• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

roll on sir ağda

acemikadin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
36
0
6
34
Ankara
Merhabalar :) iki gün önce ilk kez kuaförde ağda yaptirdim ve cokk memnun kaldim. Roll on alsam evde kendim yapabilir miyim yapanlar varsa yardimci olabilir mi

yapabilirsin ama ısıtıcısını almazsan batırırsın. öbür türlü roll on yani kartuş ağdalar sen ne kadar ısıtırsan ısıt sürekli bi ısının içinde olmayacağından 5 dkda soğuyor. denemişliğimden söylüyorum. :1: ayrıca çok ısınırsa sir özelliğini kaybediyor ağzındaki dönen plastiğin olduğu kapağı ısıdan genleşip çıkıyor bile. veya az ısıtılırsa sir özelliğinden faydalanamıyorsun.

yapabilirsin ama ısıtıcısını almazsan batırırsın. öbür türlü roll on yani kartuş ağdalar sen ne kadar ısıtırsan ısıt sürekli bi ısının içinde olmayacağından 5 dkda soğuyor. denemişliğimden söylüyorum. :1: ayrıca çok ısınırsa sir özelliğini kaybediyor ağzındaki dönen plastiğin olduğu kapağı ısıdan genleşip çıkıyor bile. veya az ısıtılırsa sir özelliğinden faydalanamıyorsun.

Çok teşekkürler

Merhabalar :) iki gün önce ilk kez kuaförde ağda yaptirdim ve cokk memnun kaldim. Roll on alsam evde kendim yapabilir miyim yapanlar varsa yardimci olabilir mi

makinesni alın 30 tl bişey bir saatte ısınıyor, makinesi ile beraber çok rahat kullanırsınız..

makinesiz denemiştim batırmıştım.. :47: hem ortalığı hem bacaklarımı.. bi de bacaktan kolay kolay çıkmıyor
kayısı yağıyla saatlerce ovduğumu hatırlıyorum belim kopmuştu

ama ısıtıcısıyla güzel olabilir kuaförde aldırmıştım çok pratik görünüyordu :13:

makinesi nerelerde satılıyordur acaba ?

Son düzenleme:
makinesiz denemiştim batırmıştım.. :47: hem ortalığı hem bacaklarımı.. bi de bacaktan kolay kolay çıkmıyor
kayısı yağıyla saatlerce ovduğumu hatırlıyorum belim kopmuştu

ama ısıtıcısıyla güzel olabilir kuaförde aldırmıştım çok pratik görünüyordu :13:

makinesi nerelerde satılıyordur acaba ?

bebe yağı veya vazelin siri çıkartır bilginiz olsun.. makinesi bütün kozmetikçilerde bulunur mesela watsons da felan var

Almadan önce markaları araştırmanı tavsiye ederim dandikleri insanı hayattan soğutuyo.

Back