabuğunuza çekilip düşünün yani.Tatlım söylediklerini dikkate alıcam muhakkak. Şu an çok saçma bir haldeyiz Temmuz da ayrılalım diye konuştuk.ne kadar saçma bi durum değil mi. Ona kalsa dün ayrılacaktık benim sınavım etkilenmesin diye Temmuz diye tarih belirledik. Ürkütmek de istemiyorum onu soğutmakta istemiyorum bana inansın istiyorum. Ara verirsek daha da soğumaz mı benden :18:
ama anladığım kadarıyla onun şuan çalışma ortamından kaynaklanan bi durum var, yani orda arkadaş ortamı kurmuşlar, iyi vakit geçiriyorlar ve seni ihmal ediyor? bu ortamda (inan üzülerek söylüyorum ama) senin yokluğunu çok hissetmeyebilir ilk etapta . hakkınızda hayırlısı olur inşallah. bence zaman ver canım. tabi yine de senin kararın
canım temmuzda ayrılacağınızı bile bile o günü beklemek daha zor değil mi? askerdeyken ayrılmayıp gelince ayrılcaz demek gibi olmuş temmuzda ayrılmak için anlaşacağınıza dediğim gibi birbirinize zaman tanıyın daha iyi... kabuğunuza çekilip düşünün yani.
ama anladığım kadarıyla onun şuan çalışma ortamından kaynaklanan bi durum var, yani orda arkadaş ortamı kurmuşlar, iyi vakit geçiriyorlar ve seni ihmal ediyor? bu ortamda (inan üzülerek söylüyorum ama) senin yokluğunu çok hissetmeyebilir ilk etapta . hakkınızda hayırlısı olur inşallah. bence zaman ver canım. tabi yine de senin kararın
Ara vermek zamana bırakmak mantıklı canım haklısın. Konuşucam onunla yüzyüze bunu. Kendimizi dinlesek iyi olur evet. Kitapları araştırıcam canım özellikle tavsiye ettiğin kitap var mı
Aşkım Kapışmak'ın 2 kitabını okumuştum canım "Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan" ve "Beni Benimle Aldatır mısın?" ben çok beğendim güzel analizler yapmış. ayrıca Mustafa Ulusoy'un Aynalar Koridorunda Aşk isimli kitabı da ilaç gibiydi. yani şu zaman ayrılalım demek yerine bir müddet oluruna bırakalım demek daha faydalı olabilir bence, hem seni kaybetme korkusunu yaşasın, hem de ona ihtiyacın olduğunu hissettirmemek lazım bazen senin peşinden koşmakla kastettiğin şey bu sanırım... belki o zaman temmuzda daha güzel kararlar alırsınız?Ara vermek zamana bırakmak mantıklı canım haklısın. Konuşucam onunla yüzyüze bunu. Kendimizi dinlesek iyi olur evet. Kitapları araştırıcam canım özellikle tavsiye ettiğin kitap var mı
onun senden olmanı istediği kişiyi, onun için değil, öyle olmak istediğin için olmuş olursun...
Aşkım Kapışmak'ın 2 kitabını okumuştum canım "Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan" ve "Beni Benimle Aldatır mısın?" ben çok beğendim güzel analizler yapmış. ayrıca Mustafa Ulusoy'un Aynalar Koridorunda Aşk isimli kitabı da ilaç gibiydi. yani şu zaman ayrılalım demek yerine bir müddet oluruna bırakalım demek daha faydalı olabilir bence, hem seni kaybetme korkusunu yaşasın, hem de ona ihtiyacın olduğunu hissettirmemek lazım bazen senin peşinden koşmakla kastettiğin şey bu sanırım... belki o zaman temmuzda daha güzel kararlar alırsınız?
onun senden olmanı istediği kişiyi, onun için değil, öyle olmak istediğin için olmuş olursun...
Çok teşekkür ederim canım ne kadar güzel şeyler söylemişsin kitapları okuyup ona hediye etmeyi düşündüm bi an :)
rica ederim canım, sen sormuşsun ben de fikirlerimi paylaşmak istedim, insan sadece dikkatle dinlenip anlaşılmayı bekleyen bir varlık. ben de olsam senin gibi yapardım. aradığın şeyi kendi içine yöneldiğinde bulacaksın, eminimÇok teşekkür ederim canım ne kadar güzel şeyler söylemişsin kitapları okuyup ona hediye etmeyi düşündüm bi an :)